2017 EKİM Anne adayları

Canım bendede var idrar yolu enfeksiyonu
Doktorum ilaç dahi vermedi
Bol su iç sorun olmaz zamanla geçer boş yere ilaç içme dedi
Korkma sende
İdrar yolu enfeksiyonum cikti saha gostermedim sonuclari dr ama bebekte gelisim geriligi filan yapabiliyomus cok korktum

Evet cok gerildim bi de simdi idrar kultur sonucum geldi onda da cok yuksek cikmis enfeksiyon bebegin gelisim geriligi felan yapiyomus diye duydum canim iyice sikildi
Gerginligini anliyorum ama bu durum bebegi etkiliyor iste bence dra danis sonucta tedavi ediliyo enfeksiyon. Gecer daha basinda tamamlar gelisimi hemde hamileligin basinda haftasina gore geriden giden oluyo sonra topluyoda. Insallah bisey olmaz dua et canim. Ben attigim adimdan korkuyorum kanama nedeniyle ama elimizden bisey gelmez duadan baska gerilme bebegide germe canim

Ne bilim cok fazla sanirim senin kac cikti?
Hiç hatırlamıyorum değeri ama ben sık sık sistit olurum zaten
Günde 3-4 litre su içiyorum
Daha öncede ilaçsız atlattım
Sen netten okuduklarınla kendini korkutma hiç

Vala gelisim geriligi diyo gebeligin sonlanmasi gerekebilir diyo bi de cok faZla geldi bence oranlar bana. Akintin varmi senin de benim cok fazla akintim var zaten supheleniyordum

Benimde var akıntım
İyiye odaklan ekrandan geçip yanına gelicem yoksa :KK4:
Vala gelisim geriligi diyo gebeligin sonlanmasi gerekebilir diyo bi de cok faZla geldi bence oranlar bana. Akintin varmi senin de benim cok fazla akintim var zaten supheleniyordum

kızlar benim de çok akıntım var sarı renkli. iki hafta önce idrar testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı. acaba tekrar mı yaptırsam ne dersiniz.

Ben hiç saymadım kaç lt içiyorumdur acaba , çok içiyorum ama ne kadar içtiğimi hiç saymadımmm :KK43:

Canım kaçıncı gününde görmüş oldun kesen ve bebek ne kadar dı ben göremedim henüz
Canım birde idrara sıkışık olmak çok işe yarıyor bu sefer gittiğimde dr. Hiç idrarın yok bebeği zor gördüm dedi. Diğer gittiğimde 1 litre su içip girdim hemen görmüştü :olamaz:

X