- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.481
BEnim bunye kabul etmedi ondan oldu ya, yaptim aslinda herbisiuiNasil yaaa benim dediklerimi yaptin mi? Abi sinir oluyom bu ameliyat uerlerine ya birde 10da 1 sorun çıkarmış.
Gece gündüz kavramımı olusmadı acaba gündüzleri en fazla kac saat uyuyor 2 saatte bir uyandır uzun uyumasın gündüzleri öyle öyle düzene girerKizlar bebegimle her gece bu saate kadar oturuyoz emmek istiyo gece. Gunduz hic boyle bi sorunumuz yok. Acaba doymuyor mu diyorum kendi kandimekilo alimi iyi 1 kilo almis ama bu niye geceleri boyle yapiyo anlamiyorum (
Benim kızımda oldu dediğin gibi sonra düzeldi2. Ay asilarini yaptirdiktan sonra ishal olan var mi ya. Daha dogrusu tam olarak ishal degil yani surekli kaka yapmiyo ama yaptigi zaman baya cirt cirt gaz cikariyo ve baya sulu civik kaka yapiyo ishalmis gibi 3 gundur. Normal mi acaba
Gunduzleri oyle uyuyor gecede gogusumde uyumak istiyor cildiracam yaaGece gündüz kavramımı olusmadı acaba gündüzleri en fazla kac saat uyuyor 2 saatte bir uyandır uzun uyumasın gündüzleri öyle öyle düzene girer
bnmki sesli gülüo az da olsa 81 günlüğüz 3 4 gündür böyle ama arada oluoKızlar bebisleriniz kikir kikir gülmeye başladılar mi:)
Senin ki gülüyor mu benim ki mizilansa ancaKızlar bebisleriniz kikir kikir gülmeye başladılar mi:)
Rota yaptırdıysan o ishal yapabiliyormuş. Ama sürekli kakalı bez ishaldir diyorlar. Tarifine göre endişelenme bence2. Ay asilarini yaptirdiktan sonra ishal olan var mi ya. Daha dogrusu tam olarak ishal degil yani surekli kaka yapmiyo ama yaptigi zaman baya cirt cirt gaz cikariyo ve baya sulu civik kaka yapiyo ishalmis gibi 3 gundur. Normal mi acaba
Canım sen arkadaşa sormuşsun ama ben cevap veriyim dedim evet bir hafta yeter günlük her açtığımda altını ılık su ile yıka istersen o da çok iyi geliyor doktor tafsiye ettiMavikelebek0134 canım selam nasılsınız?
Sana bisey sormak istiyorum, sünnetten sonra kaç gün pansuman yaptınız 1 hafta yeterlidir değil mi?
Her gün bir kez kaka yapıyor onda yıkıyorum sadece canım, evet bize de doktorumuz bolca yıkamak iyi olacak demişti çok teşekkürler yanıt için :)Canım sen arkadaşa sormuşsun ama ben cevap veriyim dedim evet bir hafta yeter günlük her açtığımda altını ılık su ile yıka istersen o da çok iyi geliyor doktor tafsiye etti
İyiyiz canım çok sağ ol. Senin paşa da mı sünnet oldu. MaşaAllah size. @Bende Burdayim ın dediği gibi Yeterli. Yanlardan gerdirmeyi ihmal etme. Çabucak iyileşsin İnşaAllahMavikelebek0134 canım selam nasılsınız?
Sana bisey sormak istiyorum, sünnetten sonra kaç gün pansuman yaptınız 1 hafta yeterlidir değil mi?
Evet canım 10 gün önce yaptırdık bizde, toplamda 15 dakika sürdü, bizde yanındaydık, şükür sorunsuz atlattık, pansumanı düne kadar yaptık, büyük oğlandan hatırlayamadım ne kadar yaptığımızı, aynen yapışıklık olmaması için hareketi tekrarlıyorum her bez değişiminde teşekkür ederim :) öpüyorumİyiyiz canım çok sağ ol. Senin paşa da mı sünnet oldu. MaşaAllah size. @Bende Burdayim ın dediği gibi Yeterli. Yanlardan gerdirmeyi ihmal etme. Çabucak iyileşsin İnşaAllah
Benim doktor d vitamini ve kan ilaci verdi hala devam ..Kızlar emzirme döneminde hangi ilacı kullanıyorsunuz dr.um devam etmemle ilgili bir şey demedi ama 6 ay devam ediliyormuş vitamin ve demir hapına?
Sağlık ocağındaki ebe bana 3 ay kullanacaksın dedi.Kızlar emzirme döneminde hangi ilacı kullanıyorsunuz dr.um devam etmemle ilgili bir şey demedi ama 6 ay devam ediliyormuş vitamin ve demir hapına?
Kızlar emzirme döneminde hangi ilacı kullanıyorsunuz dr.um devam etmemle ilgili bir şey demedi ama 6 ay devam ediliyormuş vitamin ve demir hapına?