- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 44
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.041
Kızlar aylık aşimizi olduk geldik sağlık ocağında 1400 almışız 5 santim de boyumuz uzamış biraz fazlamı ilerledik acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben veriyorum ama canı isterse aliyo istemezse almıyorEmzik kullanan var mı?
Ben veriyorum ama canı isterse aliyo istemezse almıyorEmzik kullanan var mı?
Ben çok kararsızım sprail konusunda hergun beraber olmuyoruz sonuçta hap kullanılamaz emziriyorum sprail de vücutta duruyor sanki prezervatif daha mantıklı bence onu da erkekler pek sevmiyor bilemedim hala kararsızım benBirşey sorcam kizlar ebe korunmak için bir kac fikirde bulundu bunlardan birini 40 çıkmadan karar ver dedi siz nasıl bir yol uygulamayı düşünüyorsunuz
3 aylık bir de iğne varmış sordum çocuk için sakıncası yok dedi bende kararsizimBen çok kararsızım sprail konusunda hergun beraber olmuyoruz sonuçta hap kullanılamaz emziriyorum sprail de vücutta duruyor sanki prezervatif daha mantıklı bence onu da erkekler pek sevmiyor bilemedim hala kararsızım ben
Kilo aldiriyormus oda ben zaten kiloluyum iğne sprail den daha zararlı bence vücuda, en sagliklisi prezervatif bence onu da eşler istemiyor bilmiyorum bu akşam eşimle konuşup bu karar vericez ben sprail taktirmayi istemiyorum açıkçası kayıyor falan3 aylık bir de iğne varmış sordum çocuk için sakıncası yok dedi bende kararsizim
İletişim kurmaya başlasak artık çok iyi olacak. Sanal bebekten öteye gecmek istiyorum. Agucuk gugucuk yapmak, oyunlar oynamak istiyorum.Yazdiklarini okuyunca yalniz olmadigimi anladim canim zamanla rayına oturur inşallah sabırla gecirelim bugunleri
Benimde boyle dusundukce vicdanim sızlıyo bu defada oturup kendime kizip buna agliyorum kisaca herseye agliyorum. Benim bikac aya ihtiyacim var sanirim sanki evde kocam ve bebegimle basbasa kalinca eski halime donucem gibi geliyo ya da evde her iş bana bakicak belkide su andakinden daha dipte olucam. Ayy bilmiyorum canim Allah yardimcimiz olsun yeterki bebeklerimiz saglikli olsun.
Canim cok şükür kavustuk bebegimize. Ben gunduzleri hic uyuyamiyorum su an mesela bebegim uyuyor yattim yanina ama yook uyuyamiyorum. Yasadiklarimi hepimiz yasiyoruz sanirim insallah zamanla daha iyi olur her sey bugunumuze çok şükür.
Oyleymis evet canim. Benim bebegimde uykuya dalamiyo sabaha kadar surekli pışpış yapiyorum. Tam uykuya daliyo 3 saat gecmis oluyo meme icin uyandiriyorum. Tum gun emzir uyut uyandir alt al gaz cikar yine emzir hep kısırdöngü.
Ne kadar kusuyo, çok mu? Benimki de her emmeden sonra kusuyo ama az. Midesine fazla gelenleri çıkarmaları normalmiş ama.kızım sürekli kusuyor ya üşüttü mü nolduysa. gaz sancısı kusturur mu?
Fışkırtarak kusuyor çoğunlukla. ağız dolusu. memeden hemen sonra ve daha sonra da. memeden sonra az bişey değil yani. bazen de speynir gibi çıkarıyor. tüm gün kusma halindeNe kadar kusuyo, çok mu? Benimki de her emmeden sonra kusuyo ama az. Midesine fazla gelenleri çıkarmaları normalmiş ama.
Kıyamam. Dr sor o zaman canım.Fışkırtarak kusuyor çoğunlukla. ağız dolusu. memeden hemen sonra ve daha sonra da. memeden sonra az bişey değil yani. bazen de speynir gibi çıkarıyor. tüm gün kusma halinde
Öyle mi? Buradan yazmış mı hamile olduğunu. Görmedim hiç.@Babylicious tekrar hamile canim.
Ben uyandirmiyorum canim.
Kendim uyumadan once en son bi karnini doyuruyorum. Sonra bende uyuyorum kendisi ne zaman uyanirsa. Iki bucuk uc saatti buluyor uyanmasi
neden herkes korunma peşine düştü önceden korunmuyomuydunuz eşim korunuodu yine o korunsa olmuyomuBirşey sorcam kizlar ebe korunmak için bir kac fikirde bulundu bunlardan birini 40 çıkmadan karar ver dedi siz nasıl bir yol uygulamayı düşünüyorsunuz
biz memeyi emzik niyetine kullanıyoruz ay sinirlerim bozuluo resmenEmzik kullanan var mı?
Bence cokta kasmamak lazim canim ya. Oda canli sonucta canini biliyo. Acikirsa mutlaka uyanir.bnimki bazen 4 saat uyanmadığı oluo gece gündüz uykusu pek yok onun etkisimi bilmiyorum max kaç saat beklenebilir acaba
bnmki gündüz uyabıkken sürekli memede olmak istio gece uyanınca 15 dk emip bırakıo oda gözü kapalı normal mi acaba
Buraya yazmadi Son konusunda yazmisti tekrar hamile oldugunuÖyle mi? Buradan yazmış mı hamile olduğunu. Görmedim hiç.
Benimkinin de gündüz uykuya dalma problemi var ve gaz çıkarma alt alma gibi diğer sorunlar çıkarıldığında emmek istiyor diye ben de memede tutuyorum. Gece bir tanesinde kısa süre emip yatıyor mesela. Diğerlerinde alt alma emme ve uyutmaya çalışma minimum bir saat sürüyor geceleri.bnmki gündüz uyabıkken sürekli memede olmak istio gece uyanınca 15 dk emip bırakıo oda gözü kapalı normal mi acaba