- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.041
Süt tıkanıklıgı veya iltihap olabilir.Evet diğeri normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt tıkanıklıgı veya iltihap olabilir.Evet diğeri normal.
Aynen öyle. Ben de emzirdikten sonra bebek uyuyunca uyanmasin diye bi sonraki uyanmasinda aliyorum altını. Ama oyle yapmamak gerekiyormus. Her uyandiginda aciyorum artik. Zaten 2 - 2 buçuk satte bir uyaniyor.Evet alti islakken bile uyumuyorlar hele ki pisik ben bepantol pisik kremini kullaniyorum. Bi ara bezleri seyrek degistiriyordum uyuyor diye kaliyodu kucuk kucuk kabarciklar olusmustu 2 3 gun yikayarak temizledim poposunu kizimin birazda acik durmasini sagladim gecmis hemen cok sevindim. Pisik kremi ne kadar surulsede bebek yaptikca temizlenmeli alti yoksa pisik oluyorlar
Evet pompa sut miktarını ölçmez diyorlar. Ama benim fikrim şu: En azindan bu kadar süt emiyor bebek. Tabi ondan fazlasını emiyor. Asgari miktar hakkında fikir sahibi oluyorum sadece. Neyse artik tek meme ile doyuyor. Her uyandiginda diger memeyi veriyorum.Pompa coxuktan daha az cikarir onu da bi arasturin isterseniz
Gerci doyuyosa birakip sorun yok
Yan etkisi oldumu peki. Bebegin rahatsizlandjmj ates falan?Rotayi biz yaptrdk dr önerdi arastrmama göre de faydalymus.damla olark veriliyo zaten
Evet Bazen kapansada akiyor.Avent biberon kullananlar kapaklarinda sorun yasiyo musunuz ya tam kapanmiyo bazen kapaniyo bazen kapanmiyo
1 sanrimEvet Bazen kapansada akiyor.
Kac numara baslik kullaniyorsun?
Verem aşısından başka hangi aşıları oluyorlar?2.ay aşıları oldu. Önce sol koldan verem aşısı yapıldı. Sonra sol sonrada sağ bacaktan diğerleri yapıldı. Korktuğumdan iyi geçti. Şuan için ateşi yok, İnşaAllah da olmaz
Ben ikiye gecdim 1 numara 0-1 ay arasiymis1 sanrim
Gözün aydın canım, darısı başıma, bizimki perşembe günü yapılacak , ilk oğlumda ateş yapmıştı bunda nasıl olacak bilmem, şimdiden telaşı aldı beni..2.ay aşıları oldu. Önce sol koldan verem aşısı yapıldı. Sonra sol sonrada sağ bacaktan diğerleri yapıldı. Korktuğumdan iyi geçti. Şuan için ateşi yok, İnşaAllah da olmaz
Canım bacagin birinden 5li karma aşı yapiyolr içerisinde tetanoz , difteri , boğmaca inaktif polip ,hemofilus influenza tib b aşıları karışık.. diğer bacaktanda kpa diye bi aşı yapiyolr ..Verem aşısından başka hangi aşıları oluyorlar?
Ateş olmadı ama az önce uykudan uyandı, memeyi hemen vermedim diye çok ağladı. Normalde yapmazdı böyle. Memeyi verdim, sanırsın tüm gün hiç emmemiş. 1,5saat oldu halbuki. İnşaAllah bu bebeğinde olmaz canım. Şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylaştırsınGözün aydın canım, darısı başıma, bizimki perşembe günü yapılacak , ilk oğlumda ateş yapmıştı bunda nasıl olacak bilmem, şimdiden telaşı aldı beni..
Sağol canım inşallah teşekkür ederim :) Inşallah sizin de bu gece ateş olmaz çabucak geçer gider hepimizin telaşlı günleri...Ateş olmadı ama az önce uykudan uyandı, memeyi hemen vermedim diye çok ağladı. Normalde yapmazdı böyle. Memeyi verdim, sanırsın tüm gün hiç emmemiş. 1,5saat oldu halbuki. İnşaAllah bu bebeğinde olmaz canım. Şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylaştırsın
yaaa nasılsınızzzz :) bayadır görmemiştimmseniGözün aydın canım, darısı başıma, bizimki perşembe günü yapılacak , ilk oğlumda ateş yapmıştı bunda nasıl olacak bilmem, şimdiden telaşı aldı beni..
çok korkuolar canları yanıo sığıncak yer arıolar rota yaptırmadın mıAteş olmadı ama az önce uykudan uyandı, memeyi hemen vermedim diye çok ağladı. Normalde yapmazdı böyle. Memeyi verdim, sanırsın tüm gün hiç emmemiş. 1,5saat oldu halbuki. İnşaAllah bu bebeğinde olmaz canım. Şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylaştırsın
Bizde bugün olduk şuan iyi bir sıkıntı yok biraz huzursuz sadece haftaya bir aşı daha var dedi2.ay aşıları oldu. Önce sol koldan verem aşısı yapıldı. Sonra sol sonrada sağ bacaktan diğerleri yapıldı. Korktuğumdan iyi geçti. Şuan için ateşi yok, İnşaAllah da olmaz