- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.441
Bende olmadı o. Hap da aslinda gericekilme gibi :) hemde bissuru sorun .ben prezervatiften nefret ediyorum ya kuruluk yapiyor hap kullanmayi dusunuyorum oda cok dezavantaji var.
geri cekilme yontemine guven olmuyor
napalim yine en iyisi geri cekilme sanirim. simdi bide hemen ardinda bitane daha hamilelik valla katlanamam pskolojim bozulur.Bende olmadı o. Hap da aslinda gericekilme gibi :) hemde bissuru sorun .
Nasip te ne varsa o olur be canım 1rini bulmak için neler yaptik ben tüp bebek tedavisi için baslicaktimki hamile kalmışım haberim yok kuruluk emzirdigimiz için oluyormuş ebe söyledinapalim yine en iyisi geri cekilme sanirim. simdi bide hemen ardinda bitane daha hamilelik valla katlanamam pskolojim bozulur.
henuz dogumumu hamilelik surecimi atlatmis degilim cektigim sancilar daha zaman asimina ugramadi:))
bende mantar var belki ondan kuruluk yapiyordur.
sağlık ocağındaki ebe bana 3 aylık iğneleri önerdi. istersen bir araştırSanirim en guveniliri okmus ayyy bir çocuk icin neler yaptik simdi nelere bakiyoz :))))
evet biz öyle korunuyoruz. tamamen erkeğe bağlıAyy oda zor yaa geri cekilme koruyormus bunu bir doktor dedi ama onu kontrol etmek zor dedi ...
3 aylık iğneleri ebe bana önerdiben prezervatiften nefret ediyorum ya kuruluk yapiyor hap kullanmayi dusunuyorum oda cok dezavantaji var.
geri cekilme yontemine guven olmuyor
Siz geri cekilme mi?sağlık ocağındaki ebe bana 3 aylık iğneleri önerdi. istersen bir araştır
ben prezervatifi hamilelikten oncede kullanmisdim o zamanda ayniydi canim. emzirmeyle alakali degil benimki.Nasip te ne varsa o olur be canım 1rini bulmak için neler yaptik ben tüp bebek tedavisi için baslicaktimki hamile kalmışım haberim yok kuruluk emzirdigimiz için oluyormuş ebe söyledi
evet geri çekilme ileSiz geri cekilme mi?
Ya o 3 ayligi bizim doktor hic onermedi arkadaşım.
Kız korkmuyon mu? Ben 1 sene olmadan çok zor yaevet geri çekilme ile
Ya kizlar benim kizimin bugunki kakasi hem yesil hemde eksi kokuyo yaa bezin disindan bile aliyoruz kokusunu endiselenmeli miyim? 2 gun once dr gidip kaka testi yapmistik yesil diye bisey cikmadi ama simdiki daha farkli ve kokulu
Ya kizlar benim kizimin bugunki kakasi hem yesil hemde eksi kokuyo yaa bezin disindan bile aliyoruz kokusunu endiselenmeli miyim? 2 gun once dr gidip kaka testi yapmistik yesil diye bisey cikmadi ama simdiki daha farkli ve kokulu
Aynısını bende düşünüyorum bazen ama yanlışlıkla bile kalsam suçluluk duyarım çünkü kızımın en güzel zamanlarını kaçırmış olacağım yazık değil mi yavrumaSanirim en guveniliri okmus ayyy bir çocuk icin neler yaptik simdi nelere bakiyoz :))))
Ay cnm ne yap et ikna et başta benim ki de sprail dedi kayiyormus bide bende mantar var olmaz mis dedim sende ise yararsa mantar varmış bende sana geçmesin de çok koyu kaşınıyor deBen aldimama adam kullanmak istemiyor ne yapcam bilmem bende her seferinde geçiştiriyorum ne zamana kadar gider bilmem
oncedende öyle korunduk 3 yıl hamile kalmadım. zaten daha ilişkiye giremedik :)Kız korkmuyon mu? Ben 1 sene olmadan çok zor ya
ben yaptırmadım aşının devamını.Kızlar bebeklerinizin gözyaşları akıyor mu ?
Doğumdan sonra yapılan tetanoz aşısının 3. Dozunu yaptıran var mı ?
10 saniye olmadan Sol gözden dökülüyor. Sağ gözden yeni yeni başladı. Çok da tuzlu, az tüketirim tuzu halbuki.Kızlar bebeklerinizin gözyaşları akıyor mu ?
Doğumdan sonra yapılan tetanoz aşısının 3. Dozunu yaptıran var mı ?