• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar bebegim gozunu cizdi.
Cok agladi yavrum.
Sol gozunun icinde cizik var. Nerdeyse gozbebegine gelmis
:KK61:
ayy kıyamam yavruya yaa bendr eldivenleri nezaman çıkartmalı die düşünüyodum emzirirken dokunsun die çıkartıyorum arada da ellerine dokunmak için ama sürekli çıkartmaya cesqret edemiyoruö çünkğ sancı geldiği an yüzünü pençelio resmen bnmkininde gözkapağında bi kanlanma var doğuştan fsrkettim ki sancı gelince oraya yapışıo eli eldivende olsa tahriş edio demek ki

Yazdiklarini okuyunca yalniz olmadigimi anladim canim zamanla rayına oturur inşallah sabırla gecirelim bugunleri

Benimde boyle dusundukce vicdanim sızlıyo bu defada oturup kendime kizip buna agliyorum kisaca herseye agliyorum. Benim bikac aya ihtiyacim var sanirim sanki evde kocam ve bebegimle basbasa kalinca eski halime donucem gibi geliyo ya da evde her iş bana bakicak belkide su andakinden daha dipte olucam. Ayy bilmiyorum canim Allah yardimcimiz olsun yeterki bebeklerimiz saglikli olsun.

Canim cok şükür kavustuk bebegimize. Ben gunduzleri hic uyuyamiyorum su an mesela bebegim uyuyor yattim yanina ama yook uyuyamiyorum. Yasadiklarimi hepimiz yasiyoruz sanirim insallah zamanla daha iyi olur her sey bugunumuze çok şükür.

Oyleymis evet canim. Benim bebegimde uykuya dalamiyo sabaha kadar surekli pışpış yapiyorum. Tam uykuya daliyo 3 saat gecmis oluyo meme icin uyandiriyorum. Tum gun emzir uyut uyandir alt al gaz cikar yine emzir hep kısırdöngü.
Çok şükür canm nasip oldu ya iyi kötü bi şekilde gecicek bu zamanlar.

ayy kıyamam yavruya yaa bendr eldivenleri nezaman çıkartmalı die düşünüyodum emzirirken dokunsun die çıkartıyorum arada da ellerine dokunmak için ama sürekli çıkartmaya cesqret edemiyoruö çünkğ sancı geldiği an yüzünü pençelio resmen bnmkininde gözkapağında bi kanlanma var doğuştan fsrkettim ki sancı gelince oraya yapışıo eli eldivende olsa tahriş edio demek ki
Sakin cikarma canim. :(
Ben banyo yaptirmak icin uzerini cikariyodum ondan cikardim o arada cizdi. Tamda icini cizmis :(
Bende sadece araada emzirince bana dokunsun diye cikariyodum cok dikkat edin cikarip birakma kontrolunde olmali

Bnm kız da 24 günlük oldu bende bıraksam mi 3 saati geçti mi gece ben kaldırıyorum gündüzden 3 saati geçmiyor doğru mu yapıyorum
bir dene istersen. Yüzünden belli ediyor benimki. Teni çok beyaz. Uyku süresi geçince rengi sararıyor. Ozaman müdahale ediyorum. Ama şimdiye kadar 4defa ancak böyle oldu. Hep kendi kalkıyor.

Önce emzirince benimki mayışıp uyuyor. Altını açınca uyanıyo ve tekrar uyutmakta zorlanıyorum. O yüzden önce alt açiyorum. Ağlarsa ağlasın. Ama bazen kendini yırtarcasına ağlıyor. Altını giydiremiyorum. Memeye dayayınca susuyor. Terapi gibi. Emerken giydiriyor eşim. Deneye deneye buluyoruz yöntemi
bizde de ilk zaman eşim giydiriyordu. Ama çok sinirleniyor emerken birinin bir tarafına dokunmasından. Bir yandan emip bir yandan söyleniyor :)) bu yöntem daha az yorucu geldi.

gündüz ve gece kaçar saatten fazla uyutmuosun ay brn hiç bişey bilmiyorum bu bebek nasıl büyücek yaa çok yorgun hissediyorum kendimi çocuğu hiç oyalayamıorum 15 dk evde gezdirsem 16. dk tekrar meme için ağlıo ağzı memedeyken çok mutlu
Gündüz benimki de meme kucak harici uyumuyor. Öğle saatinde 1saat oyalayabilirsem sonraki meme seansın ardından 1saat yatağa yatırabiliyorum. Oyalamalarımız da spor yaparak oluyor. Klip açıyorum. Onu da dışa dönük kucağıma alıp ben bacak bel egzersizleri yapıyorum. Bir yandan sesimi duysun diye şarkı söyleyince çok yorucu oluyor tabi. Arada onu yatırıp bacak karın masajı yapıyorum. Mızırdanmaya başlayınca hoop başka yöntem ama pilim burda çok tükeniyor. Bazen sırf biraz uykusunu tam alsın diye memede tutuyorum. Zaten benim meme başı büyük olduğundan ağzından almak zor oluyor. Çeneyi kilitliyor resmen. Aslında sürekli meme isteği gazdan dolayıymış. Sığındığı bildiği tek liman da meme. napsınlar
Cok agladi yavrum.
Geçmiş olsun canım. Ay kıyamam ya. Tırnağıyla mı çizdi. Yarın kötü görünürse bir Dr a sor istersen belki iyi eden bişey söyler

neden herkes korunma peşine düştü önceden korunmuyomuydunuz eşim korunuodu yine o korunsa olmuyomu
Biz 3 yıldır hiç korunmadik. inan bnde nasıl korunuruz onu düşünüyorum spiral taktrmak istemiyorm kayma falan oluyo diyolr . Hap kullanamam hormon ilaçları kan pıhtılaşmasıni artırıyor. İgnede hormon ignesidir zatende ama o rahmin dengesinide bozuyormus duyduğum . İş eşime kalıyor onada güvenmiyorum o konuda :işsiz: herlde gene kala kala spirale kalıtım :KK35:

Cok agladi yavrum.
Ya kiyamam nasil acimistir ;( eldivenlerini çıkarma bnce bnm kiz direk yüzünü tirmaliyo tırnaklarını kesmeme rağmen ciziyo sancilaninca . O yüzden eldivene devam bi sure daha

bir dene istersen. Yüzünden belli ediyor benimki. Teni çok beyaz. Uyku süresi geçince rengi sararıyor. Ozaman müdahale ediyorum. Ama şimdiye kadar 4defa ancak böyle oldu. Hep kendi kalkıyor.

bizde de ilk zaman eşim giydiriyordu. Ama çok sinirleniyor emerken birinin bir tarafına dokunmasından. Bir yandan emip bir yandan söyleniyor :)) bu yöntem daha az yorucu geldi.

Geçmiş olsun canım. Ay kıyamam ya. Tırnağıyla mı çizdi. Yarın kötü görünürse bir Dr a sor istersen belki iyi eden bişey söyler

Ya kiyamam nasil acimistir ;( eldivenlerini çıkarma bnce bnm kiz direk yüzünü tirmaliyo tırnaklarını kesmeme rağmen ciziyo sancilaninca . O yüzden eldivene devam bi sure daha
Saolun kizlar. Evet tirnagiyla cizdi. Ne zamana kadar takcaz ellerini kesvetmeside lazim.
Simdi bakdim cizik gecmis cok sukur.
Yuz olsa neysede gozun ici korkutuyor insani.
Siz tirnaklarini kesiyormusunuz. Kesiyorsaniz neyle kesiyorsunuz.
Ben henuz hic kesmedim yumusak kendi kendine kiriliyo.

Gündüz benimki de meme kucak harici uyumuyor. Öğle saatinde 1saat oyalayabilirsem sonraki meme seansın ardından 1saat yatağa yatırabiliyorum. Oyalamalarımız da spor yaparak oluyor. Klip açıyorum. Onu da dışa dönük kucağıma alıp ben bacak bel egzersizleri yapıyorum. Bir yandan sesimi duysun diye şarkı söyleyince çok yorucu oluyor tabi. Arada onu yatırıp bacak karın masajı yapıyorum. Mızırdanmaya başlayınca hoop başka yöntem ama pilim burda çok tükeniyor. Bazen sırf biraz uykusunu tam alsın diye memede tutuyorum. Zaten benim meme başı büyük olduğundan ağzından almak zor oluyor. Çeneyi kilitliyor resmen. Aslında sürekli meme isteği gazdan dolayıymış. Sığındığı bildiği tek liman da meme. napsınlar

Bende 3 saati asmamaya çalışıyorum ama dediğin gibi az emine bı saat sonra kendi uyanıyor iyi emerse 4 saati buluyor bnm kız saatlerce ikiniyo yavrum kakasını yapmak için

Saolun kizlar. Evet tirnagiyla cizdi. Ne zamana kadar takcaz ellerini kesvetmeside lazim.
Geçmiş olsun CNm ben kesiyorum bebekler için olan tırnak makasiyla uyurken kesiyorum oynatmasın diye ama hemen uzuyor eldivenleri hep takılı o yüzden

Biz 3 yıldır hiç korunmadik. inan bnde nasıl korunuruz onu düşünüyorum spiral taktrmak istemiyorm kayma falan oluyo diyolr . Hap kullanamam hormon ilaçları kan pıhtılaşmasıni artırıyor. İgnede hormon ignesidir zatende ama o rahmin dengesinide bozuyormus duyduğum . İş eşime kalıyor onada güvenmiyorum o konuda :işsiz: herlde gene kala kala spirale kalıtım :KK35:
Ben konuştum spiral kayıyor kanama yapıyo prezervatif en iyisi dedim başta Mirin kırın etti dedim ne zaman adet olacağım da belli değil hergun beraber de olmuyoruz vücudumda plastik bı parca hiç hoş gelmiyor dedim en iyisi prezervatif iyi o zaman saglik ocağından al dedi

Ben konuştum spiral kayıyor kanama yapıyo prezervatif en iyisi dedim başta Mirin kırın etti dedim ne zaman adet olacağım da belli değil hergun beraber de olmuyoruz vücudumda plastik bı parca hiç hoş gelmiyor dedim en iyisi prezervatif iyi o zaman saglik ocağından al dedi
Prezervatifi sağlık ocağından mı alıyorsunuz market yada eczaneden değil mi

Bizim kızın tırnaklar jilet gbi keskindi bn kestm tirnak makasiyla. Uyurken bile zor kestm sende kes biraz istersen

Back