- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.001
İkinci ay asilarindqn cok korkuyorum 4 tane mi yapiliyor
Yqzik ya ben bile tek igneye dayanamazken dort asi cok
Degilmi
Haftaya olucwz iki haftadir tasasi dustu bana offff
Bizimki de pazartesi. Aklımdan çıkmıyor. Susmasını beklemeden peş peşe yapıyorlarmış bir arkadaş anlattı korku filmi gibiBizimde haftaya Bende cok korkuyorum icim icimi yiyor valla.
Agliycak susturcaz yine vurcaklar yine agliycak
65 günlük. İstanbuldayız. Soğuk biraz ama her türlü tedbiri teçhizatı alıp çıkıyoruz. Sık sık kontrol ediyorum ısısını. Zaten havayı koklayan kadın oldum diyorum. Nerden esinti var nerde kötü koku yada toz var uzaktan alıyorum :) çok yoruldum, Geceden bölük pörçük 3saatlik uykuylayım ama olsun değdi.İyi yapmisin ya. Bende hicbisey almak istemiyorum artik.
Kizimin hic bir eksigi yok herseyi fazlasiyla oldugu halde benimki olacagina onunki bitane daha fazla olsun diyorum
Senin oglan kac gunluk ve yasadigun yerin havasi nasil buralar soguk ben cesaret edemiyorum.
Ben giydiğim kazaği koyuyorum üstüne yatırıyorum kızı kokunü istiyor olabilir cnm bide öyle dene sallanıyordum ama biraz da olsa sallıyorum sonra omzuna alıp pispisliyorum o zaman uyuyor bebekler uykuya dalma da zorluk cekermisuyumuo deseö yeri kafayı yemek üzereyim gazı yok karnı tok altı temiz yine uyumuo gümdüz yarımşar saat 2 kere kucağımda uyudu indirince bağırıodu şimdide hala uyanık
İkinci ay asilarindqn cok korkuyorum 4 tane mi yapiliyor
Yqzik ya ben bile tek igneye dayanamazken dort asi cok
Degilmi
Haftaya olucwz iki haftadir tasasi dustu bana offff
Nee 4 tane mi bı tanesinde morarir gibi ağladı yavrum ya bide hemşire siringayi çekip geri vurdu geçen baktığımda hala ödemdi bacagi yavrunun 4 çok fazla off ben bı tane vurdurmaya kiyamiyomBizimde haftaya Bende cok korkuyorum icim icimi yiyor valla.
Agliycak susturcaz yine vurcaklar yine agliycak
Ahahah havayi koklayan kadin 1 km uzaktan koku alabilme basarisiBizimki de pazartesi. Aklımdan çıkmıyor. Susmasını beklemeden peş peşe yapıyorlarmış bir arkadaş anlattı korku filmi gibi
65 günlük. İstanbuldayız. Soğuk biraz ama her türlü tedbiri teçhizatı alıp çıkıyoruz. Sık sık kontrol ediyorum ısısını. Zaten havayı koklayan kadın oldum diyorum. Nerden esinti var nerde kötü koku yada toz var uzaktan alıyorum :) çok yoruldum, Geceden bölük pörçük 3saatlik uykuylayım ama olsun değdi.
kokuyu denedim canım yemedi :)Ben giydiğim kazaği koyuyorum üstüne yatırıyorum kızı kokunü istiyor olabilir cnm bide öyle dene sallanıyordum ama biraz da olsa sallıyorum sonra omzuna alıp pispisliyorum o zaman uyuyor bebekler uykuya dalma da zorluk cekermis
Kiyamam ya nasil dayancaz ama sagliklari icin napalim mecburNee 4 tane mi bı tanesinde morarir gibi ağladı yavrum ya bide hemşire siringayi çekip geri vurdu geçen baktığımda hala ödemdi bacagi yavrunun 4 çok fazla off ben bı tane vurdurmaya kiyamiyom
ay bnde çıkmak istiyorum 54 günlüğüz hiç çıkmadk yarn bi avm yapsak ii olcak öocuğun kıyafetlerde küçüldüBizimki de pazartesi. Aklımdan çıkmıyor. Susmasını beklemeden peş peşe yapıyorlarmış bir arkadaş anlattı korku filmi gibi
65 günlük. İstanbuldayız. Soğuk biraz ama her türlü tedbiri teçhizatı alıp çıkıyoruz. Sık sık kontrol ediyorum ısısını. Zaten havayı koklayan kadın oldum diyorum. Nerden esinti var nerde kötü koku yada toz var uzaktan alıyorum :) çok yoruldum, Geceden bölük pörçük 3saatlik uykuylayım ama olsun değdi.
Ben fena ağlarım orası kesinAhahah havayi koklayan kadin 1 km uzaktan koku alabilme basarisi
Asidan sonra anlat tecrubelerinide hazirlukli olalim
Bnm ki yedi çok şükürkokuyu denedim canım yemedi :)
anason uyuşturuo die düşünüyorum ondan vermedm gerçi bn su bile vermeyenlerdenim rezene flnda vermiyorumBnm ki yedi çok şükürbazı bebekler öyle oluyor anason uyutuyo ama bnm kıza verince kusuyo dene istersen bide banyo uyutuyo bnm kızı
bnmkide bi haftadr öyle normalde sürekli memeye yapışırdı bi haftadr istemezse emmiyo ağlıoKızlar kucagima alır almaz ağlamayı kesip susan ve direk göğsüme yapışan oğlum ilk defa istemedi. Soktayimgezdirince susuyor oturunca ağlıyor.
Hayır yani aç da olsa tok da olsa emerdi niye istemedi acaba
rota yı vurdurdunuz muArkadaslar kim 4 dedi 3 tane... 2si cok can yakıyor. Bizim ebemiz çok tatliydi ikisini once yapti 3gun sonra veremi vurdu sizlerde rica edin derim ben
Bu kntrolde ama igne diil damlaymis.rota yı vurdurdunuz mu
Bnmkide öyle...annesi artık merak duygusu gelişiyor daha anlamlı bakiyor benimki arada küser gibi ağlıyor:)Kızlar kucagima alır almaz ağlamayı kesip susan ve direk göğsüme yapışan oğlum ilk defa istemedi. Soktayimgezdirince susuyor oturunca ağlıyor.
Hayır yani aç da olsa tok da olsa emerdi niye istemedi acaba
Bizde de aynı sorun var bn genzine çok süt kaçıyor ondan diye düşünüyorumCocuk uyurken hirliyor
Burun damlasi yapip cekiyorum ama genizde sanirim ne onerirsiniz
Gecmedi bi turlu
aaa öylemiymiş bende bitane de o olcak die çekiniodum yazık yavrulara 1. ay aşısında çok ağlamıştı şimsi 3 tane aşıda nasl tutucam sakinleştiricem die stres bastı beniBu kntrolde ama igne diil damlaymis.
Bizde o agriyi cektik resmenBen atese vermedim ama yarini cok keyifsiz ve dediginiz gibiydi bende agri kesici verdim yarim saat icinde uyudu rahattladi.