• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bir de arada göğüslerimi yokluyorum. Tutunca acıyor mu diye. Acıyınca iyi bari diyorum yaa. Hepten psikolojimi bozdu bu gebelik benim
Benimde bir tek halsizlik var ama normaldede uykuyu severim zaten
Bilemedim valla
Bi bahane bulup acile gidesim var :KK53:

Başka belirtin var mı. Bende ilaçtan kaynaklı biraz bulantı oluyordu ilacı bıraktım şimdi bulantı yok. Bizde genetik bulantı olmamış hiç, bende de bu yüzden yok sanırım ama başka bişey de kalmadı sanki. Kendimi hep dinliyorum bazen günde bir 3 sn. kasıkta ince bir sızı o kadar. Randevuma 2hafta var daha, napsam ki yaa. Normal mi bu durum?
Ben iki hamileligimde de hissediyorum diyorum kimse inanmıyor. Kasılma hareketi sanırım. Belirti yok gibi geçen haftalarda psikolojik sıkılmalar vardı.

Bu halsizlik beni mahvetti, ya dışarı cikamiyorum:( griptemi olacam ne? Annem ben senn gibiyken neler yapardim diyor psikolojim iyice berbat acaba ben mi acayi oluyorum :( Anormalmiyim?

Mrblar:) bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür sağlıklıyız sat lada uyumluyuz :) yalnız dr rahmimin ters olduğunu söyledi bu bi sıkıntı yaratır mı bir de saç boyatmak sizce zararlı mı ya da ne zaman yaptırmalıyız bilgilendirirseniz çok sevinirim

Mrblar:) bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür sağlıklıyız sat lada uyumluyuz :) yalnız dr rahmimin ters olduğunu söyledi bu bi sıkıntı yaratır mı bir de saç boyatmak sizce zararlı mı ya da ne zaman yaptırmalıyız bilgilendirirseniz çok sevinirim
Benim dr un zararsız dedi hatta bilmeden boyattim ama kimyasal ne gereği var boyatma boyatmam ben.

Merhaba kızlar. Ya bugün ben biraz endişeliyim. Bugüne kadar olan bulantılarımdan bugün eser yok. Sabah çok az bi oldu ondan sonra tık yok. Göğüslerimin acıması da azaldı sanki. Korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu diye:110: benim gibi şikayetleri birden kesilen var mı? Normal mi acaba? :dua:

Merhaba kızlar. Ya bugün ben biraz endişeliyim. Bugüne kadar olan bulantılarımdan bugün eser yok. Sabah çok az bi oldu ondan sonra tık yok. Göğüslerimin acıması da azaldı sanki. Korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu diye:110: benim gibi şikayetleri birden kesilen var mı? Normal mi acaba? :dua:
Ben varım canım hepsi geçti
Ne ağrı var ne bulantı :110:

Back