2017 EKİM Anne adayları

Bende pişman oldum çocuk baygın gibi emmeye bile zor kalkıyor verilecekse de gece verilmeli bence yazık yavrum yattı öyle ama ben sallamiyorum benim ki uyumak da zorlanıyor o yüzden 4 bucukda kalktık yeni uyudu
aynen aç ama uyanamıyordu benimki de. dediğin gibi gece verilebilir az bişey

benim sütüm gelmiyor. biberon da almıyor. hem tadını beğenmedi, hem plastik ucu garipsedi. aç aç bekliyor. nasıl alışabilir biberona? napacam ben kafayı yicem

benim de öyle. sol küçücük sağ kocaman.

benim sütüm gelmiyor. biberon da almıyor. hem tadını beğenmedi, hem plastik ucu garipsedi. aç aç bekliyor. nasıl alışabilir biberona? napacam ben kafayı yicem
Farklı biberonlar dene
Bende çok uğraştım meme ucunu taklit eden biberonlardan birini dene
Edit: chicco natural feeling biberon olabilir
Tutmaz ise farklı uçlar alarak denemeye devam edersin

yok ztn yatırsrak hiç emzirmiyorum emzirdikten sonra koyarsamda gözümü hiç kapatmıyorum çünkü dalarım biliyorum öylr uyuyamam o dalınca beşiğine koyup yatıyorum yatağıma

canım dua et karnı doyuyor. uykusuzluktan bişey olmaz sonunda dalar. benim kızım saatlerdir aç. sütüm yok, biberon da almıyor.
biberınu geçen bende denedim bnmkide almadı hemde anne sütü vermiştim ama biberondan içmedi bi şekilde alışması lazm işe başladığımda mecbur biberondan içicek

Farklı biberonlar dene
Bende çok uğraştım meme ucunu taklit eden biberonlardan birini dene
Edit: chicco natural feeling biberon olabilir
Tutmaz ise farklı uçlar alarak denemeye devam edersin
öyle yapayım bari teşekkürler. önerebileceğiniz mama var mı peki? bebelac var bende ama içeriğini beğenmedim. içinde laktoz varmış.

Benim ilk gittiğim çocuk dr 1 buçuk aylıkken göz dr git dedi. Kontrol için. Sonra başka bi dr gittim. O sadece kalca ultrasonu istedi. Göz dr diye birsey söylemedi. Şart değil sanırım. Ama bebeğim bazen şaşı bakıyor. Ne zaman göz koordinasyonu sağlıyor bebekler? Bugün tam 1 buçuk aylık olduk.

Gaz problemi yaşayan var mı? Sab simplex verdi dr. Günde 4 defa 8 damla kullanıyoruz. 2 gün oldu başlayalı. Düzenli kullanın dedi dr. Henüz bi faydasını görmedim. Siz napıyorsunuz. Uykuları çok hafif. Çok uykusu var ama gaz yüzünden uyuyamıyor. Ikınarak uyanıyo hep.

bnmkide aynı sab 3 kere 8 damla kullanıyoruz bide maflor probiyotik kullanıyoruz 52 günlük olduk 40dan sonra gaz bi coştu ki sorma gitsin çocuk uyuyamıo gündüzleri hiç uyumuo gecede 2 gibi yorgubluktan bayılıo uykusunda bile ıkınıo bugün makatında çatlak gördüm okdr ıkınmaya normal yarın doktora götürücem bakalım ne dicek

Bizimki de önceleri ara sıra şaşı gibi bakıyordu. Tam zamanını hatırlamıyorum ama uzun süredir yapmıyor ve artık tam anlamıyla bizi takip ediyor ve uzak dahil herşeyi görüyor. Ben 6aydan önce gözüne bakılsın istemiyorum. Kalçayı 1.ay çektirdik ama bence doğru zamanı 2.ay

Bu arada 40ından sonra herşeyi düzeliyor bence. Üstelik Hızla kilo almaya başladı bizimki . Bugün 3.ayımıza girmiş bulunuyoruz :)

yok ztn yatırsrak hiç emzirmiyorum emzirdikten sonra koyarsamda gözümü hiç kapatmıyorum çünkü dalarım biliyorum öylr uyuyamam o dalınca beşiğine koyup yatıyorum yatağıma
Benim uykum çok hafif ama bebek bu nolursa olsun beşiğinde uyumali Allah korusun

öyle yapayım bari teşekkürler. önerebileceğiniz mama var mı peki? bebelac var bende ama içeriğini beğenmedim. içinde laktoz varmış.
Ben sma ve golden goat kullanıyorum diğerlerine göre daha iyi içerikleri

bizde tam tersi 40ından sonra bi gaz başladı ki üfüfff

Sevgili anneler merhaba. Aklim a takilan sorular var sizler anne oldugunuz için yardimci olabileceginizi dusundum. Gebelik dusunuyorum ve rutin kontrol ler için doktora gittim. Gaz problemim vardi ve kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi.. parazit için andazol diye parazit ilaci verdi.. özellikle dedim hamilelik dusunuyorum ne zaman korunmayi birakayim dedim. Tedaviden sonra dusunebilirsin dedi.. Neyse eve geldi 400 ml. Kadar dozu ictim. Sonra ilaçin hamilelik bolumune bakayım dedim. Hamilelik ve hamilelik dusunen ler KULLANMAYIN diyor. Cok sinir oldum.. ilactan sonra 1 ay korunun sonra cocuk dusunun yaziyor.. zaten ilaci bugunden itibaren biraktim..Sizin basiniza böyle bir durum geldi mi acaba .. bir daha ki adetime 15 gun var . Hemen hamile kalsam ilactan 20 gun sonra hamilelik olsa bir sey olur mu . Ne olur yardimci olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…