• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar uzun zamandır sayfaya bakamıyorum oğlum gelince yazamaz oldum. Birde oğlum sarılık oldu. Bilirubin 18 cikinca hastaneye yattık. Bir aksamda düştü fakat 2 gun sonra kontrolde yine yükselmiş yine yatış yaptık. Doktor anne bebek arasında kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık olma olasılığı vok yukseliyor dedi ama ben cok üzülüyorum hic gecmeyecek gibi geliyor. Başına boyle bisey gelen varmi.

kızlar hastaneden yazıyorum.
kanamam vardı. hastaneye kontrole diye geldik, acilen sezeryana alındım. kuzım iyi çk şükür. emzirebildim. benim sancım var doğal olarak.
darısı size.

Kızlar çok bekledim bilen bilir ama suyum çok azalmış ve kordon dolanmış sezeryan oldum iyiyiz hamdolsun dua edin nolur

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kizlar uzun zamandır sayfaya bakamıyorum oğlum gelince yazamaz oldum. Birde oğlum sarılık oldu. Bilirubin 18 cikinca hastaneye yattık. Bir aksamda düştü fakat 2 gun sonra kontrolde yine yükselmiş yine yatış yaptık. Doktor anne bebek arasında kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık olma olasılığı vok yukseliyor dedi ama ben cok üzülüyorum hic gecmeyecek gibi geliyor. Başına boyle bisey gelen varmi.
Canm gecmis olsun aynısını yaşıyoruz . Doğumdan sonraki 5.gun bilirubin 21 çıktı fazlasıyla yuksek biliyorsun 1 gün yattik 15e dustu geri sarardigini farkedince geri goturduk bukezde 19cikti bize bi hap verdi doktor luminaletten diye uzayan sariliklarda kullanılırmış. . Bn kızın kan grubunu bilmiyorum uyuşmazlık derken nasl olursa oluyormuş ? Doktor kan grubumu faln sorduda geri hc bisi demedi B(rh)+ bnm kan grubu .. anne sütü ile ilgili bisi dedi mi sna anne sütü sarılığı da varmis

Senin daha 6 günün var arkadaşım. Benim takvimi bile sildiler baksana :olamaz:

Maşallah canım güle güle büyüt bebişini. Sen eylül annesi oldun. Bu gidişle bende kasım annesi olucam :KK70:

Bazen devlet hastaneleri de normal doğum olsun diye abartıyorlar demekki :KK43:

Çok fazla ayakta kalıp yürüyünce kasılmalarım oluyor. Çok nadir adet sancısı da oluyor. Ben günümü doldurdum ama gelen giden yok. Sanırım benim oğlan sünnetten korkusuna doğmuyor :KK70:

Aynen öyle canım merakla bize yapacağı sürpriz tarihi bekliyoruz ❤️
Yalnız doğarsa en büyük sürpriz babaya olacak. Ekim sonu sanıyor doğumu :sus:
Kafadaki uzunluğun sebebini ben öyle hatırlıyorum. 15 yıl önce oldu bu olay. Sırf bu yüzden 2. çocuk da normali denemediler sırf bu yüzden sezeryan oldu
Himm anladm canm ;) adamdan tahmini doğumu sakladn demk :KK53: keske bnde milletten saklasaydim ya son günler daha doguramadn mi karnindami göndericen okula gbi değişik espriler yaptılar hep ..:rapci:

Kiz ciddi misin ya:):) ay hic dogurmicakmisim gibi hissediyorum ben valla. 25inden once gelmesin annem 25inde gelcek uzulur sonra yetisemezse :KK71:
10 gün var daha 25e sanmiyorm o kadr duracağını da genede bellide olmaz rahim bu işi belli olmuyo malum kapalı kutu :) hani nişanın geldi ya bide bu tarif ettiğin ağrılar son haftam oluyordu bna kasılmalarda ağrılı oluyordu . Ondan öyle dedm

Eşim ebelere çiğ köfte yaptırmış sadece ki devlette ebeler dogurtuyo
ğ

Çiğ köfte mi? İyiymiş valla hiç aklıma gelmez ;)

kanamam vardı. hastaneye kontrole diye geldik, acilen sezeryana alındım. kızım iyi çk şükür. emzirebildim. benim sancım var doğal olarak.
darısı size.

Canım çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın ayrıca.. İnşallah çabucak toparlarsın.

Kızlar çok bekledim bilen bilir ama suyum çok azalmış ve kordon dolanmış sezeryan oldum iyiyiz hamdolsun dua edin nolur

Gözünüz aydın canım. Çok şükür sağlıkla kavuştun bebişine. İnşallah sende çabuk toparlarsın ;)

Ben cicek yaptirdim canim cokda mutlu oldu

Çiçeğe kim sevinmez ki :) çok iyi düşünmüşsün canım

Himm anladm canm :KK66: adamdan tahmini doğumu sakladn demk :KK53: keske bnde milletten saklasaydim ya son günler daha doguramadn mi karnindami göndericen okula gbi değişik espriler yaptılar hep ..:rapci:
Ay o millet adamı canından bezdirir. Benimki rahat valla. Bilse ki günüm geçti baya tedirgin olacak :)

10 gün var daha 25e sanmiyorm o kadr duracağını da genede bellide olmaz rahim bu işi belli olmuyo malum kapalı kutu :) hani nişanın geldi ya bide bu tarif ettiğin ağrılar son haftam oluyordu bna kasılmalarda ağrılı oluyordu . Ondan öyle dedm

Bakalim ya nasip :) umarim bi gitmemde 3 4 cm aciklik felan derler de azcik sevinirim :)

ğ

Çiğ köfte mi? İyiymiş valla hiç aklıma gelmez :KK66:

Pazartesi söyleyince ne tepki verecek merk ediyorm haber ver bna :KK70:

Gözünüz aydın canım. Çok şükür sağlıkla kavuştun bebişine. İnşallah sende çabuk toparlarsın :KK66:

Ay o millet adamı canından bezdirir. Benimki rahat valla. Bilse ki günüm geçti baya tedirgin olacak :)

kanamam vardı. hastaneye kontrole diye geldik, acilen sezeryana alındım. kızım iyi çk şükür. emzirebildim. benim sancım var doğal olarak.
darısı size.
Gözün aydın tatlım :) doya doya izle bebisini :) Rabbim analı babalı büyütsün

Gözün aydın tatlım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebisini riski atmamak en güzeli

ğ

Çiğ köfte mi? İyiymiş valla hiç aklıma gelmez :KK66:

Gözünüz aydın canım. Çok şükür sağlıkla kavuştun bebişine. İnşallah sende çabuk toparlarsın :KK66:

Akıllı herifim iki gün boyunca bir cm olunca eve gidecekmis tam ebe 5 6 cm deyince inanmamış dosyaya bakmak istemiş göstermemiş ebe bizinki bağırmış kapıları ne yumruklamis ama eve de gidememiş ben diyorum kocam yok gitti açılma olmayınca o ebe diyor kocan benle kavga etti ay şaka gibi aşağıya in demiş doğurunca Çcagiricaz demişler bizimki bekliyom zaman geçmiyor diye yukarı çıkmış herkesin adı okunuyor bnm ki yok ebe demiş dur senle beraber gidecez inanmadım hala diyo neyse benle kızimiz geldi bir bakışı var babamızın minicik diyo sonra ;) çiğ köfte ile özür diledi kendince şimdi de resmimize bakiyormus KV öyle dedi çektiğim acı ağrı sızı hepsini unuttum tek hatırladığım kızımı giydirdikleri an bana donderdiler çok güzeldi Allah in isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın aminnn

Ay canim cigkofte cekti :kızgın:
Ay CNm vallahi hala hamile ve lohusalar var düşünemedim akıllı ben kusura bakma

Gözün aydın tatlım :) doya doya izle bebisini :) Rabbim analı babalı büyütsün

Gözün aydın tatlım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebisini riski atmamak en güzeli

Akıllı herifim iki gün boyunca bir cm olunca eve gidecekmis tam ebe 5 6 cm deyince inanmamış dosyaya bakmak istemiş göstermemiş ebe bizinki bağırmış kapıları ne yumruklamis ama eve de gidememiş ben diyorum kocam yok gitti açılma olmayınca o ebe diyor kocan benle kavga etti ay şaka gibi aşağıya in demiş doğurunca Çcagiricaz demişler bizimki bekliyom zaman geçmiyor diye yukarı çıkmış herkesin adı okunuyor bnm ki yok ebe demiş dur senle beraber gidecez inanmadım hala diyo neyse benle kızimiz geldi bir bakışı var babamızın minicik diyo sonra :KK66: çiğ köfte ile özür diledi kendince şimdi de resmimize bakiyormus KV öyle dedi çektiğim acı ağrı sızı hepsini unuttum tek hatırladığım kızımı giydirdikleri an bana donderdiler çok güzeldi Allah in isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın aminnn

Ay CNm vallahi hala hamile ve lohusalar var düşünemedim akıllı ben kusura bakma

Ay yok nolcak :) ben deliler gibi yiyorum ya alacagim kadar kilo aldim zaten diye artik saldim ne duysam canim istiyo:):))

darısı size.

GöZünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sancılarında geçecektir zamanla inşallah çok geçmiş olsun.

Ne güzel peşpeşe 2 dogum haberi. Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin

Back