- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.021
Canim bizim ebe ikisini birgun digerini 3gun sonra vurdu cok rica ettim diye :)aaa öylemiymiş bende bitane de o olcak die çekiniodum yazık yavrulara 1. ay aşısında çok ağlamıştı şimsi 3 tane aşıda nasl tutucam sakinleştiricem die stres bastı beni
ben de öyle isticemCanim bizim ebe ikisini birgun digerini 3gun sonra vurdu cok rica ettim diye :)
kizlar merhaba bebegim 45 günlük son bor haftadir o kadar kotu hissediyorum ki . geceoeri uyandiramiyorum bebegimi ornegin bugun on iki bucukta uyuttum artik ben de yorgunluktan uyuyakaliyorum aglamiyorda kalktim saat 4 uyandiramadim bi memeyi zar zor 5 dk tuttu. belki biberonla alir diye gidip sagip getirdim . bazen biberonla uyku haliyle iyi iciyordu ama yok bunu da tutmadi.ne ugrasiyorsun der gibi koydum yerine hemen uyudu .4 saat de cok fazla bebek icin emmeden durmak .
Bende hiç uyandirmadim şimdiye kadar bazen 2 saatte uyanıyor 3 saatten fazla uyuyor kendi istediği zaman daha güzel emiyor bizde ilk ay bir buçuk kilo aldık pazarteside 2 ay aşıları için götürdüğüm bakicam ne kadar aldık bu aydaBebeklerin mideleri yavas yavas buyudugu icin sık sık emzirmeye gerekte yok artık. Ilk zamanlarda mide kucuktu az emip hemen doyuyolardi ama simdi daha fazla emip daha uzun sure uyuyolar. Ben oglumu hic emsin diye uyandirmiyorum ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum bence uyandirmaya calisma uyandiginda zaten emcek. Cocuk uyandirildiginda da sersem gibi oluyo kendi uyandigi zaman emzirmen bence daha dogru tabi yine senin kararin. Ben bu zamana kadar hic uyandirip emziriyim demedim 1 aylik kontrolde de 1700 gr almisti yani kilo alimindada bi sikinti olmadi.
ben katıldım sana:)
Uyandirmana gerek yok uyuyorsa bebegin. Ben bu konuyu dr a sormuştum 6 saate kadar emmeden durabilir geceleri sorun olmaz dedi.kizlar merhaba bebegim 45 günlük son bor haftadir o kadar kotu hissediyorum ki . geceoeri uyandiramiyorum bebegimi ornegin bugun on iki bucukta uyuttum artik ben de yorgunluktan uyuyakaliyorum aglamiyorda kalktim saat 4 uyandiramadim bi memeyi zar zor 5 dk tuttu. belki biberonla alir diye gidip sagip getirdim . bazen biberonla uyku haliyle iyi iciyordu ama yok bunu da tutmadi.ne ugrasiyorsun der gibi koydum yerine hemen uyudu .4 saat de cok fazla bebek icin emmeden durmak .
Rotayi biz yaptrdk dr önerdi arastrmama göre de faydalymus.damla olark veriliyo zatenaaa öylemiymiş bende bitane de o olcak die çekiniodum yazık yavrulara 1. ay aşısında çok ağlamıştı şimsi 3 tane aşıda nasl tutucam sakinleştiricem die stres bastı beni
Canım benim kızda birden kesildi memeden. Şuan almıyorKızlar kucagima alır almaz ağlamayı kesip susan ve direk göğsüme yapışan oğlum ilk defa istemedi. Soktayimgezdirince susuyor oturunca ağlıyor.
Hayır yani aç da olsa tok da olsa emerdi niye istemedi acaba
Ben de uyandrmiyorum.kendisi acikinca uyaniyo zaten.ilk bikac hafta sariliktan dolayı zorla uyandrp veriyordm.simdi hic müdahele etmiyorum.bugün kontrolde dr tekrar sordum karışma uyandırma dediBende hiç uyandirmadim şimdiye kadar bazen 2 saatte uyanıyor 3 saatten fazla uyuyor kendi istediği zaman daha güzel emiyor bizde ilk ay bir buçuk kilo aldık pazarteside 2 ay aşıları için götürdüğüm bakicam ne kadar aldık bu ayda
sabah uykusunda 2 saatten fazla uyutmayıp uyandırın dio tracy hogg gündüz olduğunu anlasn bebek dieDün gece benim kızım 3 den 12.30 a kadar uyudu emip uyudu ara ara ve sabaha kadar nobetciydik bugün de öyle olursa uyandirsam mi diye düşünüyorum
Duzeltme yapayım dün 15.00 dan 24.30 a kadar uyudu gece uyumadi Bugün de uyumuyor bizde bı uyku düzeni olustursaydik keşke gece eşim de uyumuyor sabah erken gidiyor ise yanında avutmam aslında ama ne cektigimi anlasın diye yanında avutuyorumsabah uykusunda 2 saatten fazla uyutmayıp uyandırın dio tracy hogg gündüz olduğunu anlasn bebek die
çocuk bütün uykusu almış :) anason mu verdin 3 te uyuduysa 5te uyandır dio işte en geç tracy hoggDuzeltme yapayım dün 15.00 dan 24.30 a kadar uyudu gece uyumadi Bugün de uyumuyor bizde bı uyku düzeni olustursaydik keşke gece eşim de uyumuyor sabah erken gidiyor ise yanında avutmam aslında ama ne cektigimi anlasın diye yanında avutuyorum
Benimki doyunca memeyi bırakıp uykuya geçiyor.ben tek göğüs veriyorum ztn ama durmayınca diğerinide veriyorum mecbur bazen boş olanı bidaha veriyorum sırf oyalansın die memesiz durduramıyoruz ki nasl oyalıosun bebeği bizimki sürekli emmek istio orda çok mutlu emmese bile ağzında dursun istio emzikle de oyalanmıo
Desitin ekstra koruma kullandım. 3 günde iyileşti.hametan kullanıyorum cnm hem devlette karşılıyor reçetesiz de 7 TL ama satılmıyor reçetesiz galiba ben her Dr gitmemde yazdiriyorum