• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Emzirirken sorun olmaz demi bunlar ? Çok saol bu arada . Hersey ustuste geliyo birde grip oluyorum atesim var hc halim yok başımın ağrısından tabi strestevar oturup ağlıyorum :KK43: gözlerim sisti bunalıma giren iyice bu gidisle

Hayir olmaz canim bana hamileyken doktor onermisti kremi kullanabilirsin. İyi kantaron bulabilirsen onu da kullanmani tavsiye ederim sanciyi aZaltip memeleri kucultuyo. Gecmis olsun.

Selamlar bu sekilde biberona alisirsa memeyi emmeyebilirmis
Biberonla memenin icme sekilleri farkliymis cunku

Sabret canım alacak eninde sonunda onun doğası emerek beslenmek
Bugun sabrettim ve biberon kullanmadim bayagi agladi ama pes etmedim:)
Bu arada kizlar bugun oyle ağrılı ni gogusle uyandim ki mastit oldum dokunamiyorum göğsüme:(( biri bitmeden oteki basliyo sıkıntıların:(

gece bebekleri emzirmek için uyandırmayı bıraktınız mı kendilernin uyanmasını mı bekliosunuz
Ben uyanık kaldığı süre ve emdiği miktara göre plan yapıyorum. Mesela azıcık emip uyuyakaldıysa iki saat sonraya, bolca emip çok zor uyuduysa üç-üç buçuk saate alarm kuruyorum. Genelde alarm çalmadan hemen önce uyanıyor kendisi. Aslında uyandırmamış oluyorum. Benimki tedbir amaçlı.

gece bebekleri emzirmek için uyandırmayı bıraktınız mı kendilernin uyanmasını mı bekliosunuz
Ya ben uyandiramiyorum en son 12de emdi :( 5te agladi emzircem geri uyudu bu kadar saat durmasi canimi sıkıyor nasil uyandiriyorsunuz?

Çatlağı artırıyor diyorlar zeytinyağı için sen duydunmu öyle bisi ?
Dün bı tanıdığım söyledi günlük duş alıp oturma banyosu yapıyormuş birde kabız olmuyor Muş bende meme yok ama her tuvalette kanıyor sanki yırtılıyo sanıyorum sen de meme var mi

Dün bı tanıdığım söyledi günlük duş alıp oturma banyosu yapıyormuş birde kabız olmuyor Muş bende meme yok ama her tuvalette kanıyor sanki yırtılıyo sanıyorum sen de meme var mi
Var canm memede var catlakta çatlak hamilelikte oldu memede ikinmaktan çıktı :(

3.haftaya girmeyle bıraktım. Kendisi uyanıyor. Akşam saat 8de uyuduysa 12de uyanıyor. Sonra saat 2 - 5 - 6 seanslarımız var ama bunlar hep sancıdan. Ikınarak uyanıyor, sığındığı liman meme oluyor.
Ama eğer o gün dışarı çıktıysak eve dönmemizin ardından aldığı meme sonrası uyanamıyor yorgunluktan. 4,5 saati aşırmadan ben uyandırıyorum. Yarın 40ımız çıkıyor
Ya ben uyandiramiyorum en son 12de emdi :KK43: 5te agladi emzircem geri uyudu bu kadar saat durmasi canimi sıkıyor nasil uyandiriyorsunuz?
Altını açmayı denedin mi. Ne kadarlık bebeğin. Uzun süre aç kalınca kan şekeri düşüyor ve uyanmakta zorlanıyorlar. Benimkinin rengi soluyor hemen, Anlıyorum. Söylediğin süre çok çok fazla. Ben ilk hafta saat başı uyandırdım, hafif sarılığı vardı oyüzden uyandırmak çok zor oluyordu. Alt açmaca, topuğa çimdik-gıdıklama vs. Çok şükür sarılık ilerlemeden atlattık. sonraki haft 2saatte bir, şimdi kendisi uyanıyor istediği zaman.

Bir de ben önceden uyanınca direk altını temizler öyle meme verirdim buyüzden ağlardı. Şimdi önce meme veriyorum altı dolu olsa bile, sonra alt temizliğini yapıyorum, sonra yine meme. Böylelikle hiç ağlatmadan iş bitiyor

Canım çok üzüldük senin için. Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin. İnsallah en kısa zamanda senin de önce karnını, sonra kucağına tatlı bir bebişle doldursun. Bunu çok içten diliyorum. Tabiki bebeğinin yerini tutmaz ama acısını hafifletir. Rabbim öyle uygun görmüş. Onu çok sevmiş ve cennete götürmüş. Yeniden bebek haberlerini bekliyoruz. Mutlaka burdan bize duyur.
Babylicious Babylicious tekrar hamile canim.
Ben uyandirmiyorum canim.
Kendim uyumadan once en son bi karnini doyuruyorum. Sonra bende uyuyorum kendisi ne zaman uyanirsa. Iki bucuk uc saatti buluyor uyanmasi

Bir de ben önceden uyanınca direk altını temizler öyle meme verirdim buyüzden ağlardı. Şimdi önce meme veriyorum altı dolu olsa bile, sonra alt temizliğini yapıyorum, sonra yine meme. Böylelikle hiç ağlatmadan iş bitiyor
Ben emzirdikden sonra altini temizledihimde benimkini hickirik tutuyo agzindan cikariyo :)
O yuzden emzirmeden once yapiyorum

3.haftaya girmeyle bıraktım. Kendisi uyanıyor. Akşam saat 8de uyuduysa 12de uyanıyor. Sonra saat 2 - 5 - 6 seanslarımız var ama bunlar hep sancıdan. Ikınarak uyanıyor, sığındığı liman meme oluyor.
Ama eğer o gün dışarı çıktıysak eve dönmemizin ardından aldığı meme sonrası uyanamıyor yorgunluktan. 4,5 saati aşırmadan ben uyandırıyorum. Yarın 40ımız çıkıyor

Altını açmayı denedin mi. Ne kadarlık bebeğin. Uzun süre aç kalınca kan şekeri düşüyor ve uyanmakta zorlanıyorlar. Benimkinin rengi soluyor hemen, Anlıyorum. Söylediğin süre çok çok fazla. Ben ilk hafta saat başı uyandırdım, hafif sarılığı vardı oyüzden uyandırmak çok zor oluyordu. Alt açmaca, topuğa çimdik-gıdıklama vs. Çok şükür sarılık ilerlemeden atlattık. sonraki haft 2saatte bir, şimdi kendisi uyanıyor istediği zaman.
Bnm kız da 24 günlük oldu bende bıraksam mi 3 saati geçti mi gece ben kaldırıyorum gündüzden 3 saati geçmiyor doğru mu yapıyorum

Önce emzirince benimki mayışıp uyuyor. Altını açınca uyanıyo ve tekrar uyutmakta zorlanıyorum. O yüzden önce alt açiyorum. Ağlarsa ağlasın. Ama bazen kendini yırtarcasına ağlıyor. Altını giydiremiyorum. Memeye dayayınca susuyor. Terapi gibi. Emerken giydiriyor eşim. Deneye deneye buluyoruz yöntemi

Cnm ilk gunler normal ben yeni yeni biraz kendime geliyorum.çok zor bebeğe bskmak.bende birde 3 yaş bebesi var ve yardim edenim yok.bu durumada alısiyor insan.bebegin huyunu suyunu biraz ögrenince daha rahat olursun.
Seni anliyabiliyorum.biraz sabırr ilk gunler aglamakli geciyor dedigin gibi.
Yazdiklarini okuyunca yalniz olmadigimi anladim canim zamanla rayına oturur inşallah sabırla gecirelim bugunleri
bende öyleydim bebeğim 1 aylık oldu daha yeni toparlıyorum 2 yıldır bekliyoduk bebeğimizi ve şimdi onsuz daha rahatmışım diye düşünmekten kendimi alamıyodum ama düzelio bu psikoloji canm gitgide rayına oturcak inşallah herşey yüzümüze bi gülmeleri anne demeleri herşeye bedel olcak bide kendimi suçlu hissediyorum bebeğim hakkında böyle düşünğyorum die Rabbim iyi ki nasip etti yavrularımızı herşeyin üstesinden geliriz Allah ın izniyle
Benimde boyle dusundukce vicdanim sızlıyo bu defada oturup kendime kizip buna agliyorum kisaca herseye agliyorum. Benim bikac aya ihtiyacim var sanirim sanki evde kocam ve bebegimle basbasa kalinca eski halime donucem gibi geliyo ya da evde her iş bana bakicak belkide su andakinden daha dipte olucam. Ayy bilmiyorum canim Allah yardimcimiz olsun yeterki bebeklerimiz saglikli olsun.
Gözün aydın canm bnde seni merak ediyordum. Bn başlarda çok iyi ilerledim bugn 35 günlük olduk nerdeyse 3 4 gündür acayip zoruma gitmeye başladı herşeyde üst üste geldi gelen giden, temizlik , çocuk, benm halsizligim.. İki gundur oturup ağlıyorum yetemiyorm malesf 20 25 gündür gece uykusu sıfır gündüz de uyuyamam bn normalde ama o kadr yorgunluk arkasına gündüzleri 2 3 saat olsun uyumaya basladm :KK43: inslh geçecek bu günler
Canim cok şükür kavustuk bebegimize. Ben gunduzleri hic uyuyamiyorum su an mesela bebegim uyuyor yattim yanina ama yook uyuyamiyorum. Yasadiklarimi hepimiz yasiyoruz sanirim insallah zamanla daha iyi olur her sey bugunumuze çok şükür.
Canım çok normal. Ben de yasadım ve yasiyorum bu duyguları. Hamilelik çok kolaymış. Anneligi hiç böyle hayal etmemistim. 10 gundur gece ile gunduzu sasirdik. Gunduz uyuyan bebek geceleri cin gibi. Agliyo ve uyutmuyodu. Yeni yeni uyumaya basladi. O da alismaya calisiyo bu hayata. Öyle dusun annesi. Zamanla sen ona, o sana alisacaksiniz. Herkes ayni donemden geciyo. Yalniz degilsin. Ben oyle avutuyorum kendimi. Bi de hep boyle devam etmeyecek. Kisa bi sure bu zorluga katlanacagiz. Allah kolaylik versin hepimize. Gercekten annelik hakki ödenmezmiş.
Oyleymis evet canim. Benim bebegimde uykuya dalamiyo sabaha kadar surekli pışpış yapiyorum. Tam uykuya daliyo 3 saat gecmis oluyo meme icin uyandiriyorum. Tum gun emzir uyut uyandir alt al gaz cikar yine emzir hep kısırdöngü.

Babylicious Babylicious tekrar hamile canim.

Ben uyandirmiyorum canim.
Kendim uyumadan once en son bi karnini doyuruyorum. Sonra bende uyuyorum kendisi ne zaman uyanirsa. Iki bucuk uc saatti buluyor uyanmasi
bnimki bazen 4 saat uyanmadığı oluo gece gündüz uykusu pek yok onun etkisimi bilmiyorum max kaç saat beklenebilir acaba
Ben uyanık kaldığı süre ve emdiği miktara göre plan yapıyorum. Mesela azıcık emip uyuyakaldıysa iki saat sonraya, bolca emip çok zor uyuduysa üç-üç buçuk saate alarm kuruyorum. Genelde alarm çalmadan hemen önce uyanıyor kendisi. Aslında uyandırmamış oluyorum. Benimki tedbir amaçlı.
bnmki gündüz uyabıkken sürekli memede olmak istio gece uyanınca 15 dk emip bırakıo oda gözü kapalı normal mi acaba

gündüz ve gece kaçar saatten fazla uyutmuosun ay brn hiç bişey bilmiyorum bu bebek nasıl büyücek yaa çok yorgun hissediyorum kendimi çocuğu hiç oyalayamıorum 15 dk evde gezdirsem 16. dk tekrar meme için ağlıo ağzı memedeyken çok mutlu

Back