- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.861
aynen aç ama uyanamıyordu benimki de. dediğin gibi gece verilebilir az bişeyBende pişman oldum çocuk baygın gibi emmeye bile zor kalkıyor verilecekse de gece verilmeli bence yazık yavrum yattı öyle ama ben sallamiyorum benim ki uyumak da zorlanıyor o yüzden 4 bucukda kalktık yeni uyudu
benim de öyle. sol küçücük sağ kocaman.Kızlar benim göğüslerim birbirinden çok farklı. Gebelik öncesi meme ucu da dahil aynıydı ama gebelikte sağ daha çok sızladı ve şuan o daha büyük. Büyüklüğü bir yana aşağı doğru düşmüş gibi duruyor soldaki dik. Meme ucu ise sağdaki küçük soldaki iri.
Memeden kesince de orantısızlık kalıyormuş
Bir diğer sorunum şu ki; bebeğim sol memeyi emdikten 1dk sonra hava yutuyor kaldırıp gazını alıyorum sürekli ve inanılmaz derecede geğiriyor (asitli içecek içmiş gibi ses çıkarıyor)
Sağdaki memeden emdiğinde hiç gazlanmıyor .
Geçen gün orantısızlık düzelsin diye uzun süre solu verdim uykuya dalamadı. Başka bir zaman sağ memeyi verdim hemen uykuya geçti. Sonradan farkettim ki soldakinde uykuya geçemiyor.
Sizde de meme sorunu var mı böyle
Farklı biberonlar denebenim sütüm gelmiyor. biberon da almıyor. hem tadını beğenmedi, hem plastik ucu garipsedi. aç aç bekliyor. nasıl alışabilir biberona? napacam ben kafayı yicem
İki aylık olduktan sonra geceleri kaldırmaya gerek yokmuş öyle diyorlaraynen aç ama uyanamıyordu benimki de. dediğin gibi gece verilebilir az bişey
yok ztn yatırsrak hiç emzirmiyorum emzirdikten sonra koyarsamda gözümü hiç kapatmıyorum çünkü dalarım biliyorum öylr uyuyamam o dalınca beşiğine koyup yatıyorum yatağımaBenimkide öyle canım bebekler hep huzursuz demekki iki saat evde gezdiler babasiy la ondan sonra sizde meme bile emmiyo sinirden kavga yapıyor resmen ağzıyla meme de yaninada koyma allah korusun benim uykum da ağır en baslarda ben aldım uyuya kalmışım yanımda oda yorganın altında kalmış gözümü açtığımda çırpınıyor okadar korktum ki kaynar sular döküldü resmen tepemden şimdi artık oturup emziriyorum sonra yerine birakiyorum
biberınu geçen bende denedim bnmkide almadı hemde anne sütü vermiştim ama biberondan içmedi bi şekilde alışması lazm işe başladığımda mecbur biberondan içicekcanım dua et karnı doyuyor. uykusuzluktan bişey olmaz sonunda dalar. benim kızım saatlerdir aç. sütüm yok, biberon da almıyor.
kauçuk uç alır mı acababenim sütüm gelmiyor. biberon da almıyor. hem tadını beğenmedi, hem plastik ucu garipsedi. aç aç bekliyor. nasıl alışabilir biberona? napacam ben kafayı yicem
zaten kauçuk.. Nuk markakauçuk uç alır mı acaba
öyle yapayım bari teşekkürler. önerebileceğiniz mama var mı peki? bebelac var bende ama içeriğini beğenmedim. içinde laktoz varmış.Farklı biberonlar dene
Bende çok uğraştım meme ucunu taklit eden biberonlardan birini dene
Edit: chicco natural feeling biberon olabilir
Tutmaz ise farklı uçlar alarak denemeye devam edersin
Benim ilk gittiğim çocuk dr 1 buçuk aylıkken göz dr git dedi. Kontrol için. Sonra başka bi dr gittim. O sadece kalca ultrasonu istedi. Göz dr diye birsey söylemedi. Şart değil sanırım. Ama bebeğim bazen şaşı bakıyor. Ne zaman göz koordinasyonu sağlıyor bebekler? Bugün tam 1 buçuk aylık olduk.Şart mıymış yaptırmak. Yaptırdık ve bir sorun çıktı diyelim Allah korusun, tedavisi varmıymış el kadar bebeye.
Sizinkinin öyle mi bilmiyorum ama benimkinin göz kapakları çok sıkı. Alt kısmına bakayım dedim hiç kımıldamadı bile. Yavruma naparlar kim bilir. Bize Dr iki aylıkken yaptırın dedi ama ben 6aydan önce kurcalatmak istemiyorum artık.
golden goat evolvia sma ii diolsr ama kullanmadımöyle yapayım bari teşekkürler. önerebileceğiniz mama var mı peki? bebelac var bende ama içeriğini beğenmedim. içinde laktoz varmış.
bnmkide aynı sab 3 kere 8 damla kullanıyoruz bide maflor probiyotik kullanıyoruz 52 günlük olduk 40dan sonra gaz bi coştu ki sorma gitsin çocuk uyuyamıo gündüzleri hiç uyumuo gecede 2 gibi yorgubluktan bayılıo uykusunda bile ıkınıo bugün makatında çatlak gördüm okdr ıkınmaya normalGaz problemi yaşayan var mı? Sab simplex verdi dr. Günde 4 defa 8 damla kullanıyoruz. 2 gün oldu başlayalı. Düzenli kullanın dedi dr. Henüz bi faydasını görmedim. Siz napıyorsunuz. Uykuları çok hafif. Çok uykusu var ama gaz yüzünden uyuyamıyor. Ikınarak uyanıyo hep.
Bizimki de önceleri ara sıra şaşı gibi bakıyordu. Tam zamanını hatırlamıyorum ama uzun süredir yapmıyor ve artık tam anlamıyla bizi takip ediyor ve uzak dahil herşeyi görüyor. Ben 6aydan önce gözüne bakılsın istemiyorum. Kalçayı 1.ay çektirdik ama bence doğru zamanı 2.ayBenim ilk gittiğim çocuk dr 1 buçuk aylıkken göz dr git dedi. Kontrol için. Sonra başka bi dr gittim. O sadece kalca ultrasonu istedi. Göz dr diye birsey söylemedi. Şart değil sanırım. Ama bebeğim bazen şaşı bakıyor. Ne zaman göz koordinasyonu sağlıyor bebekler? Bugün tam 1 buçuk aylık olduk.
Benimkide öyle canım bebekler hep huzursuz demekki iki saat evde gezdiler babasiy la ondan sonra sizde meme bile emmiyo sinirden kavga yapıyor resmen ağzıyla meme de yaninada koyma allah korusun benim uykum da ağır en baslarda ben aldım uyuya kalmışım yanımda oda yorganın altında kalmış gözümü açtığımda çırpınıyor okadar korktum ki kaynar sular döküldü resmen tepemden şimdi artık oturup emziriyorum sonra yerine birakiyorum
Benim uykum çok hafif ama bebek bu nolursa olsun beşiğinde uyumali Allah korusunyok ztn yatırsrak hiç emzirmiyorum emzirdikten sonra koyarsamda gözümü hiç kapatmıyorum çünkü dalarım biliyorum öylr uyuyamam o dalınca beşiğine koyup yatıyorum yatağıma
Ben sma ve golden goat kullanıyorum diğerlerine göre daha iyi içerikleriöyle yapayım bari teşekkürler. önerebileceğiniz mama var mı peki? bebelac var bende ama içeriğini beğenmedim. içinde laktoz varmış.
ya ztn sen sabit yatsanda bebek sabit yatmıo ki mıkırdanırken kayıp gidio yastıktan aşağı bence de tehlşkeliBenim uykum çok hafif ama bebek bu nolursa olsun beşiğinde uyumali Allah korusun
bizde tam tersi 40ından sonra bi gaz başladı ki üfüfffBizimki de önceleri ara sıra şaşı gibi bakıyordu. Tam zamanını hatırlamıyorum ama uzun süredir yapmıyor ve artık tam anlamıyla bizi takip ediyor ve uzak dahil herşeyi görüyor. Ben 6aydan önce gözüne bakılsın istemiyorum. Kalçayı 1.ay çektirdik ama bence doğru zamanı 2.ay
Bu arada 40ından sonra herşeyi düzeliyor bence. Üstelik Hızla kilo almaya başladı bizimki . Bugün 3.ayımıza girmiş bulunuyoruz :)