2017 EKİM Anne adayları

Aynen oyle oldu:) bir de benim sezeryan yerimle ilgili problem oldu, once dikisim kapanmadi, sonra vucut ipleri kabul etmedi, sonra akinti oldu.... iki ay gecti hala akintilari devam ediyor dikisimin onunla bogusuyorum bebegimin gaz sancilari bir yandan:) bir de nezle oldu benim minnosum:) ilac kullaniyoeuz nezle bitsin sunnet ettiricez bi de idrar zorlugu var:) ah ah rabbim gecici dert versin:)

Sizde ne var ne yok
ooo geçmiş olsun bnde bugün farkettim vajinada taze bi et parçası var sildikçe peçeteye kan gelio yarın doktora gidicem inşallah bebeğe 1.5 aydır tek bakıyorum yanımda kimse yok ilk hafta çıldırıyorum zannettim çocuk uyumuo sürekli ağlıo bişey yemiyorum doğru düzgün yine gazı oluo mosmor olana kdr ağlıo çok şükür sancısı azaldı artk gazı oluo ama rahat çıkartıo uykusuda gündüz 2 ssfer yarım saat 1 seferde 2 saat uyuyo ama 6da bi uyanıo gece 12ye kdr ayaktayız memeden başka yerde uyumuo nasl çözücem bilmiyorum 5 ocakta işe başlıcam kv bakmaya gelcekmiş ayın 3ünde kedi yavrusu bırakıypruz sanki al bunu yemini suyunu verirsin dicez insan biraz erken gelirde çocuk alışır dimi tek beni göre göre babasını bile istemio bazen emzik tutturamadm gitti :) öyle iştr sünnerş biz 15 günlükken yaptırmıştk ozaman çok üzülmüştm ama şimdi iyi ki yaptırmışız diyorım hemen iileşti hemde şimdi herşeyin farkında ağlama krizlerine uykusuz zamanlara inat agularla gülücğklerle neşeleniyoruz :)

ooo geçmiş olsun bnde bugün farkettim vajinada taze bi et parçası var sildikçe peçeteye kan gelio yarın doktora gidicem inşallah bebeğe 1.5 aydır tek bakıyorum yanımda kimse yok ilk hafta çıldırıyorum zannettim çocuk uyumuo sürekli ağlıo bişey yemiyorum doğru düzgün yine gazı oluo mosmor olana kdr ağlıo çok şükür sancısı azaldı artk gazı oluo ama rahat çıkartıo uykusuda gündüz 2 ssfer yarım saat 1 seferde 2 saat uyuyo ama 6da bi uyanıo gece 12ye kdr ayaktayız memeden başka yerde uyumuo nasl çözücem bilmiyorum 5 ocakta işe başlıcam kv bakmaya

gelcekmiş ayın 3ünde kedi yavrusu bırakıypruz sanki al bunu yemini suyunu verirsin dicez insan biraz erken gelirde çocuk alışır dimi tek beni göre göre babasını bile istemio bazen emzik tutturamadm gitti :) öyle iştr sünnerş biz 15 günlükken yaptırmıştk ozaman çok üzülmüştm ama şimdi iyi ki yaptırmışız diyorım hemen iileşti hemde şimdi herşeyin farkında ağlama krizlerine uykusuz zamanlara inat agularla gülücğklerle neşeleniyoruz :)
Ben sezeryandan sonraki 10. Gun annemi gonderdim o gunden beri bas basayiz oglumla:) gaz sancisi bizde de cok oldu hala da var morarana kdar agliyor dedigin gibi katiliyo cocuk napicami bolemiyorum ne emzirebiliyorum ne uyutabiliyorum... 15 ocakta da ben baslicam, annem bakicak ben isteyken nasil olacak bakalim... bizimki hala cok agular gulucukler yapmiyo bana, cok ciddiyetli bi cocuk kaslar hep catik:) soytari oluyorum o gulsun diye bakiyo yuzume bon bon napiyosun der gibi:)

Normal dogum mu yapmistin sen?

Ben sezeryandan sonraki 10. Gun annemi gonderdim o gunden beri bas basayiz oglumla:) gaz sancisi bizde de cok oldu hala da var morarana kdar agliyor dedigin gibi katiliyo cocuk napicami bolemiyorum ne emzirebiliyorum ne uyutabiliyorum... 15 ocakta da ben baslicam, annem bakicak ben isteyken nasil olacak bakalim... bizimki hala cok agular gulucukler yapmiyo bana, cok ciddiyetli bi cocuk kaslar hep catik:) soytari oluyorum o gulsun diye bakiyo yuzume bon bon napiyosun der gibi:)

