• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kalp sesini duyan kızlar gözünüz aydın;) mide bulantisindan berbat günler geçiren benim gibi olan arkadaşlara da sabır diliyorum geçecek bu günler inşallah ilk 3 ayı anlattıktan sonra geçiyormuş azıcık sabredecegiz ki hamile Olduğumuzu Öğrendiğimiz andan beri yaptığımız en iyi şey sabır etmek ve sonra güzel heycanli günler gelsin cinsiyetini öğrendiğimiz kıyafet aldığımız isim arastirdgimiz gunler inşallah düşünmesi bile güzel bu arada bugün izin aldım ise gitmedim öyle mutluyum ki evde olunca miden bulunsa bile kendi evinde bi şekilde atlatıyorsun ama çalışmak zor oluyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu arada okeanoss00 okeanoss00 canım sen neden bu kadar üzüyorsun kendini bak gör Rabbim o minik can için yaptığın bu iyiligi gorup senin susamı korumuştur hem minigin in kalp atışını da duymuşsun maşallah bence herşey güzel gidiyor sen bol bol dua et ve güzel şeyler düşün annesi bebeğin hissedip üzülür yoksa

Ikiz demedi canim agliyordum zaten sormak aklima bile gelmedi. Kalp sesini duydum 3 kez sonra duyamadim nefes alisimdan cihaz kaydi doktor da kizdi bana kıpırdama diye. Cok şükür varmis bebek kalbi de atiyormus. Insallah sakat olmaz benim yüzümden nasil üzgünüm sana anlatamam. Diger evladim zaten Allah korudu nasil bir korku yasadigimi sana anlatamam. Sabah once doktoruma sonra da veterinere gidip kedimi alicaz. Musade altinda ic kanama olmasin diye. Berbat bir geceydi aglamayi yeni kestim. Bebegime bir sey olmasin nolur.
İnşallah bursye olmaz cnm en dusuk dis rontgeni korkma

merhabalar
doktordan geldim bugun bebeğimi gördüm sesinide duydum çok şükür.6+6 günlüğüz.Benim rahmim ters olduğu için hala karnımdan göremedik bebişimizi.Alttan bakıyolar mecburen orda uslu uslu duruyordu kesesiyle.Ağrılarımı tekrar sordum adet ağrıları çok çok normal dedi.3 hafta sonra birdaha gidiyor olacağım.Rabbim hepimize sağlık versin.Hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler.

Merhaba kızlar nasılsınız?
Benim hiç bulantım falan yok sadece aşırı halsizim
kirmizigitar kirmizigitar ve okeanoss00 okeanoss00 ikiniz çok fazla stres yapıyosunuz
Biraz rahat bırakın kendinizi olumlu düşüncelere odaklanın olur mu?
Herşey iyi olacak Allahın izniyle

merhabalar
doktordan geldim bugun bebeğimi gördüm sesinide duydum çok şükür.6+6 günlüğüz.Benim rahmim ters olduğu için hala karnımdan göremedik bebişimizi.Alttan bakıyolar mecburen orda uslu uslu duruyordu kesesiyle.Ağrılarımı tekrar sordum adet ağrıları çok çok normal dedi.3 hafta sonra birdaha gidiyor olacağım.Rabbim hepimize sağlık versin.Hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler.
Aramizda bir gun var 6+5 olduk bizde :) ses çok güzel bir şey degil mi:)

merhabalar
Sevgiler.
Gözün aydın canim

Evet cok gerildim bi de simdi idrar kultur sonucum geldi onda da cok yuksek cikmis enfeksiyon bebegin gelisim geriligi felan yapiyomus diye duydum canim iyice sikildi
Sen lütfen duyduklarında okuduklarınla iyice germe kendini lütfen biraz rahat bırakmaya çalış kendini çünkü herkesin yaşadığı gebelik ve çocuk gelişimi kendine özel oluyor senin bebisimize güzelce gelişecek annesi sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak bak herşey güzel olacak

İdrar yolu enfeksiyonum cikti saha gostermedim sonuclari dr ama bebekte gelisim geriligi filan yapabiliyomus cok korktum
Doktora sor bakalım emin ol kötü bişey söylemeyecek sen dert etme lütfen doktora daha bişey söylemeden de bu kadar evham yapıp hem kendini hemde bebisini üzme annesi

Back