2017 EKİM Anne adayları

Kizlar emzik olarak ne kullaniyorsunuz
Once nuk kaucuk emzik kullanmak istedim ama tutmadi bende bebedor silikon kiraz emzik aldim bunu tutuyor uyumaya yakin tutuyo ama diger zamanlar cikariyo agzina verir vermez
Önce nuk kullandım çok zor aldı. Sonra A101 den aldim deneyim dedim hemen aldı ama sadece uykusu varken ise yarıyor bizde.
Bende cok zorladim nuk emzigi tutmadi sanirim kokusu oluyo kaucuk damakli emziklerin ondan tutmuyo bebekler

Arkadaşlar peki emzik zinciri kullanıyormusunuz bide bebekleriniz emziğe çok bağımlı mı?
Myceyin kordonunu kullanıyoruz dışarı çıktığımızda anakucağının tentesine asıyorum. Bizimki sadece dışarda kullanıyor. Evde emziği fırlatıyor

Ben ilac kullanamiyorum unutuyorum gecen hafta hastaneye gittigimde bebegim de b12 vitamin eksikligi varmis bana ve bebegime igne yazdı her hafta vuruncaz.[/QUOTE]
Neden bakıldı kan testine ki anlaşıldı?
Mesela benimkinde de varsa nrd bileyim dr.kilosuna gelişmeler bakıyor tamam diyor bu kadar yani Minipanda Minipanda

Bana decavit kan ilaci fln vermedi regenesis diye bi vitamin verdi 30 tane vardi 15 tanesini kullandim sadece kalani duruyo daha bebegin d vitaminini de ben cok aksatiyorum ya hep unutuyorum daha 1 sise yarim bile olmadi
Aman kendini unut bebeği unutma ayşe öner diye bir kadın var belki bilirsiniz o da dedi 6 ay emzirme sürecinde anne düzenli haplarını almalı çocuk ondakini alıyor bizde eksiliyor bnm dr sallamadı ama etraftan anladım ki bu önemli zırt pırt da hasta oluyorum biraz ona bağladım içmiyorum belkide direncim düşüyor

Arkadaşlar peki emzik zinciri kullanıyormusunuz bide bebekleriniz emziğe çok bağımlı mı?
ben dogmadan once yaptirmisdim emzik zinciri kullanmayi cok istiyorumda daha ufak belki rahatsiz eder sert batar falan diye dusunuyorum.
benim kiz bagimli valla. sadece bu aralar ellerini agzina koydugu icin atiyor ama emziksiz asla uyumaz

ben dogmadan once yaptirmisdim emzik zinciri kullanmayi cok istiyorumda daha ufak belki rahatsiz eder sert batar falan diye dusunuyorum.
benim kiz bagimli valla. sadece bu aralar ellerini agzina koydugu icin atiyor ama emziksiz asla uyumaz
Bnde chicco nun zincirini aldım hemde kapaklı bnm kızımda baya bağımlı ama hiç istemiyorum aslında kullanmasını içim rahat değil nedense emzik kullanıyorum diye ama bıraktıramyrmda vermeyince ağlıyo

Neden bakıldı kan testine ki anlaşıldı?
Mesela benimkinde de varsa nrd bileyim dr.kilosuna gelişmeler bakıyor tamam diyor bu kadar yani Minipanda Minipanda

Canim kayseriye tatile gitmistik orada cocuk hastanesi var ben bebegin kakasi icin gitmistim yesil yapiyor diye metabolizma bolumune birde alni aglayinca mor gibi oluyo kizimin onu soyledim oda beni hematoloji ve kardiyolojiye yonlendirdi. Arastirma hastanesi oldugu icin herseyine bakildi. B12 eksikligimizde hematoloji dr degerlerine bakalim diyerek yaptirdi testi birde kanda oksijen tasinmasinada baktilar canim bu sekilde oldu.

