Kızlar ya salgın varmış çok dikkat edin. Günlerdir perişan haldeyiz. Buraya da yazmıştım biz ilk haftalardan geziyoruz diye. Hep açık hava, sakin cafeler falandı gezmelerimiz. Hiç hastalanmadık ama 10 gün evvel ev ziyaretine gittik ve çocuklar vs çok kalabalıktık, ertesi gün yine benim evimde bebek görme ziyareti vardı. Sonraki gün oğlum çok fena hasta oldu. Sakınan göze çöp batar diye kasmayayım dedim, tuttum kendimi ama keşke kucaktan kucağa müsade etmeseydim. Öksürük ile başladı, ardından hırıltı, ishal kusma derken akut bronşit olmuş yavrum. Hastanedeyken kaka yaptı çok değişik geldi bana hemen tahlile gönderdik. Enfeksiyon çıktı.
Bronşit kakada enfeksiyonda yaparmış. O kaka anında pişirdi popoyu. Doğduğundan beri hep su pamuk kullandım hiç pişik olmazken tek bir kaka yakmış resmen.
Şimdi eve makina aldık günde 6 defa ilaçlı buhar veriyoruz burnuna. 2kez Antibiyotik, 3kez ishal ilacı, 1probiyotik, 1 d vitamini, 1 kan ilacı, arada serum fizyolojik derken harap olduk. Hemen geçsin gitsin hastalığı ya. Annelik gerçekten Kaya gibi güçlü olmakmış, eşimin bile sinirleri yıprandı ağladı, ben kendimi zor tutuyorum ona da moral vermeye çalışıyorum. Rabbim hiç bir bebeği çocuğu hastaneye düşürmesin, şifa versin inşaAllah