2017 EKİM Anne adayları

2. Ay asilarini yaptirdiktan sonra ishal olan var mi ya. Daha dogrusu tam olarak ishal degil yani surekli kaka yapmiyo ama yaptigi zaman baya cirt cirt gaz cikariyo ve baya sulu civik kaka yapiyo ishalmis gibi 3 gundur. Normal mi acaba

Kizlar bebegimle her gece bu saate kadar oturuyoz emmek istiyo gece. Gunduz hic boyle bi sorunumuz yok. Acaba doymuyor mu diyorum kendi kandime kilo alimi iyi 1 kilo almis ama bu niye geceleri boyle yapiyo anlamiyorum (

Kizlar bebegimle her gece bu saate kadar oturuyoz emmek istiyo gece. Gunduz hic boyle bi sorunumuz yok. Acaba doymuyor mu diyorum kendi kandime kilo alimi iyi 1 kilo almis ama bu niye geceleri boyle yapiyo anlamiyorum (
Gece gündüz kavramımı olusmadı acaba gündüzleri en fazla kac saat uyuyor 2 saatte bir uyandır uzun uyumasın gündüzleri öyle öyle düzene girer

2. Ay asilarini yaptirdiktan sonra ishal olan var mi ya. Daha dogrusu tam olarak ishal degil yani surekli kaka yapmiyo ama yaptigi zaman baya cirt cirt gaz cikariyo ve baya sulu civik kaka yapiyo ishalmis gibi 3 gundur. Normal mi acaba
Rota yaptırdıysan o ishal yapabiliyormuş. Ama sürekli kakalı bez ishaldir diyorlar. Tarifine göre endişelenme bence

Mavikelebek0134 canım selam nasılsınız?
Sana bisey sormak istiyorum, sünnetten sonra kaç gün pansuman yaptınız 1 hafta yeterlidir değil mi?
Canım sen arkadaşa sormuşsun ama ben cevap veriyim dedim evet bir hafta yeter günlük her açtığımda altını ılık su ile yıka istersen o da çok iyi geliyor doktor tafsiye etti

Canım sen arkadaşa sormuşsun ama ben cevap veriyim dedim evet bir hafta yeter günlük her açtığımda altını ılık su ile yıka istersen o da çok iyi geliyor doktor tafsiye etti
Her gün bir kez kaka yapıyor onda yıkıyorum sadece canım, evet bize de doktorumuz bolca yıkamak iyi olacak demişti çok teşekkürler yanıt için :)

Mavikelebek0134 canım selam nasılsınız?
Sana bisey sormak istiyorum, sünnetten sonra kaç gün pansuman yaptınız 1 hafta yeterlidir değil mi?
İyiyiz canım çok sağ ol. Senin paşa da mı sünnet oldu. MaşaAllah size. @Bende Burdayim ın dediği gibi Yeterli. Yanlardan gerdirmeyi ihmal etme. Çabucak iyileşsin İnşaAllah

İyiyiz canım çok sağ ol. Senin paşa da mı sünnet oldu. MaşaAllah size. @Bende Burdayim ın dediği gibi Yeterli. Yanlardan gerdirmeyi ihmal etme. Çabucak iyileşsin İnşaAllah
Evet canım 10 gün önce yaptırdık bizde, toplamda 15 dakika sürdü, bizde yanındaydık, şükür sorunsuz atlattık, pansumanı düne kadar yaptık, büyük oğlandan hatırlayamadım ne kadar yaptığımızı, aynen yapışıklık olmaması için hareketi tekrarlıyorum her bez değişiminde teşekkür ederim :) öpüyorum

Kızlar emzirme döneminde hangi ilacı kullanıyorsunuz dr.um devam etmemle ilgili bir şey demedi ama 6 ay devam ediliyormuş vitamin ve demir hapına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…