- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.961
Evet diğeri normal.Tek göğsünün tadı mı kötü? Diğeri normal mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet diğeri normal.Tek göğsünün tadı mı kötü? Diğeri normal mi?
Normal canım zaten bizde 40 sonra geçtik 2 ye daha bir ay daha kullanican çok büyük ben zaten çocuğu rahatsız ediyor torba gibi azcık sağdan soldan tutsunki sızıntı olmasin1 buçuk aylık olduk. 4600 gr olmuştu 4 gun önce. 1 numarayı bırakmak üzereyiz artık dar geliyor. Zaten 5 kiloya kadar 1 numara kullanılıyor.
bizde 45 günlük olduk daha kanama yeni bitti zaten damla damla geliyo mecbur koyuyoruz tam bitti dedim yine geldi adet olucam galiba ilk hamileliğin dede hemen olmuştum millet 7 8 ay olmuyo arkadaş şans işteEmziren anneler olmuyormus dediler bana da korktum neden kan geliyor diye.Sonra ablama sordum doğumdan sonra aylarca kanaması devam eden bile var normal dedi. Bilemiyorum.. adettir insallah. İnsallah kısa sürer. Ped takmak beni artik rahatsız ediyor
Aynen öyle canım... şans gibi bir şey:)Benim kizin günü gününü tutmuyor bu gün hep uyuyor ertesi gün sabah 6.30 dan aksam 12 ye kadar iki saat anca uyuyor ki çok rahat bir hamilelik geçirdim kısacası keyfi nasıl isterse
Bende adet oluyorum ve bu sözü sık sık söylüyorumbizde 45 günlük olduk daha kanama yeni bitti zaten damla damla geliyo mecbur koyuyoruz tam bitti dedim yine geldi adet olucam galiba ilk hamileliğin dede hemen olmuştum millet 7 8 ay olmuyo arkadaş şans işte
Evet alti islakken bile uyumuyorlar hele ki pisik ben bepantol pisik kremini kullaniyorum. Bi ara bezleri seyrek degistiriyordum uyuyor diye kaliyodu kucuk kucuk kabarciklar olusmustu 2 3 gun yikayarak temizledim poposunu kizimin birazda acik durmasini sagladim gecmis hemen cok sevindim. Pisik kremi ne kadar surulsede bebek yaptikca temizlenmeli alti yoksa pisik oluyorlarYine iyi. Bizim dün sabah 9'dan aksam 7'ye kadar uyumadı. 1 buçuk aylık bebek 10 saat uyanik kalır mı? Her emdiğini kustu. Ondan sanırım. Biraz da pişik olmuş poposu. Midesinden mi poposundan mı rahatsızligı anlamadım. Pişik için dalin pisik önleyici krem kullaniyordum. Ama degistirmeyi dusunuyorum. Siz ne kullaniyorsunuz?
Canım hiç içirme çünkü 1 ay aşısı ateş yapmıyor. Benimkilerde olmadı 1. Ay aşılarında. Ama 2. Ay aşısında kızımda ateş 38.2 ölçtüm kulaktan ve yarım fitil verdim. Oğlumda ateş olmadı yine. O yüzden öncesinde verme istersen. Çıkarsa zaten verirsin.Bu arada kizlar biz 1 aylik olduk yarin asi olcaz esime calpol aldirdim asidan once icirmeyi dusunuyorum siz ne yaptiniz once mi icirdiniz sonra mi? Birde ne olcude vermeliyim?
1. ay aşısı ateş yapmıyo :)Bu arada kizlar biz 1 aylik olduk yarin asi olcaz esime calpol aldirdim asidan once icirmeyi dusunuyorum siz ne yaptiniz once mi icirdiniz sonra mi? Birde ne olcude vermeliyim?
Canım biz yeri geliyor birtaneyi zap edemiyoruz senin ikizler le nasıl gidiyor Rabbim yardımcin olsun inşaallahCanım hiç içirme çünkü 1 ay aşısı ateş yapmıyor. Benimkilerde olmadı 1. Ay aşılarında. Ama 2. Ay aşısında kızımda ateş 38.2 ölçtüm kulaktan ve yarım fitil verdim. Oğlumda ateş olmadı yine. O yüzden öncesinde verme istersen. Çıkarsa zaten verirsin.
