• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ah o su olayı ter gibi olsaaa.. Kontrol edemediğin bardaktan boşalırcasına bişey.. Yollarda fln gelmesin diye dua ediyorum valla :dua:
İlk olunca cahillik işte bekliyorum önce Nisan gelecek diye ama Nisan falan yok ılık ılık geliyor Muş acaba tuvalet hissi geliyor mu ne bileyim belki çişimiz geldi saniriz ben suyum gelecek de anlamiycam diye korkuyorum

İlk olunca cahillik işte bekliyorum önce Nisan gelecek diye ama Nisan falan yok ılık ılık geliyor Muş acaba tuvalet hissi geliyor mu ne bileyim belki çişimiz geldi saniriz ben suyum gelecek de anlamiycam diye korkuyorum

Canım anlaşılmayacak gibi değil korkma. Ben tuvalete yetişememişm su geldiğinde. Kontrol edemiyorsun, onu tutma şansın yok. Ayakta işediğini düşün birden bire hemde yoğun bir şekilde :KK66::-)

Canım anlaşılmayacak gibi değil korkma. Ben tuvalete yetişememişm su geldiğinde. Kontrol edemiyorsun, onu tutma şansın yok. Ayakta işediğini düşün birden bire hemde yoğun bir şekilde :KK66::-)
Bunu dediğin iyi oldu gece tuvalete gittim birden tuvaletim çok geldi sanki de demek tutamiyorsun onu bide CNm artık dışarı yalnız cikmiyoruz ki o yüzden su gelse bile sıkıntı olmaz herhalde

Kızlar ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım. Cmts gece avuc iclerim kasinmaya basladi. Gunduz bisey yoktu. Pazar gece tekrar basladi bu defa el ayak icinde cok siddetli sabaha kadar sürdü. Dün sabah dr gittim tansiyonum bikac gundur normal seyrinden yuksekti bigün 12-8 diger gün 12-9 dün hastanede de 13-8 cikti. Nst bagladi nst iyi dedi. Ultrasonda suyu iyi rahim agzi kapali iyi dedi. Sonra hemsireyle konustular gebelik kolestazı baslangici gibi duruyo dedi. AST ALT SAFRA ASITLERI testi istedi. Ast normal Alt max degerin 5değer fazlası cikmis. Safra asitleri sonucu cikinca aricam sizi ama tansiyon boyle olup kasinti devam ederse 37de alirim bebegi beklemek riskli dedi. Nasıl yani 3 gun sonrami dedim evet dedi ama sonucu bekleyelim ona gore konusalim dedi. Dün eve gelip uyku setini cibinligini yikayip utuledik o sersemlikle. Sonra diger dr aradik coraspini birak kolestaz ilacla tedavi edilir tansiyon onemli 14-9 bizim icin sınır eger oyle olursa dr.unu ara bebegi 37de aldirma yoksa solunum sıkıntısı olabilir 38i bekle AST ALT degerleri cok yuksek cikanlari bile bekletiyorum ben dedi. Iki dr iki farkli fikir. Bu gece kasintim nispeten daha azdı. Dr.um sonuc cikinca bugun arayacak bakalim.

Tuhaf bi boşluktayim ne dusunecegimi de bilmiyorum.

Hayir tabiki de hastanede degilim ordan cikip devlete gittim devlette herseyin yolunda oldugunu henuz dogumun baslamadigini soyledi doktor. Bende evime geldim hastaneler zaten sagliklo adami nile hasta ediyo hic orda bekleyemem bos yere. Yarin sabah doktor geldigi zaman gidicem bi de kendisi baksin bakalim. Hemen kesip atmak ne kadar kolay geliyo ben belki dogurmak istemiyom:)
Iyi yapmisin canim ozel hastaneler oyle yaa tuttumu birakmiyorlar ben hic guvenmiyorum ozellere yasadigim bir suru bisey var

Kızlar ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım. Cmts gece avuc iclerim kasinmaya basladi. Gunduz bisey yoktu. Pazar gece tekrar basladi bu defa el ayak icinde cok siddetli sabaha kadar sürdü. Dün sabah dr gittim tansiyonum bikac gundur normal seyrinden yuksekti bigün 12-8 diger gün 12-9 dün hastanede de 13-8 cikti. Nst bagladi nst iyi dedi. Ultrasonda suyu iyi rahim agzi kapali iyi dedi. Sonra hemsireyle konustular gebelik kolestazı baslangici gibi duruyo dedi. AST ALT SAFRA ASITLERI testi istedi. Ast normal Alt max degerin 5değer fazlası cikmis. Safra asitleri sonucu cikinca aricam sizi ama tansiyon boyle olup kasinti devam ederse 37de alirim bebegi beklemek riskli dedi. Nasıl yani 3 gun sonrami dedim evet dedi ama sonucu bekleyelim ona gore konusalim dedi. Dün eve gelip uyku setini cibinligini yikayip utuledik o sersemlikle. Sonra diger dr aradik coraspini birak kolestaz ilacla tedavi edilir tansiyon onemli 14-9 bizim icin sınır eger oyle olursa dr.unu ara bebegi 37de aldirma yoksa solunum sıkıntısı olabilir 38i bekle AST ALT degerleri cok yuksek cikanlari bile bekletiyorum ben dedi. Iki dr iki farkli fikir. Bu gece kasintim nispeten daha azdı. Dr.um sonuc cikinca bugun arayacak bakalim.

Tuhaf bi boşluktayim ne dusunecegimi de bilmiyorum.
Benim tansiyonum hep 14r e 9 çıkıyor CNm heyecan yaptıysan ondandır bebislerimize gelince korkma birşey olmaz bı ara benimde ellerimde beyaz benekler vardı kaşınıyor su onemsemedim geçti geçer inşallah

Dedin ve gittin D dilarazeynel maşallah gerçekten. Allah yardımcın olsun. Su gibi gelsin bebişin. Darısı da bizlere olsun inşallah

Hurma ve zemzem benim hastane çantamda da var. Doğumdan sonra emzirmeden önce süreriz bizde :)

Evet ben de sürdürcem. Bi cok kisiye sacma gelen cogu seyi de yaptiricam sanirim.:) tuzlaticam bebegi mesela 6 ay dolmadan kucuk kucuk yemeklerin sularindan tattiricam, yikamak icin gobeginin dusmesini beklemicem 6 aydan once su da vericem bazi seyleri abartmamayi dusunuyorum cunku hep goruyorum cevremde biseyin ustune ne kadar dusersen o kadar ters tepiyo sanki.

Benim tansiyonum hep 14r e 9 çıkıyor CNm heyecan yaptıysan ondandır bebislerimize gelince korkma birşey olmaz bı ara benimde ellerimde beyaz benekler vardı kaşınıyor su onemsemedim geçti geçer inşallah
Aslinda heyecan yapmadim canim bikac gundur boyle oncesinde hep 10-5 10-6 falandi tansiyonum. Takipteki dr.um kolestaz riskli dedi diger dr o onemli degil tansiyon onemli dedi. Benim gonlumden gecen de en azindan inşallah 38i gormek. Zaten bebegimde 2600 cikiyo hep ultrasonda dr soruyorum gayet normal gelisimi diyo. Anlamiyorumki iyicene sersem oldum.

Iyi yapmisin canim ozel hastaneler oyle yaa tuttumu birakmiyorlar ben hic guvenmiyorum ozellere yasadigim bir suru bisey var

Ben de guvenemiyorum ama burda devlette cok kalabalik oluyo devlettede dogurmak istemiyorum odalar 3 kisilik oluyo hep suriyeli kayniyo heryer. Yani kimseyi dısladigimdan degil ama tiklim tiklim hic hos olmuyo o yuzden mecbur ozelde dogurcam heralde

Aslinda heyecan yapmadim canim bikac gundur boyle oncesinde hep 10-5 10-6 falandi tansiyonum. Takipteki dr.um kolestaz riskli dedi diger dr o onemli degil tansiyon onemli dedi. Benim gonlumden gecen de en azindan inşallah 38i gormek. Zaten bebegimde 2600 cikiyo hep ultrasonda dr soruyorum gayet normal gelisimi diyo. Anlamiyorumki iyicene sersem oldum.
Bence de normal kilosu benim ki 8 gün önce 2800 dü CNm bence beklenebilir bana da yatış veriyor lar yatıyom tansiyon normal deyip çıkarıyorlar o yüzden inanmıyorum tansiyona artık

Okuduklarımdan etkilendim galiba gece rüyamda kızımı emziriyorum bı türlü emmiyor sıpa ayaklarını açıyorum uyanıyor memeyi veriyom uyuyor ama çok tatlıydi üstünü örttüm üşümesin diye sonra diyorum ki bu çocuk nefes alamaz bunlar ağır geri açıyorum ay sanırım doğunca da böyle olucaz

Sancısı suyu gelenleri okurken hep darısı başımaaa darısı başımaa diyorum :confused:

Belki hatırlarsınız tarık akan ve gülşen bubikoğlunun bi filmi vardı bi şemsiye kalıyodu miras ve onda bi keramet var diye millet fotoğraf çektiriyodu. Kadınlar eline çocuk alıp sallıyodu darısı başımaaaa darısı başımaaaa diye :KK70:

Allah yardımcınız olsun kolay bi doğum olur inşallah :KK200:
Canım darısı isteyen herkese olsun dualarimdasiniz inşallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelsin bebislerimiz

Back