- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 29
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.461
Ne kadarlık oldu canım senin bebiş bizde hala damlacık bile yok 2 buçuk aylık olduk10 saniye olmadan Sol gözden dökülüyor. Sağ gözden yeni yeni başladı. Çok da tuzlu, az tüketirim tuzu halbuki.
3 bitiyor yarın. Ama ağlamayı bebeklerde kıyaslamamak lazım. Çünkü benimki bazen numara yapıyor onda yaş olmuyor mesela, bazen ise Namazda tuvalette falan olup bakamadığım durumlarda krize girmiş gibi ağlıyor.Ne kadarlık oldu canım senin bebiş bizde hala damlacık bile yok 2 buçuk aylık olduk
Benimkinin gözünde yaş hazır duruyo sanki. Hemen aglayiveriyor. İlk ayda aglamazdi sadece sağ gözü akiyordu capaklaniyordu o geçti çok şükür. On gün sonra 3 aylık oluyoruz. Bende başka aşı yaptirmadim. Unuttum açıkçası.Kızlar bebeklerinizin gözyaşları akıyor mu ?
Doğumdan sonra yapılan tetanoz aşısının 3. Dozunu yaptıran var mı ?
Aşı olduğunda canı yanmasına rağmen akmadı sadece sulanma oluyor ama akmıyor3 bitiyor yarın. Ama ağlamayı bebeklerde kıyaslamamak lazım. Çünkü benimki bazen numara yapıyor onda yaş olmuyor mesela, bazen ise Namazda tuvalette falan olup bakamadığım durumlarda krize girmiş gibi ağlıyor.
Seninki sabırlıdır belki, yada sen ağlatmıyorsun.
Aşı olurken o kadar ağlamasına rağmen akmadı böyle devam ederse doktora götürecem 3.ayı doldurmasını bekliyormBenimkinin gözünde yaş hazır duruyo sanki. Hemen aglayiveriyor. İlk ayda aglamazdi sadece sağ gözü akiyordu capaklaniyordu o geçti çok şükür. On gün sonra 3 aylık oluyoruz. Bende başka aşı yaptirmadim. Unuttum açıkçası.
Canım benim de öyle ağlıyor kıpkırmızı kesiliyor ama damla yaş dökmedı daha ayın 5 üç ay biticekAşı olurken o kadar ağlamasına rağmen akmadı böyle devam ederse doktora götürecem 3.ayı doldurmasını bekliyorm
Ben yaptıracağım şahsen beş yıl koruyor bildiğim kadarıyla ikinci gebelikte yaptirmamKızlar bebeklerinizin gözyaşları akıyor mu ?
bnmkinin doğumdan sonra çapak oluodu göz pınarına masaj yapıoduk ondan göz yaşı kanalları çabuk açıldı sanırım uzun süredir göz yaşı akıtarak ağlıoAşı olduğunda canı yanmasına rağmen akmadı sadece sulanma oluyor ama akmıyor
bnde anlamadm :)Goz yasina niye taktiniz ki?
neden götürüyorsunki erken değilmi. benimde gözünde yaş gelmiyor daha 2 buçuk aylık şuanAşı olurken o kadar ağlamasına rağmen akmadı böyle devam ederse doktora götürecem 3.ayı doldurmasını bekliyorm
Benim kizim 2 aylik olcak 5 gun sonra bazen aglarken kirpik diplerinde su damlaciklari oluyor onun disinda aktigini gormedim zaten aglatmamak icin elimden geleni yapiyorumKızlar bebeklerinizin gözyaşları akıyor mu ?
Nasıl masaj yapılıyor ?bnmkinin doğumdan sonra çapak oluodu göz pınarına masaj yapıoduk ondan göz yaşı kanalları çabuk açıldı sanırım uzun süredir göz yaşı akıtarak ağlıo
Bazı bebeklerin gözyaşı kanalları kendiliğinden açılmıyormuş eşimin yeğeni 12 yaşında hala gözyaşı akmıyor ondan sordum kafama takıldıGoz yasina niye taktiniz ki?
bi arkadaşımın 25 yaşında gözyaşı kanalı kapalıydı sulanıodu fln masaja netten bi bak canm öylr bişey olduğunu zannetmiyorum ama elleri iice yıkayıp havlu peçeteyle kuruluosun serçe parmağını göz pınarının oraya doğru hafif bastırıp dairesel hareket yapıosun kaldırığ bidaha bidaha günde 3 kez 6 sefer yapmıştkBazı bebeklerin gözyaşı kanalları kendiliğinden açılmıyormuş eşimin yeğeni 12 yaşında hala gözyaşı akmıyor ondan sordum kafama takıldı
Teşekkür ederimbi arkadaşımın 25 yaşında gözyaşı kanalı kapalıydı sulanıodu fln masaja netten bi bak canm öylr bişey olduğunu zannetmiyorum ama elleri iice yıkayıp havlu peçeteyle kuruluosun serçe parmağını göz pınarının oraya doğru hafif bastırıp dairesel hareket yapıosun kaldırığ bidaha bidaha günde 3 kez 6 sefer yapmıştk