- 7 Nisan 2015
- 336
- 195
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #30.881
Canim cok gecmis olsun ben cok üzülüyorum cok etkilendim daha küçücük diye herhalde.Canm gecmis olsun aynısını yaşıyoruz . Doğumdan sonraki 5.gun bilirubin 21 çıktı fazlasıyla yuksek biliyorsun 1 gün yattik 15e dustu geri sarardigini farkedince geri goturduk bukezde 19cikti bize bi hap verdi doktor luminaletten diye uzayan sariliklarda kullanılırmış. . Bn kızın kan grubunu bilmiyorum uyuşmazlık derken nasl olursa oluyormuş ? Doktor kan grubumu faln sorduda geri hc bisi demedi B(rh)+ bnm kan grubu .. anne sütü ile ilgili bisi dedi mi sna anne sütü sarılığı da varmis
Bana doktorum kan grubunu ogrenelim dedi. Benim kan grubum 0+ bebegimin A+ benim grubumdan olmadığı için vücut direnci düşüyormuş internette okudum sebebini ama simdi tam dogru aciklayamayabilirim. Okursun sende. Ciş kaka onları sordu yeterli seviyedeydi bizim. Mama degil anne sütü veriyordum. Sık sık emzirmeye çalışıyorum ama sarılıktanmi bilmem hep uyumak istiyor. Senin durum nasil. Ve birde o hap işe yaradımı. Yaradiysa ilac falan kullaniriz bizde napalim.