2017 EKİM Anne adayları

Ateş olmadı ama az önce uykudan uyandı, memeyi hemen vermedim diye çok ağladı. Normalde yapmazdı böyle. Memeyi verdim, sanırsın tüm gün hiç emmemiş. 1,5saat oldu halbuki. İnşaAllah bu bebeğinde olmaz canım. Şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylaştırsın
Benim her memeyi alıştı öyle emiyor. Boğazına kaçıyo bi de hızlı emmekten. Artık anlıyorum ben kendim çekiyorum ağzından. Bi de ben silikon göğüs ucu kullanıyorum. Çok çekince birden içine birikiyor.

yaaa nasılsınızzzz :) bayadır görmemiştimmseni
ben aşıdan çok korkuyorum bnm oğlan çok korkak ben evde soyunca bile ağlıo azıcık kucakta sarsılsın düşüo gibi çırpınıp ağlıo 1. ay aşıda yıktı ortalığı zor susturdum bu 3 aşıda nasl susturfam bilmiorun
Biz uykudayken yaptırdık ilk aşıyı. Çok birsey anlamadı bile. O farkedinceye kadar ası olup bitmişti. Normalde ne kadar agladiysa o kadar agladı. Sen de dene istersen.

kızlar benim bebiş yıkandıktan sonra vucut losyonu veya bebek yagı surerken cıldırıyor sonra da sakinlestiremiyorum neden olabilir böyle bişey?
Vücudunda tahriş olmus bi yer mi var acaba? Ya da eliniz mi soğuk? Bilemedim. Daha hızlı ve yumusak yapin isterseniz. Bizimki losyondan degil de banyo bittigi icin agliyor. Suyu seviyo.

Biz uykudayken yaptırdık ilk aşıyı. Çok birsey anlamadı bile. O farkedinceye kadar ası olup bitmişti. Normalde ne kadar agladiysa o kadar agladı. Sen de dene istersen.
bu 3 tane aşı illa ki uyanır uykusunda daha çok korkar die düşünüyorrum hem ztn korkak bi çocuk benm oğlan nasl erkek olcak bikmem :KK70: azıcık sarsılsa düşcem die korkuo çırpınıo üstünü soyunca ellerime yapışıo korkup ağlıo banyoda hiç susmuo ztn

atakları takip ediyo musuz biz 8. haftadayız ve çıldırıypruz memeden ayrıldığı an ağlamaya başlıo sürekli meme de durmak istio herşeye ağlıo tabi bu arada boşluklarda konuşup gülücükler saçtığjmızda oluo
aguuu guuu ouwwww avvv ouuu çıkarabildiğimiz sesler

atakları takip ediyo musuz biz 8. haftadayız ve çıldırıypruz memeden ayrıldığı an ağlamaya başlıo sürekli meme de durmak istio
Ben hiç farketmedim canım yaa :)
Ilk oğlumda hiç duymadım böyle atak falan sonradan çıktı belkide..
Seninki doğduğundan beri hep memeye çok düşkün hiç ayrılmıyor diye biliyorum ekstra bir farklılık varmı anlayabilmem adına soruyorum
Benimki emmeye başlar karnı doyunca işi bitince bırakır paşam :) oyle uzun uzun kalmaz memede mesela, hep öyleydi değişmedi hiç..
Birgun gaz çok, başka gün daha az bu dediğin atak belirtisi olabilir mi acaba :)

Ben hiç farketmedim canım yaa :)
Ilk oğlumda hiç duymadım böyle atak falan sonradan çıktı belkide..
Seninki doğduğundan beri hep memeye çok düşkün hiç ayrılmıyor diye biliyorum ekstra bir farklılık varmı anlayabilmem adına soruyorum
Benimki emmeye başlar karnı doyunca işi bitince bırakır paşam :) oyle uzun uzun kalmaz memede mesela, hep öyleydi değişmedi hiç..
Birgun gaz çok, başka gün daha az bu dediğin atak belirtisi olabilir mi acaba :)
hep seviodu memeyi ama 2 gündr felaket durumdayız hiç bırakmıo beni babasına flnda gitmio yatırıp sohbet ediyoduk öyle dd durmuo sadece memede duruo emzik yaptı beni emmese de ağzında dursun istio sakinleştiremiyorum başka türlü böyle diilde normalde

hep seviodu memeyi ama 2 gündr felaket durumdayız hiç bırakmıo beni babasına flnda gitmio yatırıp sohbet ediyoduk öyle dd durmuo sadece memede duruo emzik yaptı beni emmese de ağzında dursun istio sakinleştiremiyorum başka türlü böyle diilde normalde
Bizde buna bebekler sürekli huy değiştirir deriz demekki bunun diger adında atak olmuş büyüsünler de hepsi gelip gecici napalim

Allah sana kolaylik versin hep sende cok zor oluyordur ben eşimi kapida bekliyorum valla bel ağrıssindan kıvranıyorum ona verip kendimi koltuğa zor atıyorum

kızlar bebek 5 6 gibi uyuduysa gece uykusu gibi düşünüp 3 4 saatte mi kaldırmak gerekir son gündğz uykusu gibi düşünüp 2 saatte mi

kızlar bebek 5 6 gibi uyuduysa gece uykusu gibi düşünüp 3 4 saatte mi kaldırmak gerekir son gündğz uykusu gibi düşünüp 2 saatte mi
zafrina89 zafrina89 kaldırma artık şu çocuğu. Büyüdü artık Bırak bir düzen kursun. Gece uykusunu alamadığı için gündüz seni bırakmıyor. Ben 15günlüktü sanırım bıraktığımda.

X