• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

İşe yarayp yaramadığı yarn belli olucak kontrol var yarın yine. İnslh faydası olmuştur. Gözlerindeki sararmada azalma var gbi ama umarm gerilemiştir. Bizimki de çok uyuyo ama ilacında etkisi var sanırm çünkü ilacı kullanmaya baslaynca daha fazla uyumaya başladı kaka yapması falan normal bnde anne sütü veriyorm bu arada bnada 2 saate bir emzir kesinlikle aç kalmicak sütün yetmiyorsa mama ver dedi de yetip yetmediğini anlayamıyorum çocuk zaten emip emip uyuyo göğüslerin 15 dk birini 15 dk birini diyo doktor imkanı mı var 10 dk emse uyuyo zatn geride uyanmiyo uyuyuncada emmiyo dişleri kitliyo almiyo . Doymasa ağlar diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki :/
Aynı problemler bendede var. Sanki beni anlatiyosun ya. Paranoyak oldum ikinciye hastanede yattik ama smdi yine sarı gibi geliyor ve iyice sinirlerim salmaya basladi kendini. Dayanamiyorum boyle görünce

Kızlar kurtuldum doğumda bütün hamilelere dua ettim 3 gün suni sancı çektim ilk iki gün 500 den 4 tane sancı serumu yedim bana mısın demedi ama alttan fitil verdiler dün Sabah çektiğim sancı baya siddetliydi on dakkaya bir o iki dakika sürüyordu yalvariyordum sezeryan diye kimse duymuyor lakin çocuk geleceği zaman sancı gitti kızımın kafası biraz sis doğdu ama çok şükür ki normal doğurdum mutlaka tavsiye ederim
Allah razı olsun canım duaların için, sizin de gözünüz aydın, güle güle büyütün bebişinizi

Teşekkürler kızlar Allah dogurmayan herkese kolay doğum nasip etsin işitme testinden geçemedi iki kulak da biraz kafama takıldı iki hafta sonrasına gün vermiş dua edin lütfen
İnşallah sıkıntı yoktur da bir sonraki kontrolde geçersiniz

bugün benimde annem ve kayınvalidem gelmişti bu ev işleri bitmek bilmiyo.şükür hallettik ne çamaşır ne ütü bıraktım sanki hiç çıkmayacak bir daga ama insanın içi rahat etmiyo işte.pazartesi 9 da ameliyatta olucam inşallah.yarım saate oğlum kucağımda olur sorunsuz umarım.
tabi yarın gelmek istemezse afacan
Sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar çok bekledim bilen bilir ama suyum çok azalmış ve kordon dolanmış sezeryan oldum iyiyiz hamdolsun dua edin nolur
Gözünüz aydın canım kavuşmuşsunuz, güle güle büyütün inşallah

Evet canım bizde esimle oyle diyoruz. Saglikla kucagimiza alalim yeterki normal olsun illaki diye takilmiyorum hangisi saglikli olacaksa o olsun. Sende son durumlar ne?
Amin canim hepimiz inşallah. Ayy oyle olacak canim evet persembe gunu Allahin izniyle kavusucaz bebegimize inşallah.
Bende hiçbir belirti yok, olursa günde 1 2 kere adet sancısı gibi geliyor onlar da düzensiz zati. Beyfendinin keyfi ne zaman yeterse artıkın

Bir ben kaldım dogurmayan :KK43: yarın gebelik takvimim de silinir :KK43:
ben eşlik ederim sana arkadaşım da sen bana etme:KK48:

Bebeğimde omfalosel denilen rahatsızlık tespit edildi 12. Haftada. Yanı bağırsakları göbek fıtığı gibi kese içerisinde dışarda. Dolayısıyla doğar doğmaz ameliyat olacak . Yoğun bakıma girecek:KK43: o yüzden korkum bukdr kızlar. Rabbim hepimizin yardımcsı olsun okdr korkuorm ki...
Allah şifa versin canım, neyse ki ultrasonda görünmüş ve tedavisi yapılacak, dermansız dert olmasın. Sağlıkla gelsin inşallah

Kizlar 38+1deyim bu zamanlarinizda sizin bebek hareketleri nasildi benimki kuduruk gibi hic durmadan oynuyo hickiriyo vuruyo normal mi boyle olmasi hani son zamanlarda hareketler azaliyodu
Hı hı evet baya azaldı benimki de:KK53: Anam yerleştikçe yerleşiyor çocuk, ayak bir yerden popo bir yerden dayıyor da dayıyor, bi çatı ağrısı olur bi sancı olur yok hiçbir şeyim :oha: Yerleş anam babanın yeri gibi diyorum artıkın:halay:

