- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.981
Baski olur alt tarafa normal onlar evham yapipta bebegi strese sokma bosunaKızlar hepiniz doğum yaptınız artık bebisler büyüdü biliyorum Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin nazarlardan korusun inşallah
Doğumdan önceki belirtileriniz nelerdi acaba benim bir haftadır bacak aramda bowling topu var sanki yürüyemiyorum çok akintim var erken doğacak diye korkmaya başladım
Canım bu hamileligim evham ve stresle geçti ilkinde doğumda bile ağrım yoktu bu ilk günden çektiriyor ya çok zor gerçektenBaski olur alt tarafa normal onlar evham yapipta bebegi strese sokma bosuna
Ben dogum belirtisi yasamadim suniyle dogum yaptim ama son haftalarfa akinti cok oluyor.Kızlar hepiniz doğum yaptınız artık bebisler büyüdü biliyorum Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin nazarlardan korusun inşallah
Doğumdan önceki belirtileriniz nelerdi acaba benim bir haftadır bacak aramda bowling topu var sanki yürüyemiyorum çok akintim var erken doğacak diye korkmaya başladım
Yok canım normal akıntı sadece sağ ol sağlıkla büyüsün inşallahBen dogum belirtisi yasamadim suniyle dogum yaptim ama son haftalarfa akinti cok oluyor.
Eger nisan falan degilse korkulacak bisey yok.
Normalden fazla biraz kanli veya lekeli akinti olursa o zaman doktora gorun
Canım eşim yardım ediyorda oda gündüz yoruluyor okulda. Dersler vs çok yoğun oluyor. Büyüğü zaten çok mızmız. Kıskançlık devam ediyor. Kızım emmiyor, oğlum durmuyor valla şaşırdım :) camı açıp çığlık atasım varRabbim yardımcin olsun inşaallah canım anlamaya çalışıyorum seni benimkide gece çok geç uyuyor ama tabi sende 3 tane birde ama sabır canım Rabbim acılarını gostermesin birazdaha ele avuca geldinmi rahat ederdin inşaallah sakın pişman olma ne olmayanlar var hasretle yanıp tutuşan biraz daha sabır annesi eşin yardımcı olmuyormu
büyüğü kaç yaşında canımCanım eşim yardım ediyorda oda gündüz yoruluyor okulda. Dersler vs çok yoğun oluyor. Büyüğü zaten çok mızmız. Kıskançlık devam ediyor. Kızım emmiyor, oğlum durmuyor valla şaşırdım :) camı açıp çığlık atasım var
Aç cami at çığlığını rahatlarsın canım Rabbim yardımcin olsun inşaallahCanım eşim yardım ediyorda oda gündüz yoruluyor okulda. Dersler vs çok yoğun oluyor. Büyüğü zaten çok mızmız. Kıskançlık devam ediyor. Kızım emmiyor, oğlum durmuyor valla şaşırdım :) camı açıp çığlık atasım var
Akıntının artması normal ama su gbiyse takipte ol derm suyunda az az gelebiliyo bnm dogumdada öyle az az geldi ..Kızlar hepiniz doğum yaptınız artık bebisler büyüdü biliyorum Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin nazarlardan korusun inşallah
6 yaşına girecek canımbüyüğü kaç yaşında canım
uyumuo deseö yeri kafayı yemek üzereyim gazı yok karnı tok altı temiz yine uyumuo gümdüz yarımşar saat 2 kere kucağımda uyudu indirince bağırıodu şimdide hala uyanıkKızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor benim ki uyuyor sonra on ek anca emiyor uyanıkken de sanki bana az emiyormus gibi geliyor goguslerim hiç boşalmıyor sanki ya bide uykuda hep bir ikinma hâli var pispisliyorum ama gaz değil sanki çocuğu uyandırıyor hep
Bizimkide öyle eşim alıştırdı kucakta gezmeye etrafa bakarak hep onu istiyor gücüm yetmiyor onu gezdirmeye bir dakka oturmuyor beni ofuyumuo deseö yeri kafayı yemek üzereyim gazı yok karnı tok altı temiz yine uyumuo gümdüz yarımşar saat 2 kere kucağımda uyudu indirince bağırıodu şimdide hala uyanık
Ben atese vermedim ama yarini cok keyifsiz ve dediginiz gibiydi bende agri kesici verdim yarim saat icinde uyudu rahattladi.Bugun cok zor uyudu yaaasi oldu sabah 10da atesi cikmadi cok sukur o yuzden surup icirmedim ama 7den beri aglayarak sancidan ememiyordu acaba asi yerimi agriyordu kizlar kizimin?
Bizimde haftaya Bende cok korkuyorum icim icimi yiyor valla.İkinci ay asilarindqn cok korkuyorum 4 tane mi yapiliyor
Yqzik ya ben bile tek igneye dayanamazken dort asi cok
Degilmi
Haftaya olucwz iki haftadir tasasi dustu bana offff
İyi yapmisin ya. Bende hicbisey almak istemiyorum artik.Bikaç gündür nasıl bunaldıysam attık oğlumla kendimizi dışarı. Avm olmasaydı iyiydi ama napalım. Sabah 11de çıktık yeni geldik. Vadi İstanbul’da ebebek açılmış %40 yeni sezon indirimi var. Tavsiye ederim. İlk defa erkek için bu kadar çeşit bulabildim.
Eskiden kendim için reyon aralarından çıkamayan ben, bugün vitrin bile bakmadım. Hiç içimden gelmedi.