2017 EKİM Anne adayları

Ne yapıyordu ki? Benmkide 2dk emiyor sonra bacak atiyor bi cekip bi aliyor..
Ilginç ama benimkide öyle bugün, bir çekip bir aliyor bir çekip bir aliyor :)
Bu bebeler hep aynı yollardan geçiyor yaradan öyle yaratmış bin şükür verene...

Ilginç ama benimkide öyle bugün, bir çekip bir aliyor bir çekip bir aliyor :)
Bu bebeler hep aynı yollardan geçiyor yaradan öyle yaratmış bin şükür verene...
Amin :)
Yahu gazida cikariyorum masaj yapiyorum ama ayni birde konsantreside cabuk bozuluyor :)

atakları takip ediyo musuz biz 8. haftadayız ve çıldırıypruz memeden ayrıldığı an ağlamaya başlıo sürekli meme de durmak istio herşeye ağlıo tabi bu arada boşluklarda konuşup gülücükler saçtığjmızda oluo
aguuu guuu ouwwww avvv ouuu çıkarabildiğimiz sesler
Biz de 8. Haftadayız ama ınga, ga, ee baska birsey yok. Bunlar da aglama sesleri zaten :)

Silikon göğüs ucu kullanan var mı? Biz dogdugundan beri öyle emişiyoruz. Tutamıyo hala bebisim. Alistı da. Bi zararı olur mu acaba? Yoksa emiyo da nasıl emerse emsin diye mi düsünmeliyim? Emzirme Sanatı'nda plastik hiçbir sey önerilmiyor.

Silikon göğüs ucu kullanan var mı? Biz dogdugundan beri öyle emişiyoruz. Tutamıyo hala bebisim. Alistı da. Bi zararı olur mu acaba? Yoksa emiyo da nasıl emerse emsin diye mi düsünmeliyim? Emzirme Sanatı'nda plastik hiçbir sey önerilmiyor.
canim ona bakarsan bir cogumuz biberon kullaniyoruz onlarin uclarida plastik
sorun olcagini sanmiyorum.

Ya ben basta kullandim gogus ucum yok diye sonra 2 gun direnince tuttu bende bir daha o eziyete katlanmadim:) cunku bi kayiyo hop bir daha yika kurula bebek sabredemiyor o yuzden sadece 4 gun kullandim daha fazla dayanamadim zaten uc yapsin diye almistim boyle sade emzirmek daha guzel bence :)) eger sade emebiliyorsa onada alisir ki

Ne yapıyordu ki? Benmkide 2dk emiyor sonra bacak atiyor bi cekip bi aliyor..
Bizim kiz emmiyordu memeyi ağzına verince avazi çıkmışçasına ağlıyordu uyku sersemi olduğu zaman emzirdim kaç gün sabah uykudan uyanınca iyi etmiyordu geceye doğru emmiyodu en son tüm gün doğru düzgün emmedi ve ac olduğu için gece 3 de biraz emip uyumustu sabah uyandık herşey normale dönmüş sağları sollari belli diil

Merhaba canm. Benim de sol göğüs ucum olmadığı icin slikom meme ucu onerdiler dogum yapinca ama ben israrla tutturmaya çalıştım basta agzindan ciksa da alisti simdi emiyom bugun tam 2 aylik olduk. Gogsumun ucuda cikti azda olsa. Bi zarari yok slikon ucun ama faydayi azaltiyo. Anne meme cevresinde o kahverengi yerlerde yararli bakteriler varmis emerken orayi kavramasi gerekiyo mecbur kalmadikca oyle emzirmeye calis. Neden kullandigini bilmiyorum ama ucu yoksa seninde şırınga ile çikarmayi deneyebilirsin bende ise yaradi

Merhabaa kizlarr uzun bi aradan sora. Doğum yaptığı gun telefonu bozulan bahtsiz ben masallah size ya nasil firsat bulup sohbete devam edebilmissiniz. Benim minik tosbam zamanimi her anımı dolduruyor baygın dusuyorum bebisler iyidir inşallah. Saka maka büyüttük bile

Hanımlar iyi geceler tahris olan gogus uclariniza nasil bakim yapiyorsunuz? Gogus uclarimin acisindan disimi sika sika emziriyorum :110:
bn 32. haftamdan itibaren lansinoh kullanmştm doğmdan snrada her emzrmede hiç acım olmadı şimdide bebek 2 aylk ztn acımıo sürmüorm bişey

Hanımlar iyi geceler tahris olan gogus uclariniza nasil bakim yapiyorsunuz? Gogus uclarimin acisindan disimi sika sika emziriyorum :110:
Benim de sağ meme ucum hep sorunlu. Krem kullandım ama bluz değdikçe iyileşme olmadı. Aventin Kalkan’ını kullandım fayda gördüm gibi ama tam iyileşme olmadan bebeğim emdiği için yine tekrarladı. Hergün krem sürüp Kalkan’ı takıyorum bikaç saat. Hem ucunu daha çıkık yapıyor hem de iyi geliyor. Acı biber sürülmüş gibi sızlıyor bazen. Günde bir defa yıkayabiliyorum. Bebeğin ağız içi bakterileri çatlaklara girip sızlatırmış. Bir tek duştan sonra çok rahat oluyorum.
Gümüş kapaklar varmış yara için birebir hemen iyileştiriyor diyorlar ama çok pahalıma geldi.

X