- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.361
Allah yardımcın olsun cumaya kadar kendi gelmezse benimde yatışım yapılcak. Kolayca olur doğumun inşHanimlar merhaba 41 haftalik olunca yatışım yapildicok korkuyorum henuz sancima veya acikligima bakilmadi dua edin lutfen....
Evet canm.B Biravucmutluluk canım senin prenses de sarılık geçirdi de mi
Bence sağ canm. Bnde bazen çok emmiyo özellikle dus sonrası akiyo alacağına sagip dolaba koyaym diyorm az az sagiyorm yoksa çok agriyo hem hemde boşa gidiyo süt .Kizlar benimde sutum hep bosa gidiyor.
Memeyi tam bosaltamiyo uyudugu zaman su gibi akiyo.
Ozellikle geceleri ememiyo gece mama veriyorum gogsumde sut olmasina ragmen gece tutmuyo gogsumu o sut akiyo gidiyo.
Bi pompa alip sagsammi yaa
@zafrina89. Ayni durumdayiz canim pompanin markasi ne
Cnm bizimde 14,9 lardaydı ilk birkaç gün mama takviyesi verdim sütüm cogalana kadar sürüm cogalınca mamayı kestim, 2 gunde bır sarılık degerine bakıldı en son 13,6 idi düşüyor dendi artık dr a 1. Ayında rutin kontrole gideceğiz.. artık tamaamen düşer denildi korkulacak bisey yok sadece uyandır emzir evet zor uyanmak istemiyor ama uğraş , Hareketlerini takip et bebisin hiicc uyandıramazsan baygın gibi olursa yükseliyomus. Gecmiş olsunKizlar gecen gun topuk kanini sormustum.Hastanede aldilar ikincisini de saglik ocagina gerek kalmadi.Ayrica sarilik icin tahlil de yaotular dun 12 cikti sonucsarilik varmis kizim da doktor saat basi emzirin dedi mama takviyesi yapin dedi.Ama kizim o kadar zor uyaniyor ki Uyurken emmiyor diye sagip biberonla verdim mecburen ama bugun uyandirdigimda da emmedi.Hemen alisti memeyi unuttu mu acaba onkadar uzgunum ki.Bir yandan sariligin gecmesi icin beslenmesi gerekiyor bir yandan memeyi birakmamasi icin biberon vermemem gerekiyor.Iki arada bir deredeyim.Yarin kontrolumuz var tekrar kan alinacak insallah sarilik degeri dusmustur Aramizda dogum yapip bebegi sarilik geciren var mi tecrubeleriniz neler
Fışkırır gbi kusuyorsa götür canm hastaneye . Ateside varmis dun hafiften . Kusmalaf normal dedi doktor bize ama fışkırır gbinkusarsa getr dedi.Kızlar ikidir kızım ağzından burnundan kusuyor yavrum öyle çok değil ama normal mi
Cok tesekkur ederim insallahh sizinki kendiliginden gelirAllah yardımcın olsun cumaya kadar kendi gelmezse benimde yatışım yapılcak. Kolayca olur doğumun inş
Aynen icim aciyo bos bos kendiliginden akiyo bikere damla damla akani biriktirdim 20 cc cikdi.Bence sağ canm. Bnde bazen çok emmiyo özellikle dus sonrası akiyo alacağına sagip dolaba koyaym diyorm az az sagiyorm yoksa çok agriyo hem hemde boşa gidiyo süt .
Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle.Hanimlar merhaba 41 haftalik olunca yatışım yapildicok korkuyorum henuz sancima veya acikligima bakilmadi dua edin lutfen....
Aminn cok tesekkur ederimAllah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle.
Korkma stres yapma
canım korkutmak gibi olmasın da 2 gün kaka yapmaması için çok. günde 5-6 kez yapması lazımmış. doktora götürün benceKizlar kizim iki gundur kaka yapmiyor cisini cok yapiyor ama kaka yapmamasi normal mi
Evet özel canım .. kasıma kalcaz bu gidişleBu gidisle ekimin en son annesi ben olacagim galibaG Gzmali sen ozel hastaneye mi gidiyorsun canim? S Sosyoloogg canim ne yaptin dogum yaptin mi?
Gercekten mi endiselenmeye bssladimmmcanım korkutmak gibi olmasın da 2 gün kaka yapmaması için çok. günde 5-6 kez yapması lazımmış. doktora götürün bence
Hanimlar merhaba 41 haftalik olunca yatışım yapildicok korkuyorum henuz sancima veya acikligima bakilmadi dua edin lutfen....
Yok CNm sonradan anladım ben kombiyi çok yüksek yakmisim ondanmış kızın ateşi kusma da mide dolu habire emzirmisim çocuk napsin hazmedemedini kustuFışkırır gbi kusuyorsa götür canm hastaneye . Ateside varmis dun hafiften . Kusmalaf normal dedi doktor bize ama fışkırır gbinkusarsa getr dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?