• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Birşey sorcam kizlar ebe korunmak için bir kac fikirde bulundu bunlardan birini 40 çıkmadan karar ver dedi siz nasıl bir yol uygulamayı düşünüyorsunuz

Emziren anneler bebekleriniz kac saat arayla kac dakika emiyor.benim kizim emmiyor su an 20 gunluk inat ettigim zaman su ana kadar 3 4 kere emzirebildim.bunlardan birinde baya uzun emdi digerlerinde iki dakika falan emdi sonrasinda doymadi diye biberon verdim ama biberonu da almadi.meme kinusunda direttigimden beri biberonu da istahsiz ve daha az emer oldu.acaba diretmemelimiyim.yoksa ustune gidip istedikce meme mi vereyim ya da emmezse emene kadar biberon vermeyeyim mi.iki saatte bir iki uc dakika emmeyle de doymaz ki dimi

Birşey sorcam kizlar ebe korunmak için bir kac fikirde bulundu bunlardan birini 40 çıkmadan karar ver dedi siz nasıl bir yol uygulamayı düşünüyorsunuz
Ben çok kararsızım sprail konusunda hergun beraber olmuyoruz sonuçta hap kullanılamaz emziriyorum sprail de vücutta duruyor sanki prezervatif daha mantıklı bence onu da erkekler pek sevmiyor bilemedim hala kararsızım ben

Ben çok kararsızım sprail konusunda hergun beraber olmuyoruz sonuçta hap kullanılamaz emziriyorum sprail de vücutta duruyor sanki prezervatif daha mantıklı bence onu da erkekler pek sevmiyor bilemedim hala kararsızım ben
3 aylık bir de iğne varmış sordum çocuk için sakıncası yok dedi bende kararsizim

3 aylık bir de iğne varmış sordum çocuk için sakıncası yok dedi bende kararsizim
Kilo aldiriyormus oda ben zaten kiloluyum iğne sprail den daha zararlı bence vücuda, en sagliklisi prezervatif bence onu da eşler istemiyor bilmiyorum bu akşam eşimle konuşup bu karar vericez ben sprail taktirmayi istemiyorum açıkçası kayıyor falan

Yazdiklarini okuyunca yalniz olmadigimi anladim canim zamanla rayına oturur inşallah sabırla gecirelim bugunleri

Benimde boyle dusundukce vicdanim sızlıyo bu defada oturup kendime kizip buna agliyorum kisaca herseye agliyorum. Benim bikac aya ihtiyacim var sanirim sanki evde kocam ve bebegimle basbasa kalinca eski halime donucem gibi geliyo ya da evde her iş bana bakicak belkide su andakinden daha dipte olucam. Ayy bilmiyorum canim Allah yardimcimiz olsun yeterki bebeklerimiz saglikli olsun.

Canim cok şükür kavustuk bebegimize. Ben gunduzleri hic uyuyamiyorum su an mesela bebegim uyuyor yattim yanina ama yook uyuyamiyorum. Yasadiklarimi hepimiz yasiyoruz sanirim insallah zamanla daha iyi olur her sey bugunumuze çok şükür.

Oyleymis evet canim. Benim bebegimde uykuya dalamiyo sabaha kadar surekli pışpış yapiyorum. Tam uykuya daliyo 3 saat gecmis oluyo meme icin uyandiriyorum. Tum gun emzir uyut uyandir alt al gaz cikar yine emzir hep kısırdöngü.
İletişim kurmaya başlasak artık çok iyi olacak. Sanal bebekten öteye gecmek istiyorum. Agucuk gugucuk yapmak, oyunlar oynamak istiyorum.

Ne kadar kusuyo, çok mu? Benimki de her emmeden sonra kusuyo ama az. Midesine fazla gelenleri çıkarmaları normalmiş ama.
Fışkırtarak kusuyor çoğunlukla. ağız dolusu. memeden hemen sonra ve daha sonra da. memeden sonra az bişey değil yani. bazen de speynir gibi çıkarıyor. tüm gün kusma halinde

bnimki bazen 4 saat uyanmadığı oluo gece gündüz uykusu pek yok onun etkisimi bilmiyorum max kaç saat beklenebilir acaba

bnmki gündüz uyabıkken sürekli memede olmak istio gece uyanınca 15 dk emip bırakıo oda gözü kapalı normal mi acaba
Bence cokta kasmamak lazim canim ya. Oda canli sonucta canini biliyo. Acikirsa mutlaka uyanir.
Nasilki biz gece yemek yemek icin kalkmiyorsak oda yavas yavas surssini uzatacak.
Tamam henuz kucuk ama cok fazlada uyursa sen uyandirirsin zaten. Birak uyusun. Uykuda onemli. Sende dinlenmis olursun.
Zaten gunduz memeden inmiyor demissin. Ben emzik veriyorum yoksa benimkide inmez valla.
Ne zaman ses cikarda tikiyorum emzigi agzina susuyo. Sukur emzigi aldi sorunsuz
Öyle mi? Buradan yazmış mı hamile olduğunu. Görmedim hiç.
Buraya yazmadi Son konusunda yazmisti tekrar hamile oldugunu

bnmki gündüz uyabıkken sürekli memede olmak istio gece uyanınca 15 dk emip bırakıo oda gözü kapalı normal mi acaba
Benimkinin de gündüz uykuya dalma problemi var ve gaz çıkarma alt alma gibi diğer sorunlar çıkarıldığında emmek istiyor diye ben de memede tutuyorum. Gece bir tanesinde kısa süre emip yatıyor mesela. Diğerlerinde alt alma emme ve uyutmaya çalışma minimum bir saat sürüyor geceleri.

Kizlar bebegim gozunu cizdi.
Cok agladi yavrum.
Sol gozunun icinde cizik var. Nerdeyse gozbebegine gelmis
:KK61:

Back