- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.921
Doktorlar gece uykusunun bölünmemesi gerektiğini söylüyormuş gündüz için bilmiyorum kaldırmak gerek mi degilmi dedigim gbi bn uyanmama gbi bi sorun yaşamadm . Aksine uyutmak için çaba içindeyim surekli çocuk 3 saat uyusa ohhh dicemmbnmki uyanmıo 5 saati bulduğu oluo uyandırıyorum bn 4 saat olunca
Sen öyle hissediyo olabilirsn yani bn sanmiyorm aciktigi halde bi bebek ısrarla uyusun uyuyamaz gbi geliyo . Uykuda önemli diye diyorum bunları . Yinede senin bebegin sonuçta en iyisini sen bilirsin. :)Gece süt üretimi artiyormus ben yine de uyandiriyorum bnm kız gündüz hep ağladığı için gece uyuyo 4 5 saat benzi sarariyo sonra
13.gün 2ye geçtik. 33.gün kontrolde 4730 gram idi. 35.gün 3e geçtik.
İkinci ay kontrolüne gidemedik henüz . Bu arada bezden de kaynaklı olabilir . Sleepy kullanıyoruz kalıbı küçük gibi biraz
Hic bir fikrim yok. Reflu mu acaba dedim bndeSut alerjsimi var acaba ?
Bagimlilik yapiyormus ve ileride de farkli sorunlara neden oluyormus canimApplerden dinletilen white noise bu fon elektrik suluegesi sesi mi zararliymis
Nedenki
Bizimkinole uyuyo hep
Canım sen daha iyisini bilirsin zaten belli ediyor doyduktan sonra oyuna geçiyor memeyle ozaman ayırıyorum yoksa 1 saatte oturur oyun istiyor kucakta durmayı seviyor döndüğünü hissettiğinde bıraktırdı dedi dr hatta önceden hemen uyurdu doyunca şimdi uyumuyor sıpaYani kendi birakincaya kadar emmesinmi
Herkes farkli kafam karisti
Kimi der 15 dakka her meme
Kimi der kendi biraksin
Benimkide kusuo
Size ne oneediler
Ya kizlar bu bebeklerde uyku duzenini nasil oturtucaz yaacok duzensizlik var gunden gune farkli gece zaten 3e kadar duruyoz hep
Bizim bebis de hep sabah 5 te uyanıyor.gebeyken de aynı saatte uyanktk ya ben namaza uyandigim icin bebek uyanyrdu ya da o beni o saatte uyandıryrduBenimki aksamlari 10 gibi uyku moduna geciyo gece 1.30 2.30 arasi uyanip emip geri uyuyo sonra bidaha 4.30 5 arasi uyaniyo ondan sonra zor uyuyo. Sabah daha gec uyansin diye ben de 10da uyumasina izin vermedim oynadim 12ye kadar cocukla 12de uyursa belki sabah 5te kalkmaz diye sabah 5te yine kalkti. Aksam kacta uyursa uyusun sabah 5te mutlaka kalkiyo bidaha da 11 12ye kadar zor uyuyo. Oglen 2 saat oglenden sonra da 2 saat uyuyo. Uyuycagi saatler hep ayni ama sabah erken kalkma olayini cozemiyorum bende 5te kalkmak nedir bari 8de kalksin :)
bnm içinde merak konusu 54 günlük olduk kanama bitti akıntı oldu sonra kahve gibi akıntı oldu sonra tekrar kanamaya çevirdi ama yoğun diildi şimdi yine kahvemsi akıntı var şu akıntı bari bitseydi regl gelmese bile fenalık geldi pedlerdenKizlar biz ne zaman adet olcaz acaba ya. Biz bugun 38 gunluguz..benim 25 gun felan kanamam oldu lekelenme ve kanama seklinde sonra 10 gun sari beyaz akinti geldi sadece simdi yine kan geliyo bu hala o kanlardan mi yoksa adet mi oluyorum nasil anlicam
