• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı bebeği yine göremedik boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum buraya kadarmış ilk hamileliğimdi çok üzgünüm Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Rabbim tez zamanda boşluğunu doldursun inş. Cnm

Kizlar bu aksam gittim enfeksiyon icin antibiyotik verdi doktorum cihazdan ses acti evet duyduk ama cihazin sesi cok ksiikti yine bence cihazlariyla alakali ama duydum kesinlikle sonra da doktor beni bi guzel fircaladi sen sese neden bu kadar cok takildin bizim icin onemli olan bebegin gelisimi ve kalp grafisi su an hersey cok guzel gorunuyor 7+4 te bebek ve 1.23 mm olmus hicbir sorun yok sen hala neden bu kadar endiselisin bebege ne kadar zarar verebildigini gormuyomusun diye. Sonra neyse simdilik ikili teste kadar gorusmemize gerek yok ama muhtemelen sen dayanamaz gelirsin o vakte kadar dedi:)

Bende inat ettim dedim ki allah korusun kanama ya da siddetli bisey ani acil bisey olmadigi surece gitmicem 4 hafta sonra giderim dedim:) hadi gazamiz mubarek ola:)
Bak hepimiz burada aynı şeyi dedik doktor iyi yapmış sana kızmakla :) miniginin kalp atışını da duymuşsun ohhh şimdi kır dizini otur bir ay :) herşey maşallah ne güzel yolundaymış da hamileligin tadını çıkar tabi benim gibi bulantin yoksa :(

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı bebeği yine göremedik boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum buraya kadarmış ilk hamileliğimdi çok üzgünüm Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Cok uzuldum canim cok gecmis olsun allah tez zamanda yeni ve saglikli bir gebelik nasip etsin ilk gebeligin miydi? Doktor korunma suresi hakkinsa birsey soyledimi?

Benim ilkinde 12.haftada bulantı başladı 16.haftada bitti.şimdi de bulantı başlamadı acaba yine aynı haftalarda mi başlayacak. Böyle iyidir ama:))
Başka belirtin var mı. Bende ilaçtan kaynaklı biraz bulantı oluyordu ilacı bıraktım şimdi bulantı yok. Bizde genetik bulantı olmamış hiç, bende de bu yüzden yok sanırım ama başka bişey de kalmadı sanki. Kendimi hep dinliyorum bazen günde bir 3 sn. kasıkta ince bir sızı o kadar. Randevuma 2hafta var daha, napsam ki yaa. Normal mi bu durum?

Başka belirtin var mı. Bende ilaçtan kaynaklı biraz bulantı oluyordu ilacı bıraktım şimdi bulantı yok. Bizde genetik bulantı olmamış hiç, bende de bu yüzden yok sanırım ama başka bişey de kalmadı sanki. Kendimi hep dinliyorum bazen günde bir 3 sn. kasıkta ince bir sızı o kadar. Randevuma 2hafta var daha, napsam ki yaa. Normal mi bu durum?
Bende senin gibiyim
Ne bulantı var ne başka birşey :110:
Randevumda 27 sinde beklemekde zor geliyor

Benim ilkinde 12.haftada bulantı başladı 16.haftada bitti.şimdi de bulantı başlamadı acaba yine aynı haftalarda mi başlayacak. Böyle iyidir ama:))
Değişiyor cnm benim ilkinde 8.haftada basladi 2 ay sürdü. Bunda 6. Hafta da başladı umarim uzun sürmez :( Senin Bebis kac yasinda??

Bende senin gibiyim
Topiklerde birçok kişinin böyle olmuş. Doktora gitmişler endişe edilecek bişey çıkmamış. Bir belirti sayılır mı ama bir tek iştahsızlık var. Mecbur hissetmesem hiç bişey yemicem o derece

Bende senin gibiyim
Bir de arada göğüslerimi yokluyorum. Tutunca acıyor mu diye. Acıyınca iyi bari diyorum yaa. Hepten psikolojimi bozdu bu gebelik benim

Back