Kızlar kaç gün de düştü göbek bağı bizim 11 gün oldu hala düşmedi bende 40 çıksın sünnet ettirmeyi düşünüyorum doktorda iyi olur yaptır dedi
Bizimki 6. gün düştü canım ama arkadaşımın bebeğinin 13.gün düşmüş bazı bebeklerinki geç düşüyor ben göbek bağı düşene kadar 3 defa banyo yaptırmıştım ve zeytinyağından başka bişey sürmedim

Aynı problemler bendede var. Sanki beni anlatiyosun ya. Paranoyak oldum ikinciye hastanede yattik ama smdi yine sarı gibi geliyor ve iyice sinirlerim salmaya basladi kendini. Dayanamiyorum boyle görünce
Etraf surekli bisi diyo yok ışık açık kalsn sarı yazma ort altın tak sarı giydir :/ iyice gına geldi hc bi faydası yok biliyorm ama sırf sussunlar diye yapmış bulunuyorm yda hehe deyp geciyorm. Faydasının olacağını düşündügm tek şey ışık internette de okudm bi kaç kere bulunulan ortam aydınlık olmaliyms . Yarn bizim kontrol var inslh düsmüstr iyice ..

Etraf surekli bisi diyo yok ışık açık kalsn sarı yazma ort altın tak sarı giydir :/ iyice gına geldi hc bi faydası yok biliyorm ama sırf sussunlar diye yapmış bulunuyorm yda hehe deyp geciyorm. Faydasının olacağını düşündügm tek şey ışık internette de okudm bi kaç kere bulunulan ortam aydınlık olmaliyms . Yarn bizim kontrol var inslh düsmüstr iyice ..
Floresan lamba. güneş ışığı cok yararlıymış. Birde sekerli su diye okudum ama ona guvenemiyorumda daha cok küçük.

Floresan lamba. güneş ışığı cok yararlıymış. Birde sekerli su diye okudum ama ona guvenemiyorumda daha cok küçük.
Şekerli su da dediler canm bnada geçen 1 kere verdm geri dedm birileri düzeltirken başka birşey çıkarmayalm sorayim ona gore veririm. :)

Bebeğimde omfalosel denilen rahatsızlık tespit edildi 12. Haftada. Yanı bağırsakları göbek fıtığı gibi kese içerisinde dışarda. Dolayısıyla doğar doğmaz ameliyat olacak . Yoğun bakıma girecek:KK43: o yüzden korkum bukdr kızlar. Rabbim hepimizin yardımcsı olsun okdr korkuorm ki...

Çok çok geçmiş olsun inşallah sağ salim doğar ve sağlığına kavuşur bebecik. Allah yardımcınız olsun canım.

Kızlar ben de doğum yaptım. Prensesime kavuştum çok şükür cumartesi günü. Çok güzel bir duygu. Allah bekleyenlere de nasip etsin. Spinal ve epidural kombine sezeryanla dünyaya geldi. Doğum sırasında söylenildiği gibi ağrı sızı hissetmedim. Ama öncesinde çok korku ve heyecan vardı. Doğumdan sonra ilk gün ağrım oldu. Tekrar epidural istedim 2 defa. Uyuşuklugun etkisi geçtikten sonra ayağa kaldırdılar. 2. Gün.biraz daha iyiydim. Sadece ağrı kesiciler yetti. Ancak şunu söyleyebilirim. Yanınızda bi yardımcı büyük yoksa biraz zor. Çünkü kalkıp etmekte bile zorlanıyorsunuz. Bebeği yanınıza getirmeleri gerekiyor. Beslenme durumundan bahsedeyim. Ilk günden beri mama veriyoruz. Hemsireler kesinlikle verin yoksa sarilik olur dedi. Hakkaten de sütüm yok denecek kadar az oldugu icin bebek doymuyor. Aglamaya devam ediyor. Ilk kaka da cok önemliymis. Bizim 2. Gün oldu. Cok şükür sağlığımız yerinde.

Sarılık çok mu fazla canım? Kızımda da yaşamıştım. 40 gün sürmüştü. Dr emzirdikçe geçer dedi. Hastanelik etmemişti bizi. Allah şifa versin size de. Hemencik geçer inşallah.