1 aylk asisinda ben de hicbisey vermedim.atesi de şükür olmadı zatenBu arada kizlar biz 1 aylik olduk yarin asi olcaz esime calpol aldirdim asidan once icirmeyi dusunuyorum siz ne yaptiniz once mi icirdiniz sonra mi? Birde ne olcude vermeliyim?
Canım hiç içirme çünkü 1 ay aşısı ateş yapmıyor. Benimkilerde olmadı 1. Ay aşılarında. Ama 2. Ay aşısında kızımda ateş 38.2 ölçtüm kulaktan ve yarım fitil verdim. Oğlumda ateş olmadı yine. O yüzden öncesinde verme istersen. Çıkarsa zaten verirsin.
1. ay aşısı ateş yapmıyo :)
Tesekkur ederim kizlar esim evde olmayacak atesi cikarsa ben ne yaparim diye tedbir amacli1 aylk asisinda ben de hicbisey vermedim.atesi de şükür olmadı zaten
Gitmiyor canım dün gece çok kötü oldum, zaten eşimle aram kötü, birde abuk subuk laflar ettim. Pişman olmuş gibi şeyler söyledim. Oğlum 3 olmuş hala ayaktaydı ve durmadan ağlıyordu. Gün içinde annemle zaten akşama kadar koşturuyorum. İnan tuvalete bile gitmiyorum saatlerce. Çok bunaldığımı hissediyorum. Annem gidecek öbür ay. Çok yorgunum şimdidenCanım biz yeri geliyor birtaneyi zap edemiyoruz senin ikizler le nasıl gidiyor Rabbim yardımcin olsun inşaallah
Rabbim yardımcin olsun inşaallah canım anlamaya çalışıyorum seni benimkide gece çok geç uyuyor ama tabi sende 3 tane birde ama sabır canım Rabbim acılarını gostermesin birazdaha ele avuca geldinmi rahat ederdin inşaallah sakın pişman olma ne olmayanlar var hasretle yanıp tutuşan biraz daha sabır annesi eşin yardımcı olmuyormuGitmiyor canım dün gece çok kötü oldum, zaten eşimle aram kötü, birde abuk subuk laflar ettim. Pişman olmuş gibi şeyler söyledim. Oğlum 3 olmuş hala ayaktaydı ve durmadan ağlıyordu. Gün içinde annemle zaten akşama kadar koşturuyorum. İnan tuvalete bile gitmiyorum saatlerce. Çok bunaldığımı hissediyorum. Annem gidecek öbür ay. Çok yorgunum şimdiden
Pompa coxuktan daha az cikarir onu da bi arasturin istersenizYo biberonla vermiyorum. Emziriyorum. Ama bazen sağıyorum. Kaç cc çıktığını az çok kontrol ediyorum. Tek göğüsten 70 cc falan çıkıyor. Ben hep iki göğüsten emziriyordum. Dr 3 saatte bir 90 cc ver ve az az sık sık emzir deyince, sütümü sağıp böldüm öyle verdim. Artık tek göğüsle emziriyorum. Doyuyor demek ki bırakıyor.
Eczaci arkadaşım alindan ölçer kullNp memnun kalmamisti en iyisi braun kulaktan dedi.ondan almayı düşünüyorum benKizlar sizce en iyi ates olcer hangisi.
Koltuk altindan olculen almis esim eczaneden.
Kaliteli saglam bisey almak istiyorum temassiz dusunuyorum.
Sonucta uzun zaman cok ihtiyacimiz olcak .
Siz ne aldiniz memnunmusunuz?
İnsan yine de katlanıyor canından parça işte rabbim eksikliklerini göstermesinAynen öyle canım... şans gibi bir şey:)
Saol canim Bi arastirayim . evet alindan olculende ortamin isisinida olcuyor falan diye sikayetler duydumEczaci arkadaşım alindan ölçer kullNp memnun kalmamisti en iyisi braun kulaktan dedi.ondan almayı düşünüyorum ben