Normal dogum mu yapmistin sen?
evet normal bide epizyoya rağmen yırtılmam olmuştu
bnmde annem bakıcak ama bnden başkasında durmuo bilmiyorum nasl olcak bnmki çok şebek ya kırlentlerle bile agulaşıo oyuncaklarla aynada hele çıldırıo

bu durumda muz yiyince de kabız mı olur ki :)
saklama kabında getireyim dimi poşet saçma olur
Hergün 1tane yiyorum bizimkine yapmıyor.
Sütü taşıma durumunla alakalı. Patlatmadan götürebilirsen poşet de olur.
Lansinohun çiçek desenli poşetlerine doğrudan sağım yapılabiliniyor.
Kizlar bisey sorcam yaa benim lohusalik biteli 12 gun oldu sonra regli oldum oda 10 gun sürdü simdi su gibi yogunlugu olan sari akinti oluyor normalde olan akinti degil birazda kokulu yaa bu normal mi yoksa iltihap mi oldu. Boyle olan var mi? Birde afedersiniz iliskiye girince cok zorlandim:KK43:((
Ben regli olmadım halaa , Doğum 27eylüldü.
O sarı akıntı lohusayken başladı baktım 40 bitti geçmiyor Dr a gittim. Berbat da kokan bişey evet. Bir anda boşalıyor di mi. Yorulup ayakta kaldıysan. Smear ve idrar tahlili verdim. Smearsonucuna göre enfeksiyon çıktı. İlaç verdi ama bebeğim o sıra ağladığı için ilacı alamadım kaldı öyle. Halaa alıcam güüya. Eskisi gibi olmuyor diye de ihmal ettim aslında. İlaç agiflora diye bir fitil. Bir hafta kullanıyormuşsun . Annem ve eltim normal zaman zaman da olur yine dedi.
İlişki konusu bende de sıkıntılı. Kanama oldu. Dr a sordum emzirdiğin için vajinal kuruluk yaşaman normal dedi. Kayg... Jel yazdı onun için de. Lakin aklım çocukta olunca ...

Kizlar benim kizin kemikleri cat cut otuyor arada cok korkuyom doktor gulmustu ama bazen gaz çıksın diye dizleri geri goturiyom korkuyom bee :KK43:

Aynen oyle oldu:) bir de benim sezeryan yerimle ilgili problem oldu, once dikisim kapanmadi, sonra vucut ipleri kabul etmedi, sonra akinti oldu.... iki ay gecti hala akintilari devam ediyor dikisimin onunla bogusuyorum bebegimin gaz sancilari bir yandan:) bir de nezle oldu benim minnosum:) ilac kullaniyoeuz nezle bitsin sunnet ettiricez bi de idrar zorlugu var:) ah ah rabbim gecici dert versin:)

Sizde ne var ne yok
Nasil yaaa benim dediklerimi yaptin mi? Abi sinir oluyom bu ameliyat uerlerine ya birde 10da 1 sorun çıkarmış.

Hergün 1tane yiyorum bizimkine yapmıyor.
Sütü taşıma durumunla alakalı. Patlatmadan götürebilirsen poşet de olur.
Lansinohun çiçek desenli poşetlerine doğrudan sağım yapılabiliniyor.

O sarı akıntı lohusayken başladı baktım 40 bitti geçmiyor Dr a gittim. Berbat da kokan bişey evet. Bir anda boşalıyor di mi. Yorulup ayakta kaldıysan. Smear ve idrar tahlili verdim. Smearsonucuna göre enfeksiyon çıktı. İlaç verdi ama bebeğim o sıra ağladığı için ilacı alamadım kaldı öyle. Halaa alıcam güüya. Eskisi gibi olmuyor diye de ihmal ettim aslında. İlaç agiflora diye bir fitil. Bir hafta kullanıyormuşsun . Annem ve eltim normal zaman zaman da olur yine dedi.
İlişki konusu bende de sıkıntılı. Kanama oldu. Dr a sordum emzirdiğin için vajinal kuruluk yaşaman normal dedi. Kayg... Jel yazdı onun için de. Lakin aklım çocukta olunca ...
evet gördüm poşete sağımı nette

ooo geçmiş olsun bnde bugün farkettim vajinada taze bi et parçası var sildikçe peçeteye kan gelio yarın doktora gidicem inşallah bebeğe 1.5 aydır tek bakıyorum yanımda kimse yok ilk hafta çıldırıyorum zannettim çocuk uyumuo sürekli ağlıo bişey yemiyorum doğru düzgün yine gazı oluo mosmor olana kdr ağlıo çok şükür sancısı azaldı artk gazı oluo ama rahat çıkartıo uykusuda gündüz 2 ssfer yarım saat 1 seferde 2 saat uyuyo ama 6da bi uyanıo gece 12ye kdr ayaktayız memeden başka yerde uyumuo nasl çözücem bilmiyorum 5 ocakta işe başlıcam kv bakmaya gelcekmiş ayın 3ünde kedi yavrusu bırakıypruz sanki al bunu yemini suyunu verirsin dicez insan biraz erken gelirde çocuk alışır dimi tek beni göre göre babasını bile istemio bazen emzik tutturamadm gitti :) öyle iştr sünnerş biz 15 günlükken yaptırmıştk ozaman çok üzülmüştm ama şimdi iyi ki yaptırmışız diyorım hemen iileşti hemde şimdi herşeyin farkında ağlama krizlerine uykusuz zamanlara inat agularla gülücğklerle neşeleniyoruz :)
dogum yaptiktan sonraki hafta bende et parcalari dokulmeye basladi.
doktora gittim icinde parca parca pihtilar kalmis diyip iki gun ust uste suni sanci verdi bana dokulsun diye
gerci sendede parca kalmis olsaydi kontolunde doktor gorurdu.

Ne zaman duzelecek yaa bi turlu vajinal sorunlar bitmiyo rahatlayamiyoruz. Bende bi dr gideyim yaa cok gicik bisey bi anda bosaliyo sanki tekrar regli olmus hissi veriyo birde kokmasa bari :KK43:

X