2017 EKİM Anne adayları

İkinci ay asilarindqn cok korkuyorum 4 tane mi yapiliyor
Yqzik ya ben bile tek igneye dayanamazken dort asi cok
Degilmi
Haftaya olucwz iki haftadir tasasi dustu bana offff

Bizimde haftaya Bende cok korkuyorum icim icimi yiyor valla.
Agliycak susturcaz yine vurcaklar yine agliycak
Bizimki de pazartesi. Aklımdan çıkmıyor. Susmasını beklemeden peş peşe yapıyorlarmış bir arkadaş anlattı korku filmi gibi

65 günlük. İstanbuldayız. Soğuk biraz ama her türlü tedbiri teçhizatı alıp çıkıyoruz. Sık sık kontrol ediyorum ısısını. Zaten havayı koklayan kadın oldum diyorum. Nerden esinti var nerde kötü koku yada toz var uzaktan alıyorum :) çok yoruldum, Geceden bölük pörçük 3saatlik uykuylayım ama olsun değdi.

uyumuo deseö yeri kafayı yemek üzereyim gazı yok karnı tok altı temiz yine uyumuo gümdüz yarımşar saat 2 kere kucağımda uyudu indirince bağırıodu şimdide hala uyanık
Ben giydiğim kazaği koyuyorum üstüne yatırıyorum kızı kokunü istiyor olabilir cnm bide öyle dene sallanıyordum ama biraz da olsa sallıyorum sonra omzuna alıp pispisliyorum o zaman uyuyor bebekler uykuya dalma da zorluk cekermis

İkinci ay asilarindqn cok korkuyorum 4 tane mi yapiliyor
Yqzik ya ben bile tek igneye dayanamazken dort asi cok
Degilmi
Haftaya olucwz iki haftadir tasasi dustu bana offff

Bizimde haftaya Bende cok korkuyorum icim icimi yiyor valla.
Agliycak susturcaz yine vurcaklar yine agliycak
Nee 4 tane mi bı tanesinde morarir gibi ağladı yavrum ya bide hemşire siringayi çekip geri vurdu geçen baktığımda hala ödemdi bacagi yavrunun 4 çok fazla off ben bı tane vurdurmaya kiyamiyom

Ahahah havayi koklayan kadin 1 km uzaktan koku alabilme basarisi
Asidan sonra anlat tecrubelerinide hazirlukli olalim

Nee 4 tane mi bı tanesinde morarir gibi ağladı yavrum ya bide hemşire siringayi çekip geri vurdu geçen baktığımda hala ödemdi bacagi yavrunun 4 çok fazla off ben bı tane vurdurmaya kiyamiyom
Kiyamam ya nasil dayancaz ama sagliklari icin napalim mecbur

ay bnde çıkmak istiyorum 54 günlüğüz hiç çıkmadk yarn bi avm yapsak ii olcak öocuğun kıyafetlerde küçüldü

Arkadaslar kim 4 dedi 3 tane... 2si cok can yakıyor. Bizim ebemiz çok tatliydi ikisini once yapti 3gun sonra veremi vurdu sizlerde rica edin derim ben

Kızlar kucagima alır almaz ağlamayı kesip susan ve direk göğsüme yapışan oğlum ilk defa istemedi. Soktayim gezdirince susuyor oturunca ağlıyor.
Hayır yani aç da olsa tok da olsa emerdi niye istemedi acaba

Kızlar kucagima alır almaz ağlamayı kesip susan ve direk göğsüme yapışan oğlum ilk defa istemedi. Soktayim gezdirince susuyor oturunca ağlıyor.
bnmkide bi haftadr öyle normalde sürekli memeye yapışırdı bi haftadr istemezse emmiyo ağlıo

Bnmkide öyle...annesi artık merak duygusu gelişiyor daha anlamlı bakiyor benimki arada küser gibi ağlıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…