Evet cnm bekliyoruz carsambaya kadar gelmezse doktora gidecegim tekrar

Takvim silinmiş canım. Kaça kaçsın şuan? :)

Kızlar ben de doğum yaptım. Prensesime kavuştum çok şükür cumartesi günü. Çok güzel bir duygu. Allah bekleyenlere de nasip etsin. Spinal ve epidural kombine sezeryanla dünyaya geldi. Doğum sırasında söylenildiği gibi ağrı sızı hissetmedim. Ama öncesinde çok korku ve heyecan vardı. Doğumdan sonra ilk gün ağrım oldu. Tekrar epidural istedim 2 defa. Uyuşuklugun etkisi geçtikten sonra ayağa kaldırdılar. 2. Gün.biraz daha iyiydim. Sadece ağrı kesiciler yetti. Ancak şunu söyleyebilirim. Yanınızda bi yardımcı büyük yoksa biraz zor. Çünkü kalkıp etmekte bile zorlanıyorsunuz. Bebeği yanınıza getirmeleri gerekiyor. Beslenme durumundan bahsedeyim. Ilk günden beri mama veriyoruz. Hemsireler kesinlikle verin yoksa sarilik olur dedi. Hakkaten de sütüm yok denecek kadar az oldugu icin bebek doymuyor. Aglamaya devam ediyor. Ilk kaka da cok önemliymis. Bizim 2. Gün oldu. Cok şükür sağlığımız yerinde.

Gözünüz aydın arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Sezeryan da bi tür ameliyat. Kolay olur mu hiç :( Sağlıkla büyüt bebişini inşallah. Atlatmışsın çok şükür

pagan angel pagan angel bende de hic agri sanci yok oyleki hàlâ avm avm gezip duruyorum. O gun dr cati muayenesi yapti hic aciklik yok dedi. Bu durumda persembe gunu nasil suni sanciyla normal dogumu deneyecek bilmiyorum gözüm korkuyo cunku cati muayenesinde gözlerimden damla damla yaş geldi acıdan.

Allah razı olsun canım duaların için, sizin de gözünüz aydın, güle güle büyütün bebişinizi

İnşallah sıkıntı yoktur da bir sonraki kontrolde geçersiniz

Sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Gözünüz aydın canım kavuşmuşsunuz, güle güle büyütün inşallah

Bende hiçbir belirti yok, olursa günde 1 2 kere adet sancısı gibi geliyor onlar da düzensiz zati. Beyfendinin keyfi ne zaman yeterse artıkın

ben eşlik ederim sana arkadaşım da sen bana etme:KK48:

Allah şifa versin canım, neyse ki ultrasonda görünmüş ve tedavisi yapılacak, dermansız dert olmasın. Sağlıkla gelsin inşallah

Hı hı evet baya azaldı benimki de:KK53: Anam yerleştikçe yerleşiyor çocuk, ayak bir yerden popo bir yerden dayıyor da dayıyor, bi çatı ağrısı olur bi sancı olur yok hiçbir şeyim :oha: Yerleş anam babanın yeri gibi diyorum artıkın:halay:
Eşim Dr a sormuş neden geçemedi diye Dr da duymuyor diye birşey yok demiş anne karnında pislik kaçmıştır amnion sıvısı kaçmıştır merak etmeyin demiş için rahatladı eşimle bakıp bakıp mutlu oluyoruz Allah im isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu anne olmayı çok sevdim ne geceleri uykusuz kalmak umurumda nede ağlaması Rabbime şükürler olsun sağlıklı sıhhatli doğdu birazcık zayıf ama olsun kilo alırız

Korkarim ki ben de senin yolundan geliyorum :):) nişan bizi heycanlandirdi ama fos cikti gelen giden yok :) sanci agri sizi hic bisey de yok :) ben de 40i gecerim gibime geliyo:)

Aman diyeyim gelme benim yolumdan :) vakit dolunca beklemesi stresten başka bir şey değil :( Rabbim hayırlı şekilde kavuşturaun cümlemizi. 2 saattir adet sancısı gibi sızı var ama nedir ne değildir bilemiyorum. Sıklaşırsa gideceğim. Bu sıra ev işlerşne fazla yüklendim. Acaba yorgunluktan mı diyorum. Sanırsın hiç doğurmayacağım :))

Back