2017 EKİM Anne adayları

Kizlar lansinohun sut sagma makinesine uyumlu posetini kim yazmisti?Almak istiyorum ama hangisi emin olamadim

Kızlar bebekleriniz Sizinde göğsümüzü ısırıyor mu?
Eveet sıkışıyor sanki disleri var gibi o yuzden gogus uçlarımın acısı hic geçmedi

Kızlar emzirme döneminde hangi ilacı kullanıyorsunuz dr.um devam etmemle ilgili bir şey demedi ama 6 ay devam ediliyormuş vitamin ve demir hapına?
Ben ilac kullanamiyorum unutuyorum gecen hafta hastaneye gittigimde bebegim de b12 vitamin eksikligi varmis bana ve bebegime igne yazdı her hafta vuruncaz.

Ben hicbsy kullanmiyorum
Ay bende ya. İki kutu decavit var, kan ilacı var ama haftada 1tane ancak aklıma geliyor. Bebeğin Dvitaminini düzenli veriyorum ama kendimi unutuyorum hep. Halbuki o da alacak benden :KK43:

Kizlar lansinohun sut sagma makinesine uyumlu posetini kim yazmisti?Almak istiyorum ama hangisi emin olamadim
Poşet Üzerinde çiçek deseni varmış galiba. Ben kullanmadım yeni çıkmış reklamını gördüm. @zafrina89 yardımcı olabilir

Eveet sıkışıyor sanki disleri var gibi o yuzden gogus uçlarımın acısı hic geçmedi

Ben ilac kullanamiyorum unutuyorum gecen hafta hastaneye gittigimde bebegim de b12 vitamin eksikligi varmis bana ve bebegime igne yazdı her hafta vuruncaz.
O iğneler aylarca kullanılan haplardan çok daha iyi. Ben gebeliğin başında (Dodex 5hafta) kullanmıştım ve kan değerlerim çok düşüktü ve ölü gibiydim anında yükselmişti ve canlanmıştım. Ben de şu sıra hap kullanamıyorum gidip baktırayım en iyisi. Bebişten kan almasınlar ama yaa. Kaç tüp alındı, tüpler bize kullanılan büyüklükte mi?

Ay bende ya. İki kutu decavit var, kan ilacı var ama haftada 1tane ancak aklıma geliyor. Bebeğin Dvitaminini düzenli veriyorum ama kendimi unutuyorum hep. Halbuki o da alacak benden :KK43:

Poşet Üzerinde çiçek deseni varmış galiba. Ben kullanmadım yeni çıkmış reklamını gördüm. @zafrina89 yardımcı olabilir

O iğneler aylarca kullanılan haplardan çok daha iyi. Ben gebeliğin başında (Dodex 5hafta) kullanmıştım ve kan değerlerim çok düşüktü ve ölü gibiydim anında yükselmişti ve canlanmıştım. Ben de şu sıra hap kullanamıyorum gidip baktırayım en iyisi. Bebişten kan almasınlar ama yaa. Kaç tüp alındı, tüpler bize kullanılan büyüklükte mi?

Bana decavit kan ilaci fln vermedi regenesis diye bi vitamin verdi 30 tane vardi 15 tanesini kullandim sadece kalani duruyo daha bebegin d vitaminini de ben cok aksatiyorum ya hep unutuyorum daha 1 sise yarim bile olmadi

sevgili sünnet anneleri biz sünnet olalı 3 gün oldu şükür çok iyiyiz hiç sorun yapamadık
ileri geri oynat dedi doktorunuz yapıyorum ama alt tarafı daga oynamıyo gibi normal mi acaba orda damar mg var tutuyo
sağlık ocağına gittim gayet iyi çokta oynamayın çocukla dedi
birde size sorayim dedim

Bana decavit kan ilaci fln vermedi regenesis diye bi vitamin verdi 30 tane vardi 15 tanesini kullandim sadece kalani duruyo daha bebegin d vitaminini de ben cok aksatiyorum ya hep unutuyorum daha 1 sise yarim bile olmadi
Regenesis omega 3aslında. Ben kullandım hamileyken. Ama içinde B vitaminleri ve Demir de var. Oranları sadece kan veya vitamin haplarına göre düşük. Benim bir ara decaviti kestirip regenesise başlatmıştı. Güzel hap,.

2 tup aldilar canim tupler ayni malesef ama bizimkiler kadar almiyorlar tek kotu yani elini sıkarak kanin cikmasini saglamalari oluyor :KK43: ben bebek icin gitmistim onda eksik cikti tek anne sutu ile beslendigi icin bende de yok demekmis o yuzden ikimizde vurunuyoz igne dr 1 tupun 10da 1ini bebege geri kalanini bana seklinde yazdi receteyi oyle yaptik bizde bu hafta basladik ama

İlk defa 2 aylıkken uykusunda öyle gülmustu. Daha sonra yine uykusunda öyle güldügü oldu. Geçen gün de yüzüme bakarak o şekilde güldü :)) ama Nazarim değdi galiba bu sıralar hiç duymadum
Olabilir cnm maşallah benim kızda arada gülümsüyor ama hiç sesli gülmedi bakalım pek tatlılar maşallah a ı deyip duruyor

sevgili sünnet anneleri biz sünnet olalı 3 gün oldu şükür çok iyiyiz hiç sorun yapamadık
ileri geri oynat dedi doktorunuz yapıyorum ama alt tarafı daga oynamıyo gibi normal mi acaba orda damar mg var tutuyo
sağlık ocağına gittim gayet iyi çokta oynamayın çocukla dedi
birde size sorayim dedim
bizimde altı daha yapışık sanki oraya tutturulmuş gibi

X