Son düzenleme:
Ya nasil bagimli oldu ben tutturana kadar canim cikiyo :KK43: uyurken bana emzik muamelesi yapiyor cikarinca gogsumu uyaniyor o yuzden alissin istiyorum

Hanımlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz benim kız kendi katiyyen uyanmaz ggunduz uyumadigi icin

Son düzenleme:
Ya nasil bagimli oldu ben tutturana kadar canim cikiyo :KK43: uyurken bana emzik muamelesi yapiyor cikarinca gogsumu uyaniyor o yuzden alissin istiyorum
yok canim benimki emziksiz hayata uyumaz bazen gogsumdede uyuyor ama cok nadir.
ben dogum yapdim odaya gecdim emzirdim hemen agzina emziri verdim tuttu sukur. belki bundan dolayidir.sen gec mi verdin yoksa

Bnde chicco nun zincirini aldım hemde kapaklı bnm kızımda baya bağımlı ama hiç istemiyorum aslında kullanmasını içim rahat değil nedense emzik kullanıyorum diye ama bıraktıramyrmda vermeyince ağlıyo
emzigin eksi yanlarida var cok emmesi cene darligina sebep veriyor ama almamasi daha kotu ya en azindan aglayinca koyuyoruz agzina susuyo. o olmasa ya emzircen yada kucakta falan gezdircenki sussun :))
bide ben tasli yaptirdim cok sirin duruyo emerken bayiliyorum :KK70:
ben instagramda bi siteden yaptirmisdim ahsap zincir kullansammi artik bende

Aman kendini unut bebeği unutma ayşe öner diye bir kadın var belki bilirsiniz o da dedi 6 ay emzirme sürecinde anne düzenli haplarını almalı çocuk ondakini alıyor bizde eksiliyor bnm dr sallamadı ama etraftan anladım ki bu önemli zırt pırt da hasta oluyorum biraz ona bağladım içmiyorum belkide direncim düşüyor

Ben cok hasta olmuyorum ya ama herseyi yiyorum yani ilactan alcagimi dogal yollarla aliyorum zaten o yuzden pek gerek duymuyorum.

Hanımlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz benim kız kendi katiyyen uyanmaz ggunduz uyumadigi icin
Ben ne zmn aglarsa o zaman emziriyorum. Uyumadan once emiyo zaten 12 1 gibi uyuyo geri 4.30 5.30 gibi uyaniyo. Sonra 7.30da ve 9 10 gibi bidaha uyaniyo. Acikinca uyanir bence birak uyusun

Kizlar sunnet icin cocuk cerrahi yada cocuk urolojiye muayene oluyo gibi gidiyoruz ondan sonra da ameliyat icin gun mu veriyolar nasl oluyo. Bizim burda acil var orda sunnet doktoru varmis gelip evde yapiyomus ama hastane ortami daha iyi olur gibi geliyo bana nasil yapcaz

Ben cok hasta olmuyorum ya ama herseyi yiyorum yani ilactan alcagimi dogal yollarla aliyorum zaten o yuzden pek gerek duymuyorum.

Ben ne zmn aglarsa o zaman emziriyorum. Uyumadan once emiyo zaten 12 1 gibi uyuyo geri 4.30 5.30 gibi uyaniyo. Sonra 7.30da ve 9 10 gibi bidaha uyaniyo. Acikinca uyanir bence birak uyusun
Dün 11 gibi emzirdim sabah 5 di kendim uyandım öyle emzirdim vicdanım sizladi kizdim kendime alarm kurmadım diye kendi uyanmiyo ki

Kizlar sunnet icin cocuk cerrahi yada cocuk urolojiye muayene oluyo gibi gidiyoruz ondan sonra da ameliyat icin gun mu veriyolar nasl oluyo. Bizim burda acil var orda sunnet doktoru varmis gelip evde yapiyomus ama hastane ortami daha iyi olur gibi geliyo bana nasil yapcaz
Biz tanıdık referansıyla gittik o yüzden sünnet olacağı gün sünnet öncesi muayene oldu. Normalde ön görüşme falan oluyormuş. Biz ürolog a yaptırdık. Bence hastanede yaptırman daha iyi. Bizde 3kişi vardı bizim haricimizde. Biri bacaklarını tuttu önüne geçti, biri solunda malzeme verdi, doktorda sağında durup kesip dikti . Ev ortamında siz tutmak zorunda kalırsınız. Ben başında durdum ama kafamı çevirip bakamadım. Bir kez çevirdim tam o sırada deriyi toplamıştı bin pişman oldum baktığıma içim gitti

X