• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Doğum yapan hanımlar bebeğin göbek bakımını nasıl yapıyosunuz? Hastane çantasına onunla ilgili ilaç gazlı bez aldınız mı yoksa hastane veriyor mu?
Bize cocuk doktoru düşene hicbirsey sürmeyin banyo yaptrmayn dedi.sadece düştükten sonra günde bikac defa kolonyali pamukla sil dedi..7.günü düştü cok şükür.ben arada zeytinyağı da sürdüm.

Kızlar merhaba herkese doğm yapanların gözleri aydın, darısı bizlerin basına. Kızlar yarın sabah sezaryen randevum vardı. Bugun sabah az kanamam oldu cok korktm . Doktoru aradım yat dinlen yarın sabah görüşürüz dedi ama ben korkuyorum. Çünkü doğar doğmaz bebeğm ameliyat olacak o yüzden yarın sabahı beklemek zorundayız cocuk doktoru için. Belim az az ağrıuor ve adet olacakmısım gbi his devam ediyor . Kanamada yine sızıntı şeklnde cok az az gelio :KK43: deneyimli olan arkadaşlarım sizde de bölemi oldu kanamadan sonra hemen doğumu başlayanlar oldu mu :KK43:(
Geçmiş olsun canım neyi var bebeğin? Hemen ilerlemez merak et me yarına kadar fazla ayakta durma

Bir ben kaldım dogurmayan :KK43: yarın gebelik takvimim de silinir :KK43:

Ben de vaım canım endişe etme :) geleni gönderiyorum doğuma :) seni de yollarım bu gidişle :) takvimim silineli 2 gün olacak
40+2 :) beklemeye devammm

Dogunca mi sunnet ettirceksiniz ? Aslinda en guzeli bu zamanlarmis cok iyi olur kuzu icin :) bir an once kucaginiza saglikla alirsiniz insallllaaahhhh.... bizler hep sona kaldik gibi geliyor ekim anneleri olarak korkuyla bekliyorum bidigi :)

Aminn canım ya inşallah bir aksilik olmaz ise hemen sünnet düşünüyorum. Arakadaşım yaptırdı geçen ay. 1 hafta da iyileşti acı fln da hissetmedi dedi.
Tabi hayırlısı ile önce bi doğurmam gerek :)
Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun. Hafta dolunca biraz endişeleniyo insan.

Geçmiş olsun canım neyi var bebeğin? Hemen ilerlemez merak et me yarına kadar fazla ayakta durma
Bebeğimde omfalosel denilen rahatsızlık tespit edildi 12. Haftada. Yanı bağırsakları göbek fıtığı gibi kese içerisinde dışarda. Dolayısıyla doğar doğmaz ameliyat olacak . Yoğun bakıma girecek:( o yüzden korkum bukdr kızlar. Rabbim hepimizin yardımcsı olsun okdr korkuorm ki...

Ben de vaım canım endişe etme :) geleni gönderiyorum doğuma :) seni de yollarım bu gidişle :) takvimim silineli 2 gün olacak
40+2 :) beklemeye devammm

Aminn canım ya inşallah bir aksilik olmaz ise hemen sünnet düşünüyorum. Arakadaşım yaptırdı geçen ay. 1 hafta da iyileşti acı fln da hissetmedi dedi.
Tabi hayırlısı ile önce bi doğurmam gerek :)
Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun. Hafta dolunca biraz endişeleniyo insan.
Hayirli olsun Allah daha guzel gunlerini gostersin insallahh... haklisiniz bende cok korkuyorum haftasi doldugu icin insallah yarin falan gelmeye karar verir bizim nazli kuzular :)

Bebeğimde omfalosel denilen rahatsızlık tespit edildi 12. Haftada. Yanı bağırsakları göbek fıtığı gibi kese içerisinde dışarda. Dolayısıyla doğar doğmaz ameliyat olacak . Yoğun bakıma girecek:KK43: o yüzden korkum bukdr kızlar. Rabbim hepimizin yardımcsı olsun okdr korkuorm ki...

Allah şifa versin canım. Tevekkül et bolca. Bebekler çok güçlü oluyor. Acı sızı da hissetmiyor. Öyle düşün.
Rabbim yeterki dermansız dert vermesin. Siz de kolayca atlatacaksınız inanıyorum buna

Kızlar kaç gün de düştü göbek bağı bizim 11 gün oldu hala düşmedi bende 40 çıksın sünnet ettirmeyi düşünüyorum doktorda iyi olur yaptır dedi

Evet canım ufaklen yaptırmak gerçekten çok iyi olur. Hem bizim için hem çocuk için. Göbek bağı da değişir. 3 gün 1 hafta 15 gün süren var
Şimdi doğumu bekliyorum doğunca da göbek bağı düşsün diye beklicem. Aman Allahımm :))

Bebeğimde omfalosel denilen rahatsızlık tespit edildi 12. Haftada. Yanı bağırsakları göbek fıtığı gibi kese içerisinde dışarda. Dolayısıyla doğar doğmaz ameliyat olacak . Yoğun bakıma girecek:KK43: o yüzden korkum bukdr kızlar. Rabbim hepimizin yardımcsı olsun okdr korkuorm ki...
Çok geçmiş olsun canım, çok zor ama üzülme Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla çıkın inşallah hastaneden

Kizlar 38+1deyim bu zamanlarinizda sizin bebek hareketleri nasildi benimki kuduruk gibi hic durmadan oynuyo hickiriyo vuruyo normal mi boyle olmasi hani son zamanlarda hareketler azaliyodu

Kizlar 38+1deyim bu zamanlarinizda sizin bebek hareketleri nasildi benimki kuduruk gibi hic durmadan oynuyo hickiriyo vuruyo normal mi boyle olmasi hani son zamanlarda hareketler azaliyodu

Benim bebis de ayni canim kipir kipir aman bosver hareketsiz olmalarindan iyidir. Bazen iyi nefessiz birakiyor beni ama iyi olsun ben raziyim valla.

Kızlar ölüyorum göğüs ucu acısından lansinoh hiç fayda etmedi nolur yardım edin

Bana dogum yapan bi arkadasim zeytinyagi onerdi bir de her emzirmeden sonra gogus ucunu karbonatli su hazirla ve sil demisti bi dene istersen canim allah yardimcin olsun. Peki emzirirken memenin tum kahverengi bolgesinin bebeginin agzina girdiginden emin oluyosun dimi ucundan tutarsa da cok sanci yapar.

Yalan o yalan:KK53::KK45: bnm doğuma gittiğim gün kudurmus gbi hareket ediyordu hatta bi arkadaşa video attm bna dedi ki eminmisin sn 9 ayı bitirdigine dedi :))) 38 haftadan sonra iyice azalmış olması lazm normalde faln dedi :KK45:.

Back