• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Evet ben de sürdürcem. Bi cok kisiye sacma gelen cogu seyi de yaptiricam sanirim.:) tuzlaticam bebegi mesela 6 ay dolmadan kucuk kucuk yemeklerin sularindan tattiricam, yikamak icin gobeginin dusmesini beklemicem 6 aydan once su da vericem bazi seyleri abartmamayi dusunuyorum cunku hep goruyorum cevremde biseyin ustune ne kadar dusersen o kadar ters tepiyo sanki.
Hepsini yaptm bn yemek hariç oda 3 aydan sonra baslarm :) su verdm eve geldiği gün yıkandı tuzlandi sonra bida tuzlu su yaptm yikadm :) hatta nane bile verdm bi kere migdesi duzelmiyordu hep kusmaya çalışıyordu kusamiyordu verdim 2 kaşık yarm saat sonra bi kustu rahatladı çocuğum :))

Hepsini yaptm bn yemek hariç oda 3 aydan sonra baslarm :) su verdm eve geldiği gün yıkandı tuzlandi sonra bida tuzlu su yaptm yikadm :) hatta nane bile verdm bi kere migdesi duzelmiyordu hep kusmaya çalışıyordu kusamiyordu verdim 2 kaşık yarm saat sonra bi kustu rahatladı çocuğum :))
Bu tuzlama nasil yapiliyor. Banada soylediler tuzladiniz mi diye pek aldiris etmedim o yuzden anlamadim :))
Bide su ne kadar verdin hergun veriyormusun.

Benim eşim 37+0da başladı hadi gelsin diye, bende de daha sancının s'si yok, o öyle ısrar ettikçe ben bunalıyorum, neyseki 3 günde ikna oldu henüz erken olduğuna, bebeği dinledim hareket ediyor mu sıkıntı var mı diye, kan sulandırıcıyı yeni bırakmıştım:deli:

İşte okuduklarımı deneyimleme fırsatım henüz olmadı kardeş:KK48:, ama zafrina gereken cevabı vermiş

Aramızda 1 gün var, gelirse gelsin diyordum da seni okuyunca ben de daha dursun dedim, son durumun ne canım?

Allah kolaylık versin canım, inşallah gece emmeleri de gündüz gibi rahat olur yakın zamanda

D dilarazeynel @emily07 Güzel haberlerinizi bekliyoruz, sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Hakikisi gelince anlayacağız sanırım bunlar alıştırmalar o zaman:halay:

2. drun daha mantıklı konuşmuş gibi, bize de haber et canım, 1 hafta 1 haftadır, sen doğumu hangisinde düşünüyordun? Beni de 2 dr takip ediyor hala, kan sulandırıcıya biri bırak biri devam et dedi. Artıkın doğumu yapacağım drumu dinledim ve 37de bıraktım. Burda güvenemiyorsam doğumda kendimi nasıl emanet edeyim:KK64:

Gece 4 gibi ve sabah 8 gibi iki kere daha gelmeye devam etti nişan. Ilk geldiginde lekelenme gibiydi hafif dun geceki gorsellerdekinin aynisiydi. Simdi tekrar gidiyoruz ara sira vajinaya igne batmasi gibi oluyo bi de alt karinda agri var bakalim ne dicek

Aynen ben de bu tarz seyleri buyuklere birakcam. Sonucta ilk doguran ben olmicam ilk bebek de benim bebegim degil ya :):)

Kızlar valla herşeyi bizde yapıyoruz. Göbek düşmeden yıkadık, tuzladık. Su zaten veriyorum çünkü mama veriyoruz. Hatta annem yemek suyundanda verdi ikisinede 40 içinde.

Kizlar salon icin sallanabilen portatif besiklerden aldiniz mi ya da kullanisli mi bu tarz bsy

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-10-01-33-59.png
    Screenshot_2017-10-10-01-33-59.png
    145,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım. Cmts gece avuc iclerim kasinmaya basladi. Gunduz bisey yoktu. Pazar gece tekrar basladi bu defa el ayak icinde cok siddetli sabaha kadar sürdü. Dün sabah dr gittim tansiyonum bikac gundur normal seyrinden yuksekti bigün 12-8 diger gün 12-9 dün hastanede de 13-8 cikti. Nst bagladi nst iyi dedi. Ultrasonda suyu iyi rahim agzi kapali iyi dedi. Sonra hemsireyle konustular gebelik kolestazı baslangici gibi duruyo dedi. AST ALT SAFRA ASITLERI testi istedi. Ast normal Alt max degerin 5değer fazlası cikmis. Safra asitleri sonucu cikinca aricam sizi ama tansiyon boyle olup kasinti devam ederse 37de alirim bebegi beklemek riskli dedi. Nasıl yani 3 gun sonrami dedim evet dedi ama sonucu bekleyelim ona gore konusalim dedi. Dün eve gelip uyku setini cibinligini yikayip utuledik o sersemlikle. Sonra diger dr aradik coraspini birak kolestaz ilacla tedavi edilir tansiyon onemli 14-9 bizim icin sınır eger oyle olursa dr.unu ara bebegi 37de aldirma yoksa solunum sıkıntısı olabilir 38i bekle AST ALT degerleri cok yuksek cikanlari bile bekletiyorum ben dedi. Iki dr iki farkli fikir. Bu gece kasintim nispeten daha azdı. Dr.um sonuc cikinca bugun arayacak bakalim.

Tuhaf bi boşluktayim ne dusunecegimi de bilmiyorum.
Canm ben ilk gebelegimde gebelik kolestazı yasadm alt degeri 170lere çıktıilav kullandm doguma kadar..geceleri sabaha kadar aglaya aglaya ellerimi ayaklarımı kaşdm.bu gebelikte en cok korktuğumuzdu.bundea gec başladı dogumdan bikac hafta önce başladı.degerim sinirdan cok az artinca zaten sezaryan olacağım icin dr alt fazla yukselmeden bebegi alalm dedi.ilac kullanmadm bunda ve 37+2 de dogum oldu.ilk gebelikte 28.gaftada kaşıntı başlamıştı.feci bir kaşıntı

Canm ben ilk gebelegimde gebelik kolestazı yasadm alt degeri 170lere çıktıilav kullandm doguma kadar..geceleri sabaha kadar aglaya aglaya ellerimi ayaklarımı kaşdm.bu gebelikte en cok korktuğumuzdu.bundea gec başladı dogumdan bikac hafta önce başladı.degerim sinirdan cok az artinca zaten sezaryan olacağım icin dr alt fazla yukselmeden bebegi alalm dedi.ilac kullanmadm bunda ve 37+2 de dogum oldu.ilk gebelikte 28.gaftada kaşıntı başlamıştı.feci bir kaşıntı
Bu konuda hic endiselenme cevrwmde bu şekilde digan enaz 40 kişi sayabilirim.ama tıpta cok nadir rastlanan bir durum.bebegi hiiiccc etkilemiyo.sadece annenin konforu kaciyo kasintidan.alt değeri cok yukselirse ilacla dusuyo zaten.dusmezse de miadi dolunca müdahele edilir zaten senin baya ileri hafta.

Amin canim benim. Ayy bilmiyorum bakalim buyuklerde olacak bizde nasil gunler beni bekliyo acaba ama derin düşünmeyip inşallah bebegimin kollarimda olacagini hayal edince icimdeki mutluluk heyecan tarifsiz.

Bide ben hep bebeğimiz diye bahsediyorum eşim kizimizin ismiyle hitap ediyo ve bu o kadar hosuma gidiyoki:)
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş canım, kurduğunuz bütün hayalleri gerçekleştirirsiniz inş :)prensesiniz ile mutluklar ismi ne olacak bu arada

Insallah canim.
Ben yapamadim kendi kendime isgence cektirdim.
Her turlu pozisyona girdim dogum odasinda.
Bikac kez istemiyorum dogurmuycam dedim indim cataldan.
Cok cekdi doktorum elimden :))
Zor olan sancilar bende 7 cmden sonra basladi.

Gelir gelir canim gelmese benimki gelmezdi.
Insallah en yakin zamanda alirsiniz kucaginiza.
Daha takvimde gunun var
Ay Dr sabirliymis o zaman ikinma çok önemli hani sana kalıyor bütün iş ama o çocuk orda kalicak değil eninde sonunda çıkacak ;)

Ay Dr sabirliymis o zaman ikinma çok önemli hani sana kalıyor bütün iş ama o çocuk orda kalicak değil eninde sonunda çıkacak :KK66:
Aynen canim butun is sende. Istersen bikac saat surer istersen 10-15 dakika.
Aslinda zor degil yani normal dogum :)

Back