• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kiz banada anlattilarda iste ne bilim iki sat surdu 3 de girdim 5de cikdim.
Bilmiyorum ki ya neden yapamadim acaba:KK53:
Ama ben dogum odasina gidince bende tuvalet hissi yoktu. Acilma on cm olunca aldilar beni.
Tuvalet hissim gelmemisdi dahao_O
Alla alaa niye acaba bnide tam açıklıkta aldilr 10cmdi ama 1 saat tuvalet hissiyle bekledm bn . Artk ebeye dedm bna bak bn ikinirm burda dogururum ya bni tuvalete gönder yada dogurt :) aldı götürdü bni dogumhaneye :)

ay emzirdim güç bela doktora gazı olursa napcaz dedim daha gazı olmaz sendeki geçer dedi bende gaz yapan şeyleri yememeye çalışıyorum ama doğumdan beri kurtulamadm gazdan üşüttüm mü hastane de naptım bilmiyorum memeye oturtmakta zorlanıyorum 4 günde sırtım pert oldu dikişlerimden oturamıyorumda doğru düzgün
Gaz yapan yiyecekleri arastir ne yapiyomus ne yapmiyomuş bak mesela ben bilmiyordum . salatalik süt lahana bunlar bile gaz yapiyormuş. Bebeğin de gazi olur süt veriyorsun sonucta o doktor kafayimi yemis ne

bnm hastanede açılmam 7 cm olana kdr sancım yoktu sonra suni taktılar bi yarm saat sancı çektim heralde ama tarifsiz hiç yaşamadığım kdr kuvvetli bişeydi acaba suni diyemiydi bide açılmam çok diemi bilmem bi geldimi hep 2 dk 1 geldi hiç öyle 10dk1 5dk1 diye kısalmadı süre ama benim doğum baştan aşağı tuhaftı ztn :olamaz:
Suni sanciya herkes kotu diyor zaten .kendi sancinin 2 kati diyorlar. Allah yardimcimiz olsun valla. Sende kurtulmussun cok sukur . Illaki kolay değil Allah sabrini veriyor inş

Gaz yapan yiyecekleri arastir ne yapiyomus ne yapmiyomuş bak mesela ben bilmiyordum . salatalik süt lahana bunlar bile gaz yapiyormuş. Bebeğin de gazi olur süt veriyorsun sonucta o doktor kafayimi yemis ne
evet canım sorma mercimek gaz yaparmış mesela ben doğumdan çıkınca mercimek çorbası içirdiler dk 1 gol 1
salatalık lahana brokoli süt kuru fasulye fln onları yemiyorum ztn inşallah toparlıcaz :)

Alla alaa niye acaba bnide tam açıklıkta aldilr 10cmdi ama 1 saat tuvalet hissiyle bekledm bn . Artk ebeye dedm bna bak bn ikinirm burda dogururum ya bni tuvalete gönder yada dogurt :) aldı götürdü bni dogumhaneye :)
Bana oyle yapsalardi bende ikinirdim o zaman :))
Senin bebek dogumhaneye girmeden once kanalla kendi kendine girmis:KK45:

Gece 4 gibi ve sabah 8 gibi iki kere daha gelmeye devam etti nişan. Ilk geldiginde lekelenme gibiydi hafif dun geceki gorsellerdekinin aynisiydi. Simdi tekrar gidiyoruz ara sira vajinaya igne batmasi gibi oluyo bi de alt karinda agri var bakalim ne dicek
Ne dedi ne dedi :halay:

Kızlar ben doğum yaptım. Kızımda bende iyiyiz şükürler olsun. Herkese teşekkür ederim.
Hayırlı evlat olsun inşallah, güle güle büyütün bebişinizi
Bugün dr gittik. Benim de günüm belli oldu. 14 ekim cumartesi kısmetse kavuşuyorum kızıma.
Sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ne dedi ne dedi :halay:

Hayırlı evlat olsun inşallah, güle güle büyütün bebişinizi

Sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu gitmemde baska bi ebeye denk geldim sukurler olsun ki:) kemik yapin dogum icin gayet uygun dedi ebe. Ben bi sasirdim gercekten mi bana gecen haftadan beri catin basik sezaryan oneriyoruz dediler dedim. Kadin da Allah allah dedi bidaha bakti hayir ben bi basiklik goremiyorum catin musait dedi. 1 cm aciklik var dedi.
Bebek kilosu da gecen hafta 3290di bu hafta 3150 cikti. Doktor da ultrasonda yanilmalar olabiliyo felan dedi nst iyi cikti kalp atisi guzel sancilar yine 10larda arasira 50 60 lara cikti cok nadir. Tansiyonum da 10/9 cikti. Bebegin suyu felan iyi bekleyebiliriz normal icin dedi doktor. Suyun felan gelirse hemen gel dedi suyun da gelmezse sancin olmazsa haftaya gel dedi. Beklicez simdi artik elimden geleni yaptim bundan sonrasi beklemek:) insallah suyum felan gelmezde acikligim sancim artana kadar normali deneriz insallahhh

Back