2017 EKİM Anne adayları

Burada bazi akli evveller vardı bana sen ne ehvamlosin bebegin huzursuz ve gazli olacak gibi seyler diyordu, bebeğime aciyorlardi... Onlari merak ediyorum rahat uyuyorlar mi bebeklerinin gaz problemi yk mu? Biz kizimla masallah cok mutluyuz ilk zamanlar biraz gazdan cektik ama kimyon yemem sanirim baya duzeltti gece uyuyoruz ama gündüz full uyumuyoz :) Heralde o arkadaslar cok rahat uyuyor ve problem yasamiyordur inşallah.

Burada bazi akli evveller vardı bana sen ne ehvamlosin bebegin huzursuz ve gazli olacak gibi seyler diyordu, bebeğime aciyorlardi... Onlari merak ediyorum rahat uyuyorlar mi bebeklerinin gaz problemi yk mu? Biz kizimla masallah cok mutluyuz ilk zamanlar biraz gazdan cektik ama kimyon yemem sanirim baya duzeltti gece uyuyoruz ama gündüz full uyumuyoz :) Heralde o arkadaslar cok rahat uyuyor ve problem yasamiyordur inşallah.
Benim kizin günü gününü tutmuyor bu gün hep uyuyor ertesi gün sabah 6.30 dan aksam 12 ye kadar iki saat anca uyuyor ki çok rahat bir hamilelik geçirdim kısacası keyfi nasıl isterse

Kızlar oğlum 10-15gündür sağ memeyi emmek istemiyordu yavaş yavaş bıraktı orayı emmeyi. Bugün bari sütüm çekilmesin sağayım dedim. Çıkan sütü azıcık tattım. Aman tanrım çok kötüydü tuzlu ekşi acı tarif edemiyorum. Bu tarz birşey yaşayan ya da duyan var mı?

Ya kizlar bu bebeklerde uyku duzenini nasil oturtucaz yaa :KK43: cok duzensizlik var gunden gune farkli gece zaten 3e kadar duruyoz hep :KK43:
Yine iyi. Bizim dün sabah 9'dan aksam 7'ye kadar uyumadı. 1 buçuk aylık bebek 10 saat uyanik kalır mı? Her emdiğini kustu. Ondan sanırım. Biraz da pişik olmuş poposu. Midesinden mi poposundan mı rahatsızligı anlamadım. Pişik için dalin pisik önleyici krem kullaniyordum. Ama degistirmeyi dusunuyorum. Siz ne kullaniyorsunuz?

Yani kendi birakincaya kadar emmesinmi
Herkes farkli kafam karisti
Kimi der 15 dakka her meme
Kimi der kendi biraksin
Benimkide kusuo
Size ne oneediler
Benimki de kusuyor. Dün hep kustu. Normalden fazla kustu. Dr sordum. Megersem 90 cc 3 saatte bir emzirmek gerekiyormus. Benim sütüm fazla gelmiş. Az az sık sık emzirin dedi dr. Çok kusarsa 2 saat hiç emzirmeyin dedi. Uyguladım. Ondan sonra uyudu.

Kızlar oğlum 10-15gündür sağ memeyi emmek istemiyordu yavaş yavaş bıraktı orayı emmeyi. Bugün bari sütüm çekilmesin sağayım dedim. Çıkan sütü azıcık tattım. Aman tanrım çok kötüydü tuzlu ekşi acı tarif edemiyorum. Bu tarz birşey yaşayan ya da duyan var mı?
süt göğüsye fazla beklediğinden olmasın sağıp boşalttıktan sonra yeni üretilen sütten sağ bide o nasıl olcak

Ben de anlamiyorum bazilari 5 6 ay hatta 1 sene olmuyomus bende olmam heralde diyodum ama sancim da var sanki adet heralde ya :)
Emziren anneler olmuyormus dediler bana da korktum neden kan geliyor diye.Sonra ablama sordum doğumdan sonra aylarca kanaması devam eden bile var normal dedi. Bilemiyorum.. adettir insallah. İnsallah kısa sürer. Ped takmak beni artik rahatsız ediyor

Benimki de kusuyor. Dün hep kustu. Normalden fazla kustu. Dr sordum. Megersem 90 cc 3 saatte bir emzirmek gerekiyormus. Benim sütüm fazla gelmiş. Az az sık sık emzirin dedi dr. Çok kusarsa 2 saat hiç emzirmeyin dedi. Uyguladım. Ondan sonra uyudu.
Nasil 90cc. OCugyun kac cc emdigini nasil bilcem :) biberonlami veriosunzu siz
Benim doktorda ux saate bir emzir dedi imkansiz

Yine iyi. Bizim dün sabah 9'dan aksam 7'ye kadar uyumadı. 1 buçuk aylık bebek 10 saat uyanik kalır mı? Her emdiğini kustu. Ondan sanırım. Biraz da pişik olmuş poposu. Midesinden mi poposundan mı rahatsızligı anlamadım. Pişik için dalin pisik önleyici krem kullaniyordum. Ama degistirmeyi dusunuyorum. Siz ne kullaniyorsunuz?
bnmkide uykusuz bi çocuk uyabıkkende emmek istio emdikçe kusuo tam kısır döngğ

Nasil 90cc. OCugyun kac cc emdigini nasil bilcem :) biberonlami veriosunzu siz
Benim doktorda ux saate bir emzir dedi imkansiz
Yo biberonla vermiyorum. Emziriyorum. Ama bazen sağıyorum. Kaç cc çıktığını az çok kontrol ediyorum. Tek göğüsten 70 cc falan çıkıyor. Ben hep iki göğüsten emziriyordum. Dr 3 saatte bir 90 cc ver ve az az sık sık emzir deyince, sütümü sağıp böldüm öyle verdim. Artık tek göğüsle emziriyorum. Doyuyor demek ki bırakıyor.

bnmkide uykusuz bi çocuk uyabıkkende emmek istio emdikçe kusuo tam kısır döngğ
Benimki de kusuyordu. Dr az az sık sık emzir dedi. Uyguladım. İşe yaradı. Kusması azaldı bakalım dünden beri. Sen de emzirme fazla bence. Benimki de iki göğüsten de emiyordu her seferinde ve kusuyordu. Şimdi tek göğüs emiyor.

Tek göğsünün tadı mı kötü? Diğeri normal mi?

Benimki de kusuyordu. Dr az az sık sık emzir dedi. Uyguladım. İşe yaradı. Kusması azaldı bakalım dünden beri. Sen de emzirme fazla bence. Benimki de iki göğüsten de emiyordu her seferinde ve kusuyordu. Şimdi tek göğüs emiyor.
ben tek göğüs veriyorum ztn ama durmayınca diğerinide veriyorum mecbur bazen boş olanı bidaha veriyorum sırf oyalansın die memesiz durduramıyoruz ki nasl oyalıosun bebeği bizimki sürekli emmek istio orda çok mutlu emmese bile ağzında dursun istio emzikle de oyalanmıo

İnternetten okumuştum gece çocukla konuşmayın gece olduğunu bilsin ama sabah günaydın deyin üstünü giydirirken konuşun diyordu birde 2 aylık olduktan sonra bende uyandirmiycam ama sanki eskisinden az emiyor gibi geliyor bana suphede kalıyorum doymuyor diye
Doğrudur canm . Guzl huzurlu uykulari olsun inslh

hametan kullanıyorum cnm hem devlette karşılıyor reçetesiz de 7 TL ama satılmıyor reçetesiz galiba ben her Dr gitmemde yazdiriyorum

Yo biberonla vermiyorum. Emziriyorum. Ama bazen sağıyorum. Kaç cc çıktığını az çok kontrol ediyorum. Tek göğüsten 70 cc falan çıkıyor. Ben hep iki göğüsten emziriyordum. Dr 3 saatte bir 90 cc ver ve az az sık sık emzir deyince, sütümü sağıp böldüm öyle verdim. Artık tek göğüsle emziriyorum. Doyuyor demek ki bırakıyor.
Cnm ben pompaya sağında çıkmıyor ama kızım in yutma sesi geliyor ikinci gogusu emmek istemiyor doyuyor dur o zaman değil mi

X