2017 EKİM Anne adayları

Evet cok gerildim bi de simdi idrar kultur sonucum geldi onda da cok yuksek cikmis enfeksiyon bebegin gelisim geriligi felan yapiyomus diye duydum canim iyice sikildi

Canım bende de çıktı doktor antibiyotik verdi.. Sürekli ılık su iç dedi bi de.. Bu enfeksiyon bebeğe zararı verir mi dedim tedavi edilmezse verir dedi o yüzden mecbur antibiyotiğe başladım ben de 3. Günüm bugün..

Duydunmu yoksa kalp atisini:) ben de 5 haftalikken 2,42 olcmustu doktor bebegi ben hic secememistim nokta kadardi
Dun aksam duydum canim bugun dinletmedi kendi doktorum atis var ama sesi simd acmayalim dedi. 8 martta br daha cagirdi. Bana da nokta gibi geliyor :)
Geriden geliyor bebek bugun sata gore 6+2 ultrasonda 5+4 cikti.

Dun aksam duydum canim bugun dinletmedi kendi doktorum atis var ama sesi simd acmayalim dedi. 8 martta br daha cagirdi. Bana da nokta gibi geliyor :)

Hicbsoeun degil o gec dollenmedir bosver onu...

Benin neden hala duyulmadi yaw 2.42 den beri haftada 3 kez hastanedeyim hep goruyorum bebegi ama neden duymuyorum sesini bak canim sikildi yine

Merhaba kızlar ben de hem grupta hem aranızda yeniyim.. nasıl imza olusturuluyor yardimci olup beni de araniza alir misiniz:)

Sanirim yaptım :)
Kizlar benim normalde yarin kontrolun vardı. Ama bugün karın agrilarim biraz arttı ve kahverengi akıntı gelmeye başladı. Endiselendim doktoru aradim o da hemen gel dedi. Ultrasonda bakti kesenin şekli bozuktu. Kalp atışını da goremedi. Alttan muayane yaptı. O esnada kalp atışını gördük. Ama düşük tehlikesi var dedi:KK43: yine de bebek canlandigi icin icini rahat tut dedi tabi ne mümkün ben hala korkuyorum. İğne verdi bir tane yaptırdik hemen. Progeston verdi. Haftaya tekrar kontrolum var. Var mi böyle bir durum yaşayan?

Benim dr um da sesi açtırma gördük sadece.ses vücut ısısını yükseltiyor dedi.

Selam arkadaşlar en geriden ben geliyorum sanırım daha bugün keseyi görebildik o da e pek küçüktü.
Güya tecrubeliyim ama hatırlayamıyorum keseyi gördükten ne kadar zaman sonra bebeği gördünüz?Ve kalp atışını ne zaman duydunuz?Ben şu an 4 haftalık falan hamileyim sanırım ama böyle mi hesaplanacak yoksa zamanla haftasını yakalayacak mı acaba?

Yoo dusmuyor da birincinin kalbi duyulmadi kurtaj oldum mol gebelik cikti ikoncisinde de kalbi durdu test yaptik kan pihtilasmasi cikti iste simdi de igne vuruluyorum
Demk istediğim oydu k.bakma yanls cümle kullandm yani pıhtılaşma dolayısıyla kayıpların oluyor ya o nu demk istedim

X