bnm içinde merak konusu 54 günlük olduk kanama bitti akıntı oldu sonra kahve gibi akıntı oldu sonra tekrar kanamaya çevirdi ama yoğun diildi şimdi yine kahvemsi akıntı var şu akıntı bari bitseydi regl gelmese bile fenalık geldi pedlerden
ben dün adet oldum 45. günde. sürekli yoğun ve kırmızı-siyahımsı geliyor.Kizlar biz ne zaman adet olcaz acaba ya. Biz bugun 38 gunluguz..benim 25 gun felan kanamam oldu lekelenme ve kanama seklinde sonra 10 gun sari beyaz akinti geldi sadece simdi yine kan geliyo bu hala o kanlardan mi yoksa adet mi oluyorum nasil anlicam
Canim aynı şeyi yaşıyorum. Doğumdan sonra kanama yavaş yavaş kesilmişti yok denecek kadar azdı artik. Dün yine kanama oldu adet mi oldum diğerinin devamı mi noluyor anlamadimKizlar biz ne zaman adet olcaz acaba ya. Biz bugun 38 gunluguz..benim 25 gun felan kanamam oldu lekelenme ve kanama seklinde sonra 10 gun sari beyaz akinti geldi sadece simdi yine kan geliyo bu hala o kanlardan mi yoksa adet mi oluyorum nasil anlicam
Canim aynı şeyi yaşıyorum. Doğumdan sonra kanama yavaş yavaş kesilmişti yok denecek kadar azdı artik. Dün yine kanama oldu adet mi oldum diğerinin devamı mi noluyor anlamadim
Bilmiyorum ki kızı biraz önce emsin diye zorladım emmiyo aç olmayan bebek emer mi ben yine de kalkıyorum 3 saat arayla ama hiç konuşmuyorum altını değiştiriyorum emziriyorum gazını alıp geri yatiriyorumSen öyle hissediyo olabilirsn yani bn sanmiyorm aciktigi halde bi bebek ısrarla uyusun uyuyamaz gbi geliyo . Uykuda önemli diye diyorum bunları . Yinede senin bebegin sonuçta en iyisini sen bilirsin. :)
Canım şuan için bizde bir düZen yok gibi ama ben 4. Aydan sonra açıkcası uyku eğitimi düşünüyorum. Benim 2 olduğundan çok zor. İkisini aynı yatırıp aynı kaldırmak istiyorum. Tabi bu benim düşüncem :) bebeler alışırmı bilmiyorum. Şu gaz fazı bitse muzmızlanmalarına razıyım.Ya kizlar bu bebeklerde uyku duzenini nasil oturtucaz yaacok duzensizlik var gunden gune farkli gece zaten 3e kadar duruyoz hep
Kızım bu gece ilk defa guzl bi uyku uyudu 5 saat emmedi doğduğundan beri ilk defa bnde surekli uyandm alıp emzirsem mi dedm ama kiyamadim sabah aldm emzirdim degign gbi konuşmadan geri yatirdim uyudu :) ama suan uyumuyo büyük ihtimal akşama kadrda uyumazBilmiyorum ki kızı biraz önce emsin diye zorladım emmiyo aç olmayan bebek emer mi ben yine de kalkıyorum 3 saat arayla ama hiç konuşmuyorum altını değiştiriyorum emziriyorum gazını alıp geri yatiriyorum
İnternetten okumuştum gece çocukla konuşmayın gece olduğunu bilsin ama sabah günaydın deyin üstünü giydirirken konuşun diyordu birde 2 aylık olduktan sonra bende uyandirmiycam ama sanki eskisinden az emiyor gibi geliyor bana suphede kalıyorum doymuyor diyeKızım bu gece ilk defa guzl bi uyku uyudu 5 saat emmedi doğduğundan beri ilk defa bnde surekli uyandm alıp emzirsem mi dedm ama kiyamadim sabah aldm emzirdim degign gbi konuşmadan geri yatirdim uyudu :) ama suan uyumuyo büyük ihtimal akşama kadrda uyumaz