• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben konuştum spiral kayıyor kanama yapıyo prezervatif en iyisi dedim başta Mirin kırın etti dedim ne zaman adet olacağım da belli değil hergun beraber de olmuyoruz vücudumda plastik bı parca hiç hoş gelmiyor dedim en iyisi prezervatif iyi o zaman saglik ocağından al dedi
Aynen canm spiral ara kanama yapıyormuş gecikme yapiyormus öyle diyorlr . Ay bilmiyorum cuma bnm kırk cikiyo tabi hemen ilişki olacağını hc sanmıyorum , öyle bi vakti bulursam uyumak için harcarm:deli:

Aynen canm spiral ara kanama yapıyormuş gecikme yapiyormus öyle diyorlr . Ay bilmiyorum cuma bnm kırk cikiyo tabi hemen ilişki olacağını hc sanmıyorum , öyle bi vakti bulursam uyumak için harcarm:deli:
Cnm kırk çıkmadan karar vermelisin rahim yukarı çıkıyor takamiyorlar diye biliyorum sonra bende hala kararsızım gel git yaşıyorum prezervatif e guvenmelimiyim gerçi hiç bir korunma yöntemi garanti değil

Kızlar bebegimin boynu pişik oluyo sürekli siliyorum niveanın pişik kremini sürüyorum ama geçmiyor. Sizler ne kullanıyosunuz tavsiyeniz var mı

Bende 3 saati asmamaya çalışıyorum ama dediğin gibi az emine bı saat sonra kendi uyanıyor iyi emerse 4 saati buluyor bnm kız saatlerce ikiniyo yavrum kakasını yapmak için
Benimki de uykusunda ıkınmaktan rahatça uyuyamiyo. Gece hiç uyuyamadiysa ben de hemen uyandırmıyorum emzirmek icin. Bugün sabah 4 buçuk saati bulduk. Normalde en fazla 3 saatte bir emziriyordum. Ama kendi de uyanmadı. Sabah 5'te zor uyudu zaten.

Altını açmayı denedin mi. Ne kadarlık bebeğin. Uzun süre aç kalınca kan şekeri düşüyor ve uyanmakta zorlanıyorlar. Benimkinin rengi soluyor hemen, Anlıyorum. Söylediğin süre çok çok fazla. Ben ilk hafta saat başı uyandırdım, hafif sarılığı vardı oyüzden uyandırmak çok zor oluyordu. Alt açmaca, topuğa çimdik-gıdıklama vs. Çok şükür sarılık ilerlemeden atlattık. sonraki haft 2saatte bir, şimdi kendisi uyanıyor istediği zaman.
Mavi soyle oluyor sarilik olmadik cok sukur ama sekeri dusup dusmedigini bilmiyorum islak bezle vucuduna suruyorum urperiyor gozunu aciyor ama geri kapatiyor gecince bende artik biraktim ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum en uzun uyuma saati 5 saat oluyo her zaman degil tabi emmesi uzun suruyo herhalde acikmiyor diye dusunuyorum cunku az emince 1 saatten uyaniyor bende boyle bi cikarim yaptim bugun 9 gunluk oldu bebisim:) gobegi bi dusmedi yaa bir an once ilk banyosunu yaptirmak istiyorum anneannesi gitmeden :(

Kizlar basardim yaa 2 gundur emzirmeyi :KK71:ne uc takiyorum ne bisey gogsumu tuttu bebegim. Cok gidip geldim sagip vereyim diye ne kadar aglasa da zorla tutturdum ve 2 gundur sorunsuz emiyo cok sukur Allah'ima:KK36:
Ben de biraz biraz tutturdum ama doymuyo sanirim cunku emdikten sonra biberonla da veriyorum sutu iciyor.kac dakika emmesi gerekiyor acaba asagi yukari biliyormusunuz

