2017 EKİM Anne adayları

Hepsini yaptm bn yemek hariç oda 3 aydan sonra baslarm :) su verdm eve geldiği gün yıkandı tuzlandi sonra bida tuzlu su yaptm yikadm :) hatta nane bile verdm bi kere migdesi duzelmiyordu hep kusmaya çalışıyordu kusamiyordu verdim 2 kaşık yarm saat sonra bi kustu rahatladı çocuğum :))

Bu tuzlama nasil yapiliyor. Banada soylediler tuzladiniz mi diye pek aldiris etmedim o yuzden anlamadim :))
Bide su ne kadar verdin hergun veriyormusun.

Gece 4 gibi ve sabah 8 gibi iki kere daha gelmeye devam etti nişan. Ilk geldiginde lekelenme gibiydi hafif dun geceki gorsellerdekinin aynisiydi. Simdi tekrar gidiyoruz ara sira vajinaya igne batmasi gibi oluyo bi de alt karinda agri var bakalim ne dicek

Aynen ben de bu tarz seyleri buyuklere birakcam. Sonucta ilk doguran ben olmicam ilk bebek de benim bebegim degil ya :):)

Kızlar valla herşeyi bizde yapıyoruz. Göbek düşmeden yıkadık, tuzladık. Su zaten veriyorum çünkü mama veriyoruz. Hatta annem yemek suyundanda verdi ikisinede 40 içinde.

Kizlar salon icin sallanabilen portatif besiklerden aldiniz mi ya da kullanisli mi bu tarz bsy

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-10-01-33-59.png
    145,5 KB · Görüntüleme: 28
Canm ben ilk gebelegimde gebelik kolestazı yasadm alt degeri 170lere çıktıilav kullandm doguma kadar..geceleri sabaha kadar aglaya aglaya ellerimi ayaklarımı kaşdm.bu gebelikte en cok korktuğumuzdu.bundea gec başladı dogumdan bikac hafta önce başladı.degerim sinirdan cok az artinca zaten sezaryan olacağım icin dr alt fazla yukselmeden bebegi alalm dedi.ilac kullanmadm bunda ve 37+2 de dogum oldu.ilk gebelikte 28.gaftada kaşıntı başlamıştı.feci bir kaşıntı

Bu konuda hic endiselenme cevrwmde bu şekilde digan enaz 40 kişi sayabilirim.ama tıpta cok nadir rastlanan bir durum.bebegi hiiiccc etkilemiyo.sadece annenin konforu kaciyo kasintidan.alt değeri cok yukselirse ilacla dusuyo zaten.dusmezse de miadi dolunca müdahele edilir zaten senin baya ileri hafta.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş canım, kurduğunuz bütün hayalleri gerçekleştirirsiniz inş :)prensesiniz ile mutluklar ismi ne olacak bu arada

Ay Dr sabirliymis o zaman ikinma çok önemli hani sana kalıyor bütün iş ama o çocuk orda kalicak değil eninde sonunda çıkacak

Ay Dr sabirliymis o zaman ikinma çok önemli hani sana kalıyor bütün iş ama o çocuk orda kalicak değil eninde sonunda çıkacak
Aynen canim butun is sende. Istersen bikac saat surer istersen 10-15 dakika.
Aslinda zor degil yani normal dogum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…