2017 EKİM Anne adayları

Dun aksam duydum canim bugun dinletmedi kendi doktorum atis var ama sesi simd acmayalim dedi. 8 martta br daha cagirdi. Bana da nokta gibi geliyor :)
Geriden geliyor bebek bugun sata gore 6+2 ultrasonda 5+4 cikti.
Ne güzel erkenden duymussun canm. Benim de randevum 8 inde o zamn duyucaz insaallah. Bu arada benim sata gore 1 gun geriden gidiyoruz bugun 5+4 olduk seninle ayni gidiyoruz cnm :anneadayı::KK68:

Kizlar bu aksam gittim enfeksiyon icin antibiyotik verdi doktorum cihazdan ses acti evet duyduk ama cihazin sesi cok ksiikti yine bence cihazlariyla alakali ama duydum kesinlikle sonra da doktor beni bi guzel fircaladi sen sese neden bu kadar cok takildin bizim icin onemli olan bebegin gelisimi ve kalp grafisi su an hersey cok guzel gorunuyor 7+4 te bebek ve 1.23 mm olmus hicbir sorun yok sen hala neden bu kadar endiselisin bebege ne kadar zarar verebildigini gormuyomusun diye. Sonra neyse simdilik ikili teste kadar gorusmemize gerek yok ama muhtemelen sen dayanamaz gelirsin o vakte kadar dedi:)

Bende inat ettim dedim ki allah korusun kanama ya da siddetli bisey ani acil bisey olmadigi surece gitmicem 4 hafta sonra giderim dedim:) hadi gazamiz mubarek ola:)

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı bebeği yine göremedik boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum buraya kadarmış ilk hamileliğimdi çok üzgünüm Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun nolur üzülme Rabbim isterse yine olur sıkma canını benim cevremdede çok iki ay sonra ikinciye hamile kaldılar. Darısı başına olsun tez zamanda .

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı bebeği yine göremedik boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum buraya kadarmış ilk hamileliğimdi çok üzgünüm Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Allahım sabır versin canm hemn atlatrsin inslh.. gerçekten üzücü ama herşey kısmet .. :KK43:

İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalir saglikla kucağiniza alirsiniz Rabbim sabir versin.

X