2017 EKİM Anne adayları

Evet alti islakken bile uyumuyorlar hele ki pisik :KK43: ben bepantol pisik kremini kullaniyorum. Bi ara bezleri seyrek degistiriyordum uyuyor diye kaliyodu kucuk kucuk kabarciklar olusmustu 2 3 gun yikayarak temizledim poposunu kizimin birazda acik durmasini sagladim gecmis hemen cok sevindim. Pisik kremi ne kadar surulsede bebek yaptikca temizlenmeli alti yoksa pisik oluyorlar
Aynen öyle. Ben de emzirdikten sonra bebek uyuyunca uyanmasin diye bi sonraki uyanmasinda aliyorum altını. Ama oyle yapmamak gerekiyormus. Her uyandiginda aciyorum artik. Zaten 2 - 2 buçuk satte bir uyaniyor.

Pompa coxuktan daha az cikarir onu da bi arasturin isterseniz
Gerci doyuyosa birakip sorun yok
Evet pompa sut miktarını ölçmez diyorlar. Ama benim fikrim şu: En azindan bu kadar süt emiyor bebek. Tabi ondan fazlasını emiyor. Asgari miktar hakkında fikir sahibi oluyorum sadece. Neyse artik tek meme ile doyuyor. Her uyandiginda diger memeyi veriyorum.

Avent biberon kullananlar kapaklarinda sorun yasiyo musunuz ya tam kapanmiyo bazen kapaniyo bazen kapanmiyo

Merhaba kizlar bir kac tavsiyeye ihtiyacim var:)Ilki ates olcer.Ben almadan once doktora danistim kizim sariliktan dolayi kuvezde kalmisti yenidogan uzmani biz burda koltukaltindan olcuyoruz daha kesin sonuc alirsiniz dedi ben de koltukaltindan olcen dijital bir ates olcer aldim ama guvenemiyorum bana sanki dogru sonuc vermiyor gibi geliyor siz ne kullaniyorsunuz ? Ikincisi d vitamini kizima d vitamini olarak doktoru trio acde marka vitamin tavsiye etmisti bir sisemiz bitti ama degistirmek istiyorum siz neler kullaniyorsunuz?ucuncusu sutumu sagip buzluga atiyorum sonrasinda kullanmak icin.kraft poset kullaniyorum internette fiyati e bebekteki ile yariyariya bile buldum ama guvenemiyorum sizceinternetten sut saklama poseti alinir mi saglik acisindan ve kullanan varsa siz hangi marka sut saklama posetikullandiniz?hepsi bu kadar:)

2.ay aşıları oldu. Önce sol koldan verem aşısı yapıldı. Sonra sol sonrada sağ bacaktan diğerleri yapıldı. Korktuğumdan iyi geçti. Şuan için ateşi yok, İnşaAllah da olmaz
Gözün aydın canım, darısı başıma, bizimki perşembe günü yapılacak , ilk oğlumda ateş yapmıştı bunda nasıl olacak bilmem, şimdiden telaşı aldı beni..

Verem aşısından başka hangi aşıları oluyorlar?
Canım bacagin birinden 5li karma aşı yapiyolr içerisinde tetanoz , difteri , boğmaca inaktif polip ,hemofilus influenza tib b aşıları karışık.. diğer bacaktanda kpa diye bi aşı yapiyolr ..

Gözün aydın canım, darısı başıma, bizimki perşembe günü yapılacak , ilk oğlumda ateş yapmıştı bunda nasıl olacak bilmem, şimdiden telaşı aldı beni..
Ateş olmadı ama az önce uykudan uyandı, memeyi hemen vermedim diye çok ağladı. Normalde yapmazdı böyle. Memeyi verdim, sanırsın tüm gün hiç emmemiş. 1,5saat oldu halbuki. İnşaAllah bu bebeğinde olmaz canım. Şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylaştırsın

Ateş olmadı ama az önce uykudan uyandı, memeyi hemen vermedim diye çok ağladı. Normalde yapmazdı böyle. Memeyi verdim, sanırsın tüm gün hiç emmemiş. 1,5saat oldu halbuki. İnşaAllah bu bebeğinde olmaz canım. Şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylaştırsın
Sağol canım inşallah teşekkür ederim :) Inşallah sizin de bu gece ateş olmaz çabucak geçer gider hepimizin telaşlı günleri...

yaaa nasılsınızzzz :) bayadır görmemiştimmseni
ben aşıdan çok korkuyorum bnm oğlan çok korkak ben evde soyunca bile ağlıo azıcık kucakta sarsılsın düşüo gibi çırpınıp ağlıo 1. ay aşıda yıktı ortalığı zor susturdum bu 3 aşıda nasl susturfam bilmiorun

çok korkuolar canları yanıo sığıncak yer arıolar rota yaptırmadın mı

X