• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bizde de sargı yok her açtığımda altını ılık su ile yikiyorum bezi de aynı bağlıyorum sıkmiyorum sadece bende çok bakamadım ama çocuğumun yanındaydım en azından tek vermezdim dün baya bi icerlemisti ama bu gün iyi şükür ateş düşürücü fitilimiz var o çok iyi geldi iki tane de krem var her açtığımda suruyom bizimde pazartesi kontrol doktorumuz çok iyi di altını bağladı giydirdi öptü öyle verdi bize sen devlette mi özel demi yaptirdin
özelde yaptırdık ama çok etkilendik ya babası ben yavrum ağlamaktan helak olduk dün kesinlikle bebekleri tek göndermeyin yaptırcak olanlar bizim yavrumuz çok korktu

kızlar bnm bebiş 16 günlük bi memeyi yarım saat emse bile ayrıldığında hala süt akıo boşaltamıo tam sağmam mı lazım ne dersiniz elektrikli pompam var ama sağmayı hiç düşünmemiştim

Kizlar gecen gun topuk kanini sormustum.Hastanede aldilar ikincisini de saglik ocagina gerek kalmadi.Ayrica sarilik icin tahlil de yaotular dun 12 cikti sonuc :KK43: sarilik varmis kizim da doktor saat basi emzirin dedi mama takviyesi yapin dedi.Ama kizim o kadar zor uyaniyor ki:KK43: Uyurken emmiyor diye sagip biberonla verdim mecburen ama bugun uyandirdigimda da emmedi.Hemen alisti memeyi unuttu mu acaba onkadar uzgunum ki.Bir yandan sariligin gecmesi icin beslenmesi gerekiyor bir yandan memeyi birakmamasi icin biberon vermemem gerekiyor.Iki arada bir deredeyim.Yarin kontrolumuz var tekrar kan alinacak insallah sarilik degeri dusmustur:KK43: Aramizda dogum yapip bebegi sarilik geciren var mi tecrubeleriniz neler

Kizlar gecen gun topuk kanini sormustum.Hastanede aldilar ikincisini de saglik ocagina gerek kalmadi.Ayrica sarilik icin tahlil de yaotular dun 12 cikti sonuc :KK43: sarilik varmis kizim da doktor saat basi emzirin dedi mama takviyesi yapin dedi.Ama kizim o kadar zor uyaniyor ki:KK43: Uyurken emmiyor diye sagip biberonla verdim mecburen ama bugun uyandirdigimda da emmedi.Hemen alisti memeyi unuttu mu acaba onkadar uzgunum ki.Bir yandan sariligin gecmesi icin beslenmesi gerekiyor bir yandan memeyi birakmamasi icin biberon vermemem gerekiyor.Iki arada bir deredeyim.Yarin kontrolumuz var tekrar kan alinacak insallah sarilik degeri dusmustur:KK43: Aramizda dogum yapip bebegi sarilik geciren var mi tecrubeleriniz neler
B Biravucmutluluk canım senin prenses de sarılık geçirdi de mi

Kizlar benimde sutum hep bosa gidiyor.
Memeyi tam bosaltamiyo uyudugu zaman su gibi akiyo.
Ozellikle geceleri ememiyo gece mama veriyorum gogsumde sut olmasina ragmen gece tutmuyo gogsumu o sut akiyo gidiyo.
Bi pompa alip sagsammi yaa
zafrina89 zafrina89 . Ayni durumdayiz canim pompanin markasi ne

Ozellikle geceleri ememiyo gece mama veriyorum gogsumde sut olmasina ragmen gece tutmuyo gogsumu o sut akiyo gidiyo.
lansinoh elektirikli var bende hem dd çift taraflı :D nir kullanmıosam sanki sağınca meme de çocuğa süt kalmayacak hissi oluşuo bende halbuki nekdr boşalsa okdr üretilcek

oda da yapanda oluomuş bizimki boşuna ameliyathaneye girdi 40 dk 15dklık işlem dediler 40 dk yavrun soğukta tek kaldı ahh acemilik ii araştırın biz yaşadık pişmanlığı siz yaşamayın
Tamam canım çok sağol ,ameliyathane çok soğuk gerçekten kıyamam ya

Gece niye tutmuyor acaba

Canm gecmis olsun.biberon kesinlikle kullanma bebek sonra emmez.sütünü kaşıkla kasikla ya da enjektörle vermeyi dene.ben kaşıkla verdim.

Gece niye tutmuyor acaba
Bilmiyorum ki gece hic tutmuyo agliyo. Sadece geceleri iki kez mama veriyorum bu yuzden:110:
lansinoh elektirikli var bende hem dd çift taraflı :KK70: nir kullanmıosam sanki sağınca meme de çocuğa süt kalmayacak hissi oluşuo bende halbuki nekdr boşalsa okdr üretilcek
Bence sagmalisin en azindan bosa gitmssin sutun sagip buzluga at

Hastaneye geldim ben agrilarim felan gecti ama yine de bi gidim dedim. 1 parmak aciklik var dedi nstde sanci yok. Ama muayeneden sonra kan geldi. Ebe muayeneden sonra olabilir dedi ama daha once 5 6 kere muayene oldum hic olmamisti doktor da 2 saat yat sonra tekrar muauene edelim dedi. Neden geldi acaba bu kan yaa :(

Canım ben topuğunu sıktırıp uyandırıyor yoksa bnm kız da kalkmıyor burnunu sıkıyorum bide ne yap et uyandır ben gece alarm kuruyorum benim kız uyanıkken emiyor güzelce uyurken memeyi veremiyorum agzina

Hastaneye geldim ben agrilarim felan gecti ama yine de bi gidim dedim. 1 parmak aciklik var dedi nstde sanci yok. Ama muayeneden sonra kan geldi. Ebe muayeneden sonra olabilir dedi ama daha once 5 6 kere muayene oldum hic olmamisti doktor da 2 saat yat sonra tekrar muauene edelim dedi. Neden geldi acaba bu kan yaa :KK43:
Benim de kan geldi CNm muayeneden sonra biraz sonra aradan yarım saat geçti suyum geldi

Canım ben topuğunu sıktırıp uyandırıyor yoksa bnm kız da kalkmıyor burnunu sıkıyorum bide ne yap et uyandır ben gece alarm kuruyorum benim kız uyanıkken emiyor güzelce uyurken memeyi veremiyorum agzina

Benim de kan geldi CNm muayeneden sonra biraz sonra aradan yarım saat geçti suyum geldi
Her saat basi uyandirmaya calisiyorum bazen cok zor uyaniyor uyanmasi bile bir saati buluyor ben kiyamiyorum fazla nazik davraniyorum sanirim yarin kontrolumuz var insallah sariligi gecmeye baslamistir

Hastaneye geldim ben agrilarim felan gecti ama yine de bi gidim dedim. 1 parmak aciklik var dedi nstde sanci yok. Ama muayeneden sonra kan geldi. Ebe muayeneden sonra olabilir dedi ama daha once 5 6 kere muayene oldum hic olmamisti doktor da 2 saat yat sonra tekrar muauene edelim dedi. Neden geldi acaba bu kan yaa :(
Çok mu geldi canım kan benimde öyle oldu iki hafta arayla oldum birşey yok tu son baktığında kan geldi ve yoğundu çocuğun kalp atışlarda hizlaninca acil sezeryana aldı benide iste

Back