2017 EKİM Anne adayları

Kızlar benim bebeğim emdikten sonra gaz çıkarırken sürekli kusuyor. 1 aylıkken 1buçuk kilo almışken şimdi hagtada 100 gr aldı sadece. sürekli emmek istiyor ve ağlıyor. hep huzursuz. artık bende süt kalmıyor. dün akşam mama aldım ilk defa onu emdi kusmadı. sebebi nedir ne önerirsiniz

Kızlar benim bebeğim emdikten sonra gaz çıkarırken sürekli kusuyor. 1 aylıkken 1buçuk kilo almışken şimdi hagtada 100 gr aldı sadece. sürekli emmek istiyor ve ağlıyor. hep huzursuz. artık bende süt kalmıyor. dün akşam mama aldım ilk defa onu emdi kusmadı. sebebi nedir ne önerirsiniz
Canım her bebek kusar genelde daha çok emdikleri için rahatsız olup daha çok çıkarıyorlar benim de her emmeden sonra gaz çıkarırken oda kusuyor ben doktora sorduğumda çok uzun süre emmesin dedi onların midesinden ne olaçak dedi

2 numara prima premium care kullanıyordum 55 günlük olduk 3 numarasini aldım. Çünkü hep bacaklarinda iz oluyor sıkıyor gibi artık. 2 numaradan yarım paket kaldı o bitince 3 numara kullancam. İyi ki stok yapmamisim
Evet bizde 54 gunluk olduk iki numara huggies kullaniyorum yarim paket kaldi.
Banada sıkıyormus gibi geldi bacaklarinda iz yapiyor.
Uc numara aldim oda biraz buyuk ama daha rahat en azindan.
Paket bitince ona geccm bende

Kızlar kızım 3 kez art Arda kaka yaptı öyle az buz değil ama bı kaç gündür Normalde n az kaka yapıyo nolursa Dr goturmem gerekir :KK43:

Evet bizde 54 gunluk olduk iki numara huggies kullaniyorum yarim paket kaldi.
Banada sıkıyormus gibi geldi bacaklarinda iz yapiyor.
Uc numara aldim oda biraz buyuk ama daha rahat en azindan.
Paket bitince ona geccm bende
Biz 3numaraya geçeli çok oldu. 35günlüktü 2numara bacaklarda iz bırakınca geçtik. Çok rahat etti. Daha uzun süre kalıyor.
Bugün 62günlük. 3ay bitmeden 4e geçeriz herhalde

Sut alerjsimi var acaba ?

Canım her bebek kusar genelde daha çok emdikleri için rahatsız olup daha çok çıkarıyorlar benim de her emmeden sonra gaz çıkarırken oda kusuyor ben doktora sorduğumda çok uzun süre emmesin dedi onların midesinden ne olaçak dedi
Yani kendi birakincaya kadar emmesinmi
Herkes farkli kafam karisti
Kimi der 15 dakka her meme
Kimi der kendi biraksin
Benimkide kusuo
Size ne oneediler

Gaz problemi yaşayan var mı? Sab simplex verdi dr. Günde 4 defa 8 damla kullanıyoruz. 2 gün oldu başlayalı. Düzenli kullanın dedi dr. Henüz bi faydasını görmedim. Siz napıyorsunuz. Uykuları çok hafif. Çok uykusu var ama gaz yüzünden uyuyamıyor. Ikınarak uyanıyo hep.
Nasil yaradiki ise ax tok ne zaman geriosunuz

Masallah kac kilo oldu bebis. Biz de 2ye gecicez 1den cok az kaldi
13.gün 2ye geçtik. 33.gün kontrolde 4730 gram idi. 35.gün 3e geçtik.
İkinci ay kontrolüne gidemedik henüz . Bu arada bezden de kaynaklı olabilir . Sleepy kullanıyoruz kalıbı küçük gibi biraz

Kizlar sari sulu kaka isal belirtisimi acaba.
Sizin bebeklerde kakasi ne kivamda. ilk defa boyle sulu gordum.
Ama rengi yesil falan degil. Sadece sulu

X