• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

kasilma olabilir bendede olmustu 5 dk 1
2 3 saat olup geciyo bu dogum sancisi degil
5 dk 1 gelip surekli artmasi lazim sancinin. belden vurup karna veya kasiklara vurmasi lazim
bnm hastanede açılmam 7 cm olana kdr sancım yoktu sonra suni taktılar bi yarm saat sancı çektim heralde ama tarifsiz hiç yaşamadığım kdr kuvvetli bişeydi acaba suni diyemiydi bide açılmam çok diemi bilmem bi geldimi hep 2 dk 1 geldi hiç öyle 10dk1 5dk1 diye kısalmadı süre ama benim doğum baştan aşağı tuhaftı ztn :olamaz:

Kızlar on dakikaya düştü hastaneye geldim şansıma doktorum nöbetciymis 4 doğum varmış:) 3cm açıklık var doğum başlamış yatırım yapıldı hadi darısı bekleyenlere insallah
Gözün aydın şekerim tek avazda kurtulasin inşallah darısı bizlere kırkı doldurmadan geliyor bebişin

Kızlar on dakikaya düştü hastaneye geldim şansıma doktorum nöbetciymis 4 doğum varmış:) 3cm açıklık var doğum başlamış yatırım yapıldı hadi darısı bekleyenlere insallah

Sancısı suyu gelenleri okurken hep darısı başımaaa darısı başımaa diyorum :confused:

Belki hatırlarsınız tarık akan ve gülşen bubikoğlunun bi filmi vardı bi şemsiye kalıyodu miras ve onda bi keramet var diye millet fotoğraf çektiriyodu. Kadınlar eline çocuk alıp sallıyodu darısı başımaaaa darısı başımaaaa diye :KK70:

Allah yardımcınız olsun kolay bi doğum olur inşallah :KK200:

Günaydın kızlar. Bende biraz sonra evden çıkıyorum. Saat 07:00 de yatışım yapılacak. 8:30-10:00 arası doğum yapacağım. Dualarınıza beni de eklerseniz mutlu olurum. :dua:

Allah yardimcin olsun abla saglikla huzurla kavus insallah yavruna da hasretin dinsin. :)

Hayir tabiki de hastanede degilim ordan cikip devlete gittim devlette herseyin yolunda oldugunu henuz dogumun baslamadigini soyledi doktor. Bende evime geldim hastaneler zaten sagliklo adami nile hasta ediyo hic orda bekleyemem bos yere. Yarin sabah doktor geldigi zaman gidicem bi de kendisi baksin bakalim. Hemen kesip atmak ne kadar kolay geliyo ben belki dogurmak istemiyom:)
Canım öncesini takip edemedim. Ne gibi bi sorun var da acil sezeryana alıyorlar?

Günaydın kızlar. Bende biraz sonra evden çıkıyorum. Saat 07:00 de yatışım yapılacak. 8:30-10:00 arası doğum yapacağım. Dualarınıza beni de eklerseniz mutlu olurum. :dua:
Canım aklım sendeydi. Biliyorum bugün doğum yapacağını. Hayırlısıyla al bebißini kucagına. Her şey çok güzel olacak. Korkma. Dualarımız seninle.

Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin. Allah bir avazda kurtarsın. Kolay ve rahat bir doğum olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Valla ben hazırım gidebilirim artik aklımda su yapılacak falan dedigim bisey yok tek dusundugum arrik dogum oldu o yuzden ben gidebilirim bu gece:)

Dedin ve gittin D dilarazeynel maşallah gerçekten. Allah yardımcın olsun. Su gibi gelsin bebişin. Darısı da bizlere olsun inşallah

Canim tahnik diye bisey var bi arastirsana. Hurma veya baska tatli bisey bebegin agzina suruldugu zaman daha kolay emmeye basliyomus agiz kaslarini gelistiriyomus sacma deme hem anneler daha iyi bilir bi pimpirikleniyoz herseye :) ben anneme ve kayinvalideme birakcam bazi seyleri bissuru cocuk buyutmusler iyisini bilirler aman :)

Hurma ve zemzem benim hastane çantamda da var. Doğumdan sonra emzirmeden önce süreriz bizde :)

Allah razı olsun canım ,hepimizinkini daim kılsın inş o hayallerine kavuşacaksın inş az kalmış seninki de :) doğunca bi orta yol bulursunuz ya
Amin canim benim. Ayy bilmiyorum bakalim buyuklerde olacak bizde nasil gunler beni bekliyo acaba ama derin düşünmeyip inşallah bebegimin kollarimda olacagini hayal edince icimdeki mutluluk heyecan tarifsiz.

Bide ben hep bebeğimiz diye bahsediyorum eşim kizimizin ismiyle hitap ediyo ve bu o kadar hosuma gidiyoki:)

Gece bende terlemisim aha dedim suyum geldi :) meğer termis uyuyamadım da bugün sancimla tutsa ikinacak halim yok

Bugün 37+2deyim, nst bağlandı, ekrana bir baktım 50den 80lere kadar çıkıyor ama bende tık yok, hissettiğim ağrı da yok kasılma da:halay:Dr