• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Her saat basi uyandirmaya calisiyorum bazen cok zor uyaniyor uyanmasi bile bir saati buluyor ben kiyamiyorum fazla nazik davraniyorum sanirim yarin kontrolumuz var insallah sariligi gecmeye baslamistir
Biz de başta mecbur uyandırıyorduk ama yapacak bi şey yok ayağının altını kaşı falan

Kan bi kere geldi adette olur ya idrarla birlikte bi kac damla o sekilde geldi daha suyum felan gelmedi ama bakalim kalp atislari da normal ama bacaklarimda baya bi agri var suan birazdan bakcaklar bidaha bakalim. O kdar muayene oldum ilk defa gelince korktum valla

Canım ben topuğunu sıktırıp uyandırıyor yoksa bnm kız da kalkmıyor burnunu sıkıyorum bide ne yap et uyandır ben gece alarm kuruyorum benim kız uyanıkken emiyor güzelce uyurken memeyi veremiyorum agzina

Benim de kan geldi CNm muayeneden sonra biraz sonra aradan yarım saat geçti suyum geldi

Çok mu geldi canım kan benimde öyle oldu iki hafta arayla oldum birşey yok tu son baktığında kan geldi ve yoğundu çocuğun kalp atışlarda hizlaninca acil sezeryana aldı benide iste

Insallah canim. Aman mama verme anne sutu onemli emzir yoksada emzir laflari yuzunden mamaya öcü gibi bakiyoruzz.
Vicdanim rahat etmiyo verirken sirf bu laflar yuzunden.
Biz de ilk üç gün verdik iyi de yapmışız çünkü sarılık olsa daha mı iyiydi yani ,var ya bu insanlar çok biliyor her şeyi, boşver sen ver mecburen veriyon keyfi değil ya ,zamanla inş sütünü doya doya verirsin

Hastaneye geldim ben agrilarim felan gecti ama yine de bi gidim dedim. 1 parmak aciklik var dedi nstde sanci yok. Ama muayeneden sonra kan geldi. Ebe muayeneden sonra olabilir dedi ama daha once 5 6 kere muayene oldum hic olmamisti doktor da 2 saat yat sonra tekrar muauene edelim dedi. Neden geldi acaba bu kan yaa :KK43:
Canım ebe zorlamış senı büyük ıhtımalle ondan gelmiş kan.

Kizlar gecen gun topuk kanini sormustum.Hastanede aldilar ikincisini de saglik ocagina gerek kalmadi.Ayrica sarilik icin tahlil de yaotular dun 12 cikti sonuc :KK43: sarilik varmis kizim da doktor saat basi emzirin dedi mama takviyesi yapin dedi.Ama kizim o kadar zor uyaniyor ki:KK43: Uyurken emmiyor diye sagip biberonla verdim mecburen ama bugun uyandirdigimda da emmedi.Hemen alisti memeyi unuttu mu acaba onkadar uzgunum ki.Bir yandan sariligin gecmesi icin beslenmesi gerekiyor bir yandan memeyi birakmamasi icin biberon vermemem gerekiyor.Iki arada bir deredeyim.Yarin kontrolumuz var tekrar kan alinacak insallah sarilik degeri dusmustur:KK43: Aramizda dogum yapip bebegi sarilik geciren var mi tecrubeleriniz neler
Benim oglumda sarılık oldu iki defa hastanede yattık. Uyandırdım hep bol bol emzirdim. Cok zor oldu ama yavaş yavaş atlatiyoruz. Hemen gecen birsey değilmiş zaten zamanla geçiyormuş. Degeri 17ydi sizin 12 sınır. Cokta üzme kendini bisey olmaz :)

Kızlar ne kadar da bir goturuyonuz doktora ben bir haftalikken goturmustum sonra bir aylıkken aşısını yaptirinca getir demişti bu arada ben nerden bileyim bunun sarılık olup olmadığını simdi

Benim oglumda sarılık oldu iki defa hastanede yattık. Uyandırdım hep bol bol emzirdim. Cok zor oldu ama yavaş yavaş atlatiyoruz. Hemen gecen birsey değilmiş zaten zamanla geçiyormuş. Degeri 17ydi sizin 12 sınır. Cokta üzme kendini bisey olmaz :)
Insallah yarin iyi haber aliriz doktordan.peki hastanede yatarken yanina aliyorlar mi napiyorlar kac gun kaldiniz siz?cok korkuyorum cok uzuluyorum Allah'im nolur bebegime bir sey olmasin :(

Her saat basi uyandirmaya calisiyorum bazen cok zor uyaniyor uyanmasi bile bir saati buluyor ben kiyamiyorum fazla nazik davraniyorum sanirim yarin kontrolumuz var insallah sariligi gecmeye baslamistir
Vallahi cimdikliyom içim acıyor ama sarılık olup kilo verirse daha cok üzülürüm

Insallah yarin iyi haber aliriz doktordan.peki hastanede yatarken yanina aliyorlar mi napiyorlar kac gun kaldiniz siz?cok korkuyorum cok uzuluyorum Allah'im nolur bebegime bir sey olmasin :KK43:
Canim ben 2 defa yattim. yogun bakımda kalıyor. Sadece emzirmek icin gittim bebegimin yanına. Ertesi gun degeri düşmüştü çıkışımız oldu ama 2 gun sonra kontrolde yine yükselmiş oldugunu gördük. Yine yatis oldu yine bir gece yattık. Şimdi geciyor kan bile almiyorlar artik

Canim ben 2 defa yattim. yogun bakımda kalıyor. Sadece emzirmek icin gittim bebegimin yanına. Ertesi gun degeri düşmüştü çıkışımız oldu ama 2 gun sonra kontrolde yine yükselmiş oldugunu gördük. Yine yatis oldu yine bir gece yattık. Şimdi geciyor kan bile almiyorlar artik
Anladim canim cok gecmis olsun size de insallah yarin degerleri duzelmis olur da gerek kalmaz hic.dua edin lutfen bana ve bebegime iyi haberler alalim:(

Cidden yemek yapayım diyorum bulgur pilavı gaz yapar e ne yiycez biz bakliyat yok bilmiyorum ki bol bol kimyon atarım artık pilava
Bulgur pilavı gaz yapmaz ki canım tam tersine süt yapar yeşil mercimekli bulgur pilavı çok yapılır bizim burda lohusa kadınlara benm sütüm gelmeye başladığı gün annemler bulgur köftesi yaptılar sütüm bol olsun diye hiçte gaz falan olmadı

Aranızda normal doğum yapan var mı rahminin içi açıyor resmen bide dikişlerim normal mi bugün 8. Gün kaç güne iyileşir bir hafta dediler ama
Benm bugün 14. Gün canım dıştaki dikişler geçen hafta düştü içtekiler düşmemek için direniyor resmen strese girdim ya düşmezse diye

Kızlar kuzumun ateşi 37.5 larda napmam lazım üstünü soyundurmadim peteği kistin üzerini açık bırakıp ortmuyorum ama bu benim ilk anneligim tecrubesizim elim ayağıma dolaşıyor 38 olmadan götürmeyi Dr diyo internette sanırım grip olarak gelenlerden grip bulaştı çocuğum onla savaşıyor tekrar olctüm 36.9 normal mi

Back