Mavi soyle oluyor sarilik olmadik cok sukur ama sekeri dusup dusmedigini bilmiyorum islak bezle vucuduna suruyorum urperiyor gozunu aciyor ama geri kapatiyor gecince bende artik biraktim ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum en uzun uyuma saati 5 saat oluyo her zaman degil tabi emmesi uzun suruyo herhalde acikmiyor diye dusunuyorum cunku az emince 1 saatten uyaniyor bende boyle bi cikarim yaptim bugun 9 gunluk oldu bebisim:) gobegi bi dusmedi yaa bir an once ilk banyosunu yaptirmak istiyorum anneannesi gitmeden :KK43:
9 günlük için çok uzun bir zaman canım. Minicik midesi var çünkü. Uzun süre emiyor olması bişey değiştirmez.
Biz de o dönemler zorlandık uyandırmakta ama Dr saat başı dediği için sık sık ne yaptık ettik uyandırdık. Gaz ilacı kullanıyorsan eğer onlar uyku yapıyor kullanmamanı tavsiye ederim. Biz şuan bile çok zorlanmadıkça kullanmıyoruz ilacı.
Ayrıca göğüslerin acımıyor mu o kadar saat boşaltmayınca

Biz eve gelir gelmez yıkadık, 3gün arayla yıkandı sonraları da. Şimdi gün aşırı yıkıyoruz. Göbeği 14.gün düştü ama benim hatam. Göbek bakımı yaparken korkumdan alt kısmını ıslak bırakıyormuşum.

Benimki de uykusunda ıkınmaktan rahatça uyuyamiyo. Gece hiç uyuyamadiysa ben de hemen uyandırmıyorum emzirmek icin. Bugün sabah 4 buçuk saati bulduk. Normalde en fazla 3 saatte bir emziriyordum. Ama kendi de uyanmadı. Sabah 5'te zor uyudu zaten.
Evet ikinmakdan uykusunu alamıyor sanki günde kaç kez kaka yapıyo sayiyormusunuz bnm ki bir yada iki kez

2saat önce sünnet oldu oğlum. Lokal olduğu için zorlanmadık, yanında bizde vardık. İğne sırasında ağladı biraz ama aylık aşı da daha fazla ağlamıştı.
Zor olan kısım eve gelince oldu. Fitili sokamıyorum totosuna. Geri çıkıyor. Bir de bize Dr sargı bezini yarın çıkartıcaksınız dedi ama internette hemen çıkarın yoksa yapışır yazıyor. Sennet ettirenler yardııııııımmmm. zafrina89 zafrina89

Cnm kırk çıkmadan karar vermelisin rahim yukarı çıkıyor takamiyorlar diye biliyorum sonra bende hala kararsızım gel git yaşıyorum prezervatif e guvenmelimiyim gerçi hiç bir korunma yöntemi garanti değil
Ahh bende buralardayım...prezervatif ne kadar güvenli. Arkadaş spiralle hamile kaldı kaymış o arada kaldı yine en temiz prezvtif diyorlar :(

2saat önce sünnet oldu oğlum. Lokal olduğu için zorlanmadık, yanında bizde vardık. İğne sırasında ağladı biraz ama aylık aşı da daha fazla ağlamıştı.
Zor olan kısım eve gelince oldu. Fitili sokamıyorum totosuna. Geri çıkıyor. Bir de bize Dr sargı bezini yarın çıkartıcaksınız dedi ama internette hemen çıkarın yoksa yapışır yazıyor. Sennet ettirenler yardııııııımmmm. zafrina89 zafrina89
Çıkarma canım yarın kendi düşer düşmezse eger yikicanya o zaman islaninca sen alırsın elinle biz öyle yaptık sıkıntı yaşamadık her alt degistirmemde yikadim altını sizede öyle bir şey dedimi

Boşver anacm biz prezervatif yöntemini kullanalm. Bn spiral taktrmak istemiyorm . Yumurtlama dönemlerinde dahada dikkatli oluruz olur biter.

Hem zaten 3 senede ne badirelerle yapabildk bi tane kolay hamile kalan biri de değilim öyle bisi olmaz Allah in izniyle..

Çıkarma canım yarın kendi düşer düşmezse eger yikicanya o zaman islaninca sen alırsın elinle biz öyle yaptık sıkıntı yaşamadık her alt degistirmemde yikadim altını sizede öyle bir şey dedimi
Yok demedi. Yada dedi ben algılayamadım, pipisinin kesildiğini gördüm iptal oldum zaten. Halaa algılarım kapalı resmen. İlk çişinde çok ağlar dedi şuan onun gerginliği var bir de. Fırtına öncesi sessizlik misali uyuyor şuan.

Back