2017 EKİM Anne adayları

Evet benim de tam tersi sol gogsum daha büyük sanki hep onda sut var diğeri boş gibi. Hemsire şırayla ikisini de ver dedi ama ben genellikle solu veriyorum

Evet benim de tam tersi sol gogsum daha büyük sanki hep onda sut var diğeri boş gibi. Hemsire şırayla ikisini de ver dedi ama ben genellikle solu veriyorum
Solu verirsen fark daha çok büyür. Küçük olanı daha çok vermeliymişiz ki süt üretimi artıp büyüsün. Ben büyük olanı uzun uyku saatlerine saklıyorum artık.

İki aylık olduktan sonra geceleri kaldırmaya gerek yokmuş öyle diyorlar
Ondan önce gerekli mi ki . Zaten acikinca uyaniyolr ya bnce o ilk 2 hafta için oda sarılık olmasın diye.. 57 günlik oldu kızım 1 2 hafta harici kesinlikle uyandrmadim zaten kendi en fazla 3 saat uyudu maksimum yani . Yazık sizde uyandırmayn artık bolmeyn uykularini

bnmki uyanmıo 5 saati bulduğu oluo uyandırıyorum bn 4 saat olunca

2.ay asisindan once bebege ates dusurucu ioac mi vermek lazim.carpol mu olebisey dediler
2. Ay asisini olankar bilgilendirirmi cok mu zor oluyor cocuk icin

Kızlar bana bir akıl verin. Evin ısısı düşmüştü fanli ısıtıcıyi çalıştırdım. Sabaha karşı yavrumun burnu iyice tıkanmış zor nefes alıyor. Serum fizyolojik direk genzine gidiyor ne yapmam lazım acaba ben mi yanlış damlatiyorum

Tecrübeli annelere ihtiyacım var, bebeğim 20 günlük ve uyandığında 5, 6 saat uyumuyor. Bu süreyi de memede geçirmek istiyor, çok emiyor. Son zamanlarda haliyle sütüm arttı. Dün 4 saat gibi emdi ve gazını çıkartmak için kaldırdığında büyük insan gibi kustu. Doktorunu arayıp sorduk, emzik verin sürekli emzirmeyin dedi ama bebeğim emziği reddediyor ve memeyi vermezsem kıyameti kopartıyor. Bu gece de yine fazla emdi uyumadı..sonra tekrar tüm emdiklerini kustu. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı?

Gece süt üretimi artiyormus ben yine de uyandiriyorum bnm kız gündüz hep ağladığı için gece uyuyo 4 5 saat benzi sarariyo sonra

Kafası dik olacak şekilde verin yatırmayın bebeği

Eğer bı sağlık problemin varsa önce çözüp öyle hamile kal hamileyken ilaç kullanamiyorsun dis cektiremiyorsun dürüst olmak gerekirse kadın doğuma gittim mantar için krem yazdı mesela içinde emzirenler kullanilmaz diyo eczane ye sordum Dr yazdıysa sıkıntı olmaz dedi hamileyken gaz artıyor sonrası daha büyük sıkıntı hamile kalırsan birşey olmaz bırakmışin ama tedavini ol öyle hamile kal

Zaten bu kadar fazla emzirdikten sonra yatırmamak gerekiyor. Bir süre dik tutulması gerekiyormuş.
Çok emdiği zaman benimkide kusuyor hatta karnina baskı olacak sekilde yatıriyorum omzuma veya yastığa özellikle kussun rahatlasin diye. Yoksa huzursuz oluyor çocuk. Kusmasi kötü bişey değil bir nevi gaz çıkarıyor gibi düşün. O kadar emerse şişer çocuk siginamaz
Şimdiden nasıl alisirsa öyle ister en fazla 20 dk sonra göğsünden çek kucağına al gezdir. Sonra bi daha verirsin 4 saat göğsünde kalmasın çocuk. Rabbim hepsine sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin. Biz de burun tıkanıklığı ile uğraşıyoruz

Çok teşekkür ederim, ilk bebek ve tecrübesizlik; her şeyde panik yapıyorsun. Bizde de burun tıkanıklığı vardı; serum fizyolojik damlatıyoruz; farketmeden bazen cam tarafındaki çekyatta yatıyordu; ev sıcak olsa da hırıldıyordu hep; iç kısımdaki çekyata aldık, tıkanıklık azaldı. İnşallah sizde çözüm bulursunuz; Allah kolaylık versin

Cevap için çok teşekkürler.

2.ay asisindan once bebege ates dusurucu ioac mi vermek lazim.carpol mu olebisey dediler
Arkadasim ben oldum calpol aldim ama dayandik ates icin ve vermedik 38den sonra dustu atesi 2. Gun asiri huzursuzdu dindiremedim bende cay kaşığı ucuyla azcik verdim agrilari dindi uyudu yavrum. Birde buz akusuyle 2 saatte bir asi yerlerine dgdir cek degdir cek ödem olmasin ama kola yapma sakın.

Önceki dr bana da maflor vermişti. Sonra bu dr sadece sab verdi. Biz de bugün 45 günlük olduk. 3 gündür kullanıyoruz ama faydası yok.

bnmki uyanmıo 5 saati bulduğu oluo uyandırıyorum bn 4 saat olunca
Ben 1.ay kontrolunde cocuk dr sordum.docent dr 4 saatte uyur 5 saatte karışma uyandırma dedi.yazk bebislere ben karismyrm istedigi kadar uyuyo zaten su ana kadar nadir olarak 6 saat uyumustur en fazla.o da gaz sancisindan uzun süre uykusuz kaldığı zamanlarda.

Biz gecen persembe olduk aşıyı.oncesinde vermedim.kolay kolay ilac kullanan niri degilimdir.ama sonrasnda bebegim cok huzursuzdu herseye gıcık oluyordu resmen ara ara da ateş farkettim.zaten ebe 4 saatte bir verin demisti.ben fe mecbur kalıp günde 2 defa verdim.bizimki tadını sevmedigi icin ilk vermemde cok kötü kustu.aklım çıktı resmen.sonrasnda damla damls damlattm ağzına

bizim doktor 4 saati geçirme ddedi 40 günlükken bakaşım 2 aylık kontrolde ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…