- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.541
ablasıysa neden dayı diolar hala anlamadm :)Yeğenleri dayı diyor ya canım o da hep dayım diye seslendiginden cocugumada dayım diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablasıysa neden dayı diolar hala anlamadm :)Yeğenleri dayı diyor ya canım o da hep dayım diye seslendiginden cocugumada dayım diyor
cnm senin battaniye pamuk battaniye diemi geçio ben bunlardan aramıltm buşamamıştm bi nohut bi peluş almıştık sen nerden aldın english homeun sitesinde gördüm ama tükenmiş özdilekte gördm bideCanım her emme sonrası yapmıyorum ben. Emerken kendini belli ediyor, o an kaldırıp çıkartıyorum. Ama gözleri kapandıysa artık ellemiyorum. Özellikle akşam uykusundaysa uyku sırasında kıpırdanıp çıkarıyor uyku ağır geliyor. Gündüz gazdan dolayı uyandığı oluyor maalesef
MaşaAllah size. Öylesi daha rahat. Bizimki babasındayken bir süre sonra ağlamaya başlıyor, onun omzunda benim yakınıma gelince susuyor. Bir yere kaçış yok
ablasıysa neden dayı diolar hala anlamadm :)
Günaydın kızla dün kiraz çekirdeği yastığı yaptım evde vardı yazdan biriktirmistim ama lohusa dikiş dikmez dediler aman dedim kızımın çok gazı var bide kulağını deldirdim ablama o kadar ısrar ettim ki tabanca ile delinen hep iltihap kapıyor sonra hediye küpe mız de gelicek 3 aylıkken takicam kulaklarına ay çok sevimli
3 defa 20 günlüjken 5er damlaydı 40 günlük olunxa 8ere çıkart dediKızlar sab simplexi gunde kaç defa veriyosunuz?
Nasil nerde deldirdinizz aglamadimi bende cok deldirmek istiyorum ama kucuk degil mi dahaGünaydın kızla dün kiraz çekirdeği yastığı yaptım evde vardı yazdan biriktirmistim ama lohusa dikiş dikmez dediler aman dedim kızımın çok gazı var bide kulağını deldirdim ablama o kadar ısrar ettim ki tabanca ile delinen hep iltihap kapıyor sonra hediye küpe mız de gelicek 3 aylıkken takicam kulaklarına ay çok sevimli
3 defa 20 günlüjken 5er damlaydı 40 günlük olunxa 8ere çıkart dedi
Annelerimiz başımızın tacıdır ama inan kuzuyla baş başa kalmak çokk güzel herseyinı senden bekleyen bir güzellik44 gün sonra başbaşa kaldık kuzuyla
Annem yanımdaydı bugün gitti
Ayrı şehirlerde olmak çok zor
Bakalım nasıl idare edeceğim
Sabahtan beri tek iş yapamadım
bnmde annem kalıyodu yanımda babam ameliyat oldu hastanedeler şimdi haftaiçi tek kaldım bir iki gün haftasonu eşim var ztn ilk günlee bocaladm sürekli anneme altını değiştir üatünü gşydir ben acıktm fln yaapıodum baktım ki yemek hazırlıcak kimse yok çocuğun çamaşırları yıkancak ütülencek yoksa yetişmiolar fln hadi kızım dedim bebeği emzir gazını çıkart uyut hemen koi bi işini hallet bebek uyanana kdr başka türlü olmuo bizde bugün 44 günlük olduk44 gün sonra başbaşa kaldık kuzuyla
Çok az ağladı CNm ablam panikle ipi geri çıkardı tekrar aynı deliğe sokmaya çalıştığımız için ağladı sonra sustu emzirdim diğer kulağını da ben emzirirken deldi azıcık ağladı kanama falan olmuyor çok basit aslındaAyy nasıl cesaret etti de deldi :) aglamadı mı :/ biz tırnagını kesemedik korkudan
Evde deldik CNm küçük iğne ile ablam deldi ben çok ısrar ettim ezcane de delinince hep iltihap oluyo çok zor oluyor ablam kızına kıyamadi bebekken eczane de deldirdi hep iltihap oldu aslında bir günlükken deldiricekdim kimseyi ikna edemedim kendim de kıyamadımNasil nerde deldirdinizz aglamadimi bende cok deldirmek istiyorum ama kucuk degil mi daha
Ya eksik kalırsam yetemezsem diye endişeleniyorumAnnelerimiz başımızın tacıdır ama inan kuzuyla baş başa kalmak çokk güzel herseyinı senden bekleyen bir güzellik
Biz aynı gün doğum yaptık seninlebnmde annem kalıyodu yanımda babam ameliyat oldu hastanedeler şimdi haftaiçi tek kaldım bir iki gün haftasonu eşim var ztn ilk günlee bocaladm sürekli anneme altını değiştir üatünü gşydir ben acıktm fln yaapıodum baktım ki yemek hazırlıcak kimse yok çocuğun çamaşırları yıkancak ütülencek yoksa yetişmiolar fln hadi kızım dedim bebeği emzir gazını çıkart uyut hemen koi bi işini hallet bebek uyanana kdr başka türlü olmuo bizde bugün 44 günlük olduk
:) bebeğinle ilgilenirken geçer canım emin ol o bakışları bile yeter sürekli ağlama hali gelmese bebeğe iiler :) ben 3 gündür şimdi diyorum ben bakabiliyomuşum yavruma daha ii alıştık birbirimize ev işleri angarya gelio ama onuda toparlıcaz artkBiz aynı gün doğum yaptık seninle
Benimailem çok uzak bi daha zor gelirler
Tek bir akrabam yok yaşadığım şehirde
Eşimde 3 gün var 4 gün yok işinden dolayı
Sanırım yanlız kalmak vurdu beni
Herkez lohusa psikolojisinden çıktı ben yeni giriyorum :/
Yok canım yetersin benim annemde başka şehirde bir hafta kaldı gitti mecbur başa gelince hepsini yapıyorsun canım yeri geldi tek bile yikadim koluma koyup lavobada üstünu batırmış tamamenYa eksik kalırsam yetemezsem diye endişeleniyorum
Teşekkur ederim. Sizinkine de maşallah. Benim dr ben daha birsey sormadan bebegin gazının senin yediklerinle veya ayagini üsütmenle alakasi yok dedi. Ben onun yalancısiyim.Maşallah bebeğinize öncelikle
Kocakarı laflarımı ama o yazdıklarınızın çoğunu doktorlar da söylüyor mesela benim doktorum bebeğin gazı anneden gelir diye yiyeceğine içeceğine dikkat edeceksin diyor
hadi hayırlı olsun şimdiden:)Günaydın kızla dün kiraz çekirdeği yastığı yaptım evde vardı yazdan biriktirmistim ama lohusa dikiş dikmez dediler aman dedim kızımın çok gazı var bide kulağını deldirdim ablama o kadar ısrar ettim ki tabanca ile delinen hep iltihap kapıyor sonra hediye küpe mız de gelicek 3 aylıkken takicam kulaklarına ay çok sevimli
canım benim 2 haftalıktı yalnız kaldım ben. uyudukça iş yapacaz başka yolu yok44 gün sonra başbaşa kaldık kuzuyla