• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Yaşarsn canım bnde ilk hafta ağlamaklıydım sürekli sanki hiç emziremeyecekmişim gibi geliyodu ama şu an gülüyorum o halime
Insallah ya bizde daha 6 gunluk olcaz ama ben bu emzirme isinde sinfta kaldim cok sukur sutum geliyo ama tutamadigi icin arada doymuyo diye sagip biberonla veriyorum :( oda belki neye alisacagini sasirdi yavrum biraz sabretsem aglamasina belkide asacagiz ama

Kızlar doğumdan sonra hemoroit oldum suya batikon döküp oturma banyosu yapiyorum ondan başka önerisi olan varmı ? Aynı durumu yaşayan varmı?
Canim hamileligimde bnde cok cektim su hemoroitten procto glyvenol diye bi krem var her tuvalet ihtiyacindan sonra kullanabilirsin bir de kantoron yagi dogal bulabilirsen o da ise yariyo gecmis olsun simdiden.

Insallah ya bizde daha 6 gunluk olcaz ama ben bu emzirme isinde sinfta kaldim cok sukur sutum geliyo ama tutamadigi icin arada doymuyo diye sagip biberonla veriyorum :KK43: oda belki neye alisacagini sasirdi yavrum biraz sabretsem aglamasina belkide asacagiz ama
Selamlar bu sekilde biberona alisirsa memeyi emmeyebilirmis
Biberonla memenin icme sekilleri farkliymis cunku

Hemen peşine vermiyorum canım emziriyorum gazını çıkarıyorum 10 dk kadar karnına masaj yapıyorum bacaklarını ittir çek hareketi yaptırıyorum ondan sonra mama veriyorum
Rezeneyi ben de kendim iciyordum ama sonra cok sagliksiz oldugunu okudum isterseniz arastirin
Hem bebek hem de anne ixin bitki xaylari ozellikle rezene sagliksizmis
Her yerde sutu arttirir gaz cikarir diye yaziyor ama bu sekildeymis

• Sling alicam kolay baglanan ne onerirsiniz
  • Birde gaz icin ne yaptiniz acaba
  • Gogus acisina ne kullaniyorusnuz
Sling hakkında fikrim yok
Gaz için zinco gaz damlası - samplex gaz ilacı - acı elma yağı ile ayaklarına masaj
Göğüs için lansınoh göğüs kremi - hametan krem

Insallah ya bizde daha 6 gunluk olcaz ama ben bu emzirme isinde sinfta kaldim cok sukur sutum geliyo ama tutamadigi icin arada doymuyo diye sagip biberonla veriyorum :KK43: oda belki neye alisacagini sasirdi yavrum biraz sabretsem aglamasina belkide asacagiz ama
Sabret canım alacak eninde sonunda onun doğası emerek beslenmek

Merhaba kizlar. Iki hafta once 16 saat sonunda normal dogumla saglikli bi sekilde bebegime kavustum çok şükür. Zor bi iki hafta gecirdik neredeyse daha yeni telf elime alabiliyorum. Her sey yolunda çok şükür ama ruh halim berbat. Kendimi taniyamiyorum tedaviyle 4 yil sonunda bebegime kavustum ama su an kendimi cok kısıtlanmış hissediyorum lohusa depresyonu bu sanirim. Bebegimi geceleri emzirmek cok zoruma gidiyor gunduzleri uyuyamiyorum eski yasantimi cok ozluyorum bebegime surekli esim ya da annem baksin giydirsin altini alsin istiyorum. Halbuki dogumdan once bebegimi kimsenin kucagina bile veremem diye dusunuyodum. Surekli hickira hickira aglamak istiyorum. Esimin en ufak bi dedigine kırılıp guceniyorum.

Sizde de varmi bu çöküntü bilmiyorum ama eski ruh halime hemen donmek istiyorum hic boyle hayal etmemistim. Nasıl düzelebilirim?

Merhaba kizlar. Iki hafta once 16 saat sonunda normal dogumla saglikli bi sekilde bebegime kavustum çok şükür. Zor bi iki hafta gecirdik neredeyse daha yeni telf elime alabiliyorum. Her sey yolunda çok şükür ama ruh halim berbat. Kendimi taniyamiyorum tedaviyle 4 yil sonunda bebegime kavustum ama su an kendimi cok kısıtlanmış hissediyorum lohusa depresyonu bu sanirim. Bebegimi geceleri emzirmek cok zoruma gidiyor gunduzleri uyuyamiyorum eski yasantimi cok ozluyorum bebegime surekli esim ya da annem baksin giydirsin altini alsin istiyorum. Halbuki dogumdan once bebegimi kimsenin kucagina bile veremem diye dusunuyodum. Surekli hickira hickira aglamak istiyorum. Esimin en ufak bi dedigine kırılıp guceniyorum.

Sizde de varmi bu çöküntü bilmiyorum ama eski ruh halime hemen donmek istiyorum hic boyle hayal etmemistim. Nasıl düzelebilirim?
Cnm ilk gunler normal ben yeni yeni biraz kendime geliyorum.çok zor bebeğe bskmak.bende birde 3 yaş bebesi var ve yardim edenim yok.bu durumada alısiyor insan.bebegin huyunu suyunu biraz ögrenince daha rahat olursun.
Seni anliyabiliyorum.biraz sabırr ilk gunler aglamakli geciyor dedigin gibi.

bende öyleydim bebeğim 1 aylık oldu daha yeni toparlıyorum 2 yıldır bekliyoduk bebeğimizi ve şimdi onsuz daha rahatmışım diye düşünmekten kendimi alamıyodum ama düzelio bu psikoloji canm gitgide rayına oturcak inşallah herşey yüzümüze bi gülmeleri anne demeleri herşeye bedel olcak bide kendimi suçlu hissediyorum bebeğim hakkında böyle düşünğyorum die Rabbim iyi ki nasip etti yavrularımızı herşeyin üstesinden geliriz Allah ın izniyle

Canim hamileligimde bnde cok cektim su hemoroitten procto glyvenol diye bi krem var her tuvalet ihtiyacindan sonra kullanabilirsin bir de kantoron yagi dogal bulabilirsen o da ise yariyo gecmis olsun simdiden.
Emzirirken sorun olmaz demi bunlar ? Çok saol bu arada . Hersey ustuste geliyo birde grip oluyorum atesim var hc halim yok başımın ağrısından tabi strestevar oturup ağlıyorum :( gözlerim sisti bunalıma giren iyice bu gidisle

Gözün aydın canm bnde seni merak ediyordum. Bn başlarda çok iyi ilerledim bugn 35 günlük olduk nerdeyse 3 4 gündür acayip zoruma gitmeye başladı herşeyde üst üste geldi gelen giden, temizlik , çocuk, benm halsizligim.. İki gundur oturup ağlıyorum yetemiyorm malesf 20 25 gündür gece uykusu sıfır gündüz de uyuyamam bn normalde ama o kadr yorgunluk arkasına gündüzleri 2 3 saat olsun uyumaya basladm :KK43: inslh geçecek bu günler

Son düzenleme:
kızlar merhaba;

benı hatırlayanlarınız vardır belkı ekım annesı olacaktım aagustos annesı oldum melegımı erkenden cennete yoladım.. allahım onu benden daha cok sevmıs.. preeklampsi yuzunden erkenden geldı bebegım erkenden de gitti..

hepınızı tebrık edıyorum yavrularınızı almıssınız kucagınıza.. canlarım benım... benım yerımede cekın o cennet kokuyu ıcınıze.. keske sızın yasadıgınız sevınclerı bende yasayabılseydım melegımle.. bende arkanızdan gelırım umarım..

sız meleklerınızın uyku ve sevgı hırsızlarınızı opun koklayın benım yerımede..

hepınızı optum cok..
Canım çok üzüldük senin için. Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin. İnsallah en kısa zamanda senin de önce karnını, sonra kucağına tatlı bir bebişle doldursun. Bunu çok içten diliyorum. Tabiki bebeğinin yerini tutmaz ama acısını hafifletir. Rabbim öyle uygun görmüş. Onu çok sevmiş ve cennete götürmüş. Yeniden bebek haberlerini bekliyoruz. Mutlaka burdan bize duyur.

Canım çok normal. Ben de yasadım ve yasiyorum bu duyguları. Hamilelik çok kolaymış. Anneligi hiç böyle hayal etmemistim. 10 gundur gece ile gunduzu sasirdik. Gunduz uyuyan bebek geceleri cin gibi. Agliyo ve uyutmuyodu. Yeni yeni uyumaya basladi. O da alismaya calisiyo bu hayata. Öyle dusun annesi. Zamanla sen ona, o sana alisacaksiniz. Herkes ayni donemden geciyo. Yalniz degilsin. Ben oyle avutuyorum kendimi. Bi de hep boyle devam etmeyecek. Kisa bi sure bu zorluga katlanacagiz. Allah kolaylik versin hepimize. Gercekten annelik hakki ödenmezmiş.

Emzirirken doymayan varmi :KK43:
Kilo alicam bu gidisle dunyalari yiyorum
Hamilelikte 7 kilo almistim hic bisey istemedi canim simdi dunyalarinyesem doymuorum
Var tabi ki. İştah aldı başını gidiyor. Zaten 7 kilo gitti sadece doğumla. Kaldı 11 kilo. Yenisi gelmesin artık diyorum ama bilmiyorum.

kızlar merhaba;

benı hatırlayanlarınız vardır belkı ekım annesı olacaktım aagustos annesı oldum melegımı erkenden cennete yoladım.. allahım onu benden daha cok sevmıs.. preeklampsi yuzunden erkenden geldı bebegım erkenden de gitti..

hepınızı tebrık edıyorum yavrularınızı almıssınız kucagınıza.. canlarım benım... benım yerımede cekın o cennet kokuyu ıcınıze.. keske sızın yasadıgınız sevınclerı bende yasayabılseydım melegımle.. bende arkanızdan gelırım umarım..

sız meleklerınızın uyku ve sevgı hırsızlarınızı opun koklayın benım yerımede..

hepınızı optum cok..
Com üzüldüm gercekten.ne desek bos cok zor bir imtihan.cok büyük bir acı.aynı acıyı ben de yaşadım cok şükür simdi bebegimi kucağıma aldm.senin de Rabbim kucağına alacağın buyutecegin acini hafifletecek kardeşini kısa sürede nasip eder insaallah.O seni cennet kapısında bekleyecek annesi.

Back