• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Eşim Dr a sormuş neden geçemedi diye Dr da duymuyor diye birşey yok demiş anne karnında pislik kaçmıştır amnion sıvısı kaçmıştır merak etmeyin demiş için rahatladı eşimle bakıp bakıp mutlu oluyoruz Allah im isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu anne olmayı çok sevdim ne geceleri uykusuz kalmak umurumda nede ağlaması Rabbime şükürler olsun sağlıklı sıhhatli doğdu birazcık zayıf ama olsun kilo alırız

Sen içini ferah tut annesi. İnşallah sıkıntı olmayacak. Böyle şeyler olabiliyor diye biliyorum. Annelik her türlü sıkıntıya rağmen çok keyifli gerçekten. Bi tane kuzu yanımda uyuyo şuan. Diğeri de karnımda. Onu özledikçe yanımdakini koklayıp öpüyorum. Çok şükür
Rabbim isteyen herkese nasib etsin

Evet cnm bekliyoruz carsambaya kadar gelmezse doktora gidecegim tekrar
Bende bugun gidiyorum ilk kez vajinal muayene yapilcak sanirim hem korku hem heyecan bir arada :) aslinda bende biktimm artik sadece doguma gitmek istiyorum insallah seninde carsambayi bulmadan gelir bıdık :)

Kızlar ben de doğum yaptım. Prensesime kavuştum çok şükür cumartesi günü. Çok güzel bir duygu. Allah bekleyenlere de nasip etsin. Spinal ve epidural kombine sezeryanla dünyaya geldi. Doğum sırasında söylenildiği gibi ağrı sızı hissetmedim. Ama öncesinde çok korku ve heyecan vardı. Doğumdan sonra ilk gün ağrım oldu. Tekrar epidural istedim 2 defa. Uyuşuklugun etkisi geçtikten sonra ayağa kaldırdılar. 2. Gün.biraz daha iyiydim. Sadece ağrı kesiciler yetti. Ancak şunu söyleyebilirim. Yanınızda bi yardımcı büyük yoksa biraz zor. Çünkü kalkıp etmekte bile zorlanıyorsunuz. Bebeği yanınıza getirmeleri gerekiyor. Beslenme durumundan bahsedeyim. Ilk günden beri mama veriyoruz. Hemsireler kesinlikle verin yoksa sarilik olur dedi. Hakkaten de sütüm yok denecek kadar az oldugu icin bebek doymuyor. Aglamaya devam ediyor. Ilk kaka da cok önemliymis. Bizim 2. Gün oldu. Cok şükür sağlığımız yerinde.
Saglikla buyutun insallah yavrunuzu. Valla ben anne sütü diye kati bi sekilde diretmem cocuk icin hangisi iyiyse o olsun bence cok iyi yapmissiniz. Gecmis olsun insallah bir an once ayaklanırsınız

Kızlar ben de doğum yaptım. Prensesime kavuştum çok şükür cumartesi günü. Çok güzel bir duygu. Allah bekleyenlere de nasip etsin. Spinal ve epidural kombine sezeryanla dünyaya geldi. Doğum sırasında söylenildiği gibi ağrı sızı hissetmedim. Ama öncesinde çok korku ve heyecan vardı. Doğumdan sonra ilk gün ağrım oldu. Tekrar epidural istedim 2 defa. Uyuşuklugun etkisi geçtikten sonra ayağa kaldırdılar. 2. Gün.biraz daha iyiydim. Sadece ağrı kesiciler yetti. Ancak şunu söyleyebilirim. Yanınızda bi yardımcı büyük yoksa biraz zor. Çünkü kalkıp etmekte bile zorlanıyorsunuz. Bebeği yanınıza getirmeleri gerekiyor. Beslenme durumundan bahsedeyim. Ilk günden beri mama veriyoruz. Hemsireler kesinlikle verin yoksa sarilik olur dedi. Hakkaten de sütüm yok denecek kadar az oldugu icin bebek doymuyor. Aglamaya devam ediyor. Ilk kaka da cok önemliymis. Bizim 2. Gün oldu. Cok şükür sağlığımız yerinde.

Gözün aydın canım. Güle güle büyüt bebişini

Eşim Dr a sormuş neden geçemedi diye Dr da duymuyor diye birşey yok demiş anne karnında pislik kaçmıştır amnion sıvısı kaçmıştır merak etmeyin demiş için rahatladı eşimle bakıp bakıp mutlu oluyoruz Allah im isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu anne olmayı çok sevdim ne geceleri uykusuz kalmak umurumda nede ağlaması Rabbime şükürler olsun sağlıklı sıhhatli doğdu birazcık zayıf ama olsun kilo alırız

Ne kadar dogdu canım? Evdesiniz dimi?

Doğum yapan arkadaşlar hangi bezi kullanıyorsunuz ve memnun musunuz

Eklentiler

• 2017-06-21-11-35-12.png
    2017-06-21-11-35-12.png
    110,3 KB · Görüntüleme: 29
Peki sardın mı canım? Sardıysan neyle sardın?
Göbeğini mi?hic sarmadm hicbirsey yapmadm göbek icin.zaten dogunca doktor kestikten sonra ucunda mandal gibi bişey vardı.o 7.günü düştü.sonra içinde kalanlar kendiliğinden kabuk baglayp düşüyor.bir de henüz dogum yapmadysan doktora söyle bebek doğar dogmaz kordonu kesmesinler.bikac dk bekleyip kestirmenin bebek sağlığı için cok faydası varmış.ben öyle yaptrdm.zaten kordonun içi bembeyaz oluyo öyle yaptıklarında

Bebeğimde omfalosel denilen rahatsızlık tespit edildi 12. Haftada. Yanı bağırsakları göbek fıtığı gibi kese içerisinde dışarda. Dolayısıyla doğar doğmaz ameliyat olacak . Yoğun bakıma girecek:KK43: o yüzden korkum bukdr kızlar. Rabbim hepimizin yardımcsı olsun okdr korkuorm ki...
Allah sifa versin canm.ins kolaylıkla atlatrsnz bebegin sağlığına kavuşur kısa sürede

Kizlar 38+1deyim bu zamanlarinizda sizin bebek hareketleri nasildi benimki kuduruk gibi hic durmadan oynuyo hickiriyo vuruyo normal mi boyle olmasi hani son zamanlarda hareketler azaliyodu
Doktorum benrk hareketi her zaman iidir demisti.ne kadar cok hareket o kadar sağlık demisti:)

Etraf surekli bisi diyo yok ışık açık kalsn sarı yazma ort altın tak sarı giydir :/ iyice gına geldi hc bi faydası yok biliyorm ama sırf sussunlar diye yapmış bulunuyorm yda hehe deyp geciyorm. Faydasının olacağını düşündügm tek şey ışık internette de okudm bi kaç kere bulunulan ortam aydınlık olmaliyms . Yarn bizim kontrol var inslh düsmüstr iyice ..
Bizim de hafif duzeyde sarılık vardı.ben de ışığı açık bırakıyorum sabaha kadar kapatmyrm.40 çıkana kadar da böyle devam ederim

Sen içini ferah tut annesi. İnşallah sıkıntı olmayacak. Böyle şeyler olabiliyor diye biliyorum. Annelik her türlü sıkıntıya rağmen çok keyifli gerçekten. Bi tane kuzu yanımda uyuyo şuan. Diğeri de karnımda. Onu özledikçe yanımdakini koklayıp öpüyorum. Çok şükür
Rabbim isteyen herkese nasib etsin
Dün gece bir olay oldu eşim sesini yükseltince benim kız ağladı baya duyuyordur rabbimin izniyle sağol cnm sende vakitlica karnındaki bebisini de kavusasin inşallah

Kızlar ölüyorum göğüs ucu acısından lansinoh hiç fayda etmedi nolur yardım edin
Sana en büyük tavsiyem emzirdikten sonra kendi sütünü sür ve phillips inbgogus kalkanları var onu tak kullan ve ısrarla ilk başta açılmasına rağmen emzirmeye devam et iki güne iyileşiyor ben üç gün önce ağlaya ağlamaya emziriyordum şimdi ise ilk tuttuğunda 10 saniye acıyıp alışıyor en azından yaralarım iyilesti

Sleepy kullanıyorum bence güzel uygun da
Bende speepy kullaniyorum ama kotu kokuyor. Ufak bi cisini bile yapsa kotu bi koku yayiliyor. Aslinda bebegimin idrari kokmuyor su gibi ama bez koku yapiyo
Sendede oyle mi?
Yoksa tum bezler mi boyle bilemedim

Göbeğini mi?hic sarmadm hicbirsey yapmadm göbek icin.zaten dogunca doktor kestikten sonra ucunda mandal gibi bişey vardı.o 7.günü düştü.sonra içinde kalanlar kendiliğinden kabuk baglayp düşüyor.bir de henüz dogum yapmadysan doktora söyle bebek doğar dogmaz kordonu kesmesinler.bikac dk bekleyip kestirmenin bebek sağlığı için cok faydası varmış.ben öyle yaptrdm.zaten kordonun içi bembeyaz oluyo öyle yaptıklarında

Evet canım duymustum söylicem henüz yapmadım yapacağada benzemiyorum :)

Aman diyeyim gelme benim yolumdan :) vakit dolunca beklemesi stresten başka bir şey değil :KK43: Rabbim hayırlı şekilde kavuşturaun cümlemizi. 2 saattir adet sancısı gibi sızı var ama nedir ne değildir bilemiyorum. Sıklaşırsa gideceğim. Bu sıra ev işlerşne fazla yüklendim. Acaba yorgunluktan mı diyorum. Sanırsın hiç doğurmayacağım :))

Ben de hep biseylerle ugrasiyorum temizlik ütü... yaparken cok rahatliyorum hic agri sizi hissetmiyorum ama isim bitince de yerimden kalkamiyorum heryerim agrimaya basliyo:) benim bi de boyle bi sorunum var hamilelikte ortaya cıktı. azcık daginik azcik tozlu biyer gorunce dayanamiyorum onceden de titizlik vardi ama suan resmen hastalik boyutuna ulasti her yer her an tertemiz olcak tertemiz kokcak cok yorucu ama elimden bisey gelmiyo :eek:

Doktorum benrk hareketi her zaman iidir demisti.ne kadar cok hareket o kadar sağlık demisti:)

Yeterki iyi olsun da durmadan tepinse de olur cok ozlicem zaten bu gunleri :)

Back