• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar kuzumun ateşi 37.5 larda napmam lazım üstünü soyundurmadim peteği kistin üzerini açık bırakıp ortmuyorum ama bu benim ilk anneligim tecrubesizim elim ayağıma dolaşıyor 38 olmadan götürmeyi Dr diyo internette sanırım grip olarak gelenlerden grip bulaştı çocuğum onla savaşıyor tekrar olctüm 36.9 normal mi
Geçmiş olsun canım. Evde mutlaka fitil bulundur. Çok yükselirse yarısını verirsin. Kısa sürede etki ediyor.

Insallah canim. Aman mama verme anne sutu onemli emzir yoksada emzir laflari yuzunden mamaya öcü gibi bakiyoruzz.
Vicdanim rahat etmiyo verirken sirf bu laflar yuzunden.
Bu lafları soyleyenlere cok kiziyorum.bebek ac kalirsa sarilik olur mecbur takviye vermeliyizx.
Benim ilk oğlum mamayla buyudu çok şukur butun uzuvlarida tam.emziremeyen anneler ne vericek çocuklarina bunu hiç mi dusunmuyorlar yaa.
Hıçbir anne keyfinden mama vermez.
Mama verincede büyüyorlar çok şükür.

39+ 5 dün nstde sancılar varken bugun hiç bişey yok açılmada yok . Gelmicek bu kız tavsiyeleriniz varsa alabilirm

39+ 5 dün nstde sancılar varken bugun hiç bişey yok açılmada yok . Gelmicek bu kız tavsiyeleriniz varsa alabilirm
Ayni durumdayim yaa yenilmemesi gereken ne varsa yiyorum artik bogurtlenmis narmis hurma cokca ama yok belirtide yok ne nisan ne su :D
Ben sabirsizim birde artik ciksin istiyorum ama esim daha sabirsiz cikti yaa her aramada dogurdun mu, bu gece dogsun su dr nobetci su ebe nobetci :D uzerimde baski hissetmeye basladim birde kimi arasam ailemden yada esimin ailesinden herkes panikliyo bigun saka yapacam ama yalanci cobana donmek istemiyorum:deli:

Kizlar sabah 6da suyum geldi 2 cm acilmam var ama kafasi yerlesmemis suyum cok asiri az kalmis doktor aksam 7 ye kadar beklicekti ama beklemicek buyuk ihtimal 12 1 gibi sezeryan olcam sonunda kavuscam insallah minigime :):)
Ya suyun bosalmasi iyi olmamis neyse herseyin hayirlisi Insallah saglikli sihhatli kavusursunuz birbirinize :)

Ayni durumdayim yaa yenilmemesi gereken ne varsa yiyorum artik bogurtlenmis narmis hurma cokca ama yok belirtide yok ne nisan ne su :KK70:
Ben sabirsizim birde artik ciksin istiyorum ama esim daha sabirsiz cikti yaa her aramada dogurdun mu, bu gece dogsun su dr nobetci su ebe nobetci :KK70: uzerimde baski hissetmeye basladim birde kimi arasam ailemden yada esimin ailesinden herkes panikliyo bigun saka yapacam ama yalanci cobana donmek istemiyorum:deli:
Vala öle yaa herkesi arayıp kandırsakmı napsak doktorda 40 geçince beklemicek gibi can sıkıyo

Kizlar sabah 6da suyum geldi 2 cm acilmam var ama kafasi yerlesmemis suyum cok asiri az kalmis doktor aksam 7 ye kadar beklicekti ama beklemicek buyuk ihtimal 12 1 gibi sezeryan olcam sonunda kavuscam insallah minigime :):)
Ben suyum geldikten 21 saat sonra doğum yaptım

ya ben hiç sağmadm acaba nekdr sütüm var ve çocuk nekadarını çekebilio çiş kaka sayıyoruz kilo alımı da şuanlık ii gibi hiç sağıp bakayım die aklıma gelmedi
Biz ilk mamayla başladık. Sütüm gelmedi 5 gün. O zaman 30 cc veriyorduk. Ordan aklıma geldi. Bazen sağıp bakıyorum kaç cc çıkacak diye. Çünkü mamayı günde 1 sefer falan veriyorum artık. O da çok ağlarsa.

Benimki doymadı canım 30 ile gece kalkıp içirdim sonra yine emdi ,2 buçuk saat çok değil mi ben en geç 1 buçuk 2 saatte bir emziriyorum ,bazen yarım saatte bir annem yenidoğanlar göz kırpınca bile acıkır der artık sen düşün
Ben de ilk hafta 1 buçuk saatte bir emzirip, sonraki 1 buçuk saat sonra mama veriyordum sırayla. Dr kilosuna baktı. 2 buçuk saate bir emzir ve mamayı da yavaş yavaş kes dedi.

Biz ilk mamayla başladık. Sütüm gelmedi 5 gün. O zaman 30 cc veriyorduk. Ordan aklıma geldi. Bazen sağıp bakıyorum kaç cc çıkacak diye. Çünkü mamayı günde 1 sefer falan veriyorum artık. O da çok ağlarsa.
bende netten baktım 60_150 cc arası dio okdr mideleri var mıdır yahu gerçi bnmki dün bi kustu bi çaybardağı belkide acayip çoktu bütün emdiğini çıkarttı dedim demek ki bukdr çok mu emiyomuş

Kizlar yaa sanirim hastalaniyorum kulak agrisi var birazda atesim var son anda hasta olmasam bari ya:(

Biz de ilk üç gün verdik iyi de yapmışız çünkü sarılık olsa daha mı iyiydi yani ,var ya bu insanlar çok biliyor her şeyi, boşver sen ver mecburen veriyon keyfi değil ya ,zamanla inş sütünü doya doya verirsin
Insallah canimm bende verdim bol bol mama sayesinde sarilik olmadi yoksa olurdu.
Bu lafları soyleyenlere cok kiziyorum.bebek ac kalirsa sarilik olur mecbur takviye vermeliyizx.
Benim ilk oğlum mamayla buyudu çok şukur butun uzuvlarida tam.emziremeyen anneler ne vericek çocuklarina bunu hiç mi dusunmuyorlar yaa.
Hıçbir anne keyfinden mama vermez.
Mama verincede büyüyorlar çok şükür.
Aynen cocugun bunyesine bagli tamamen. Siz neyle buyuttunuz diyorum Eskiler inek sutuyle buyutuyolarmis oysaki ne kadar zararli yeni dogmus bebege inek sutu icirmek.

Kızlar ikidir kızım ağzından burnundan kusuyor yavrum öyle çok değil ama normal mi

Back