2017 EKİM Anne adayları

Sleepy nin kendi sitesinde ki 100 liralık paket daha uygun
Şimdi baktım canım. İçinde 5paket bez var onların ve kutu içindeki diğer ürünlerin bedeli 27 lira. 13,64x5+27=95,2 yapıyor. Küçük bir bedel ama ebebekteki daha uyguna geliyor. Zaten onların anlaşmaları oluyor. Kısa süreli kampanya olduğu için marka sahipleri daha ucuza satamıyor diğer taraftan Bir anlamı olmazdı reklam yapmalarının

Şimdi baktım canım. İçinde 5paket bez var onların ve kutu içindeki diğer ürünlerin bedeli 27 lira. 13,64x5+27=95,2 yapıyor. Küçük bir bedel ama ebebekteki daha uyguna geliyor. Zaten onların anlaşmaları oluyor. Kısa süreli kampanya olduğu için marka sahipleri daha ucuza satamıyor diğer taraftan Bir anlamı olmazdı reklam yapmalarının
Canım yüz liralık paket var kampanyalarda içinde 5 paket dilediğin bez alt açma ile hediye ıslak mendil var 3 tane 50 li bı tane 90 li bide 10×15 adet cep mendili bence daha karlı kendi siteşi sipariş vereceksen son gün yarın ücretsiz kapıda ödeme de var

Şimdi anladım dediğini cnm sen bilirsin e bebek de kapıda ödeme yok olsaydı keşke

yok canim benimki emziksiz hayata uyumaz bazen gogsumdede uyuyor ama cok nadir.
ben dogum yapdim odaya gecdim emzirdim hemen agzina emziri verdim tuttu sukur. belki bundan dolayidir.sen gec mi verdin yoksa
Evet 40indan sonra vermeye basladim tam manası ile ondan sanirim ilk zamanlar emzirme derdim vardi hic emzik dusunemedim keske aklima gelseydi :KK43:

Hanımlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz benim kız kendi katiyyen uyanmaz ggunduz uyumadigi icin
Valla benimki 2lere 3lere bazen 4lere kadar emiyo uyuyo gogsumde uyaniyo tekrar emiyo sonra tam uyuyunca en fazla 4 saat ac kaliyo buda zaten sabaha karşı oluyo artik gunduz 2 saatte bir emiyo

Dün 11 gibi emzirdim sabah 5 di kendim uyandım öyle emzirdim vicdanım sizladi kizdim kendime alarm kurmadım diye kendi uyanmiyo ki
O zaman bilemicem ya benimki acikinca uyaniyo emzirince geri mayisiyo :)

Biz tanıdık referansıyla gittik o yüzden sünnet olacağı gün sünnet öncesi muayene oldu. Normalde ön görüşme falan oluyormuş. Biz ürolog a yaptırdık. Bence hastanede yaptırman daha iyi. Bizde 3kişi vardı bizim haricimizde. Biri bacaklarını tuttu önüne geçti, biri solunda malzeme verdi, doktorda sağında durup kesip dikti . Ev ortamında siz tutmak zorunda kalırsınız. Ben başında durdum ama kafamı çevirip bakamadım. Bir kez çevirdim tam o sırada deriyi toplamıştı bin pişman oldum baktığıma içim gitti

Bizim de ailede kimse cesaretli degil zaten esim kan gorse kusar hemen yuregi sisiyo resmen adamin onun ailesi tamamen oyle o yuzden mecbur ben yaninda dururum cocugun hastane bana da daha mantikli geliyo. Bizim kadin dogum ve cocuk hastanesi var orda bi doktor iyiymis netten arastirmama gore ona goturcem o da cocuk cerrahi diye geciyo doktorn bolumu. Randevu aldim bakalm heralde gittigimizde gun verir oyle oluyodur yani baska nasil olsn dimi:)

3ayımızı doldurduk diye sevinmiştik ki 11-12.hafta atağı geldi, çok zorlu geçiyor. Uykum vaaaaarrrrrr. :KK43: :KK43:
Memeyi bırakıp emzirme minderinde uyuyorsun yatakta niye uyumazsın e yavrum. Sırtı yatağa değdiği an tepiniyor :KK43: 3gecedir saat kavramım şaştı. Gözüm kanlanmış. Geçen haftaki düzenimi istiyoruuuuumm

3ayımızı doldurduk diye sevinmiştik ki 11-12.hafta atağı geldi, çok zorlu geçiyor. Uykum vaaaaarrrrrr. :KK43: :KK43:
Memeyi bırakıp emzirme minderinde uyuyorsun yatakta niye uyumazsın e yavrum. Sırtı yatağa değdiği an tepiniyor :KK43: 3gecedir saat kavramım şaştı. Gözüm kanlanmış. Geçen haftaki düzenimi istiyoruuuuumm
3 ay dldu mu s n ne zaman dogum yapmistin ki?

Kizlar dun benim kanamam oldu regli oldum sandim ama bugun hic bisey yok bu arada hem regli olmam icin erken hemde rengi kipkirmizi idi. Dikislerimde bi sıkıntı mı var cok korkuyorum :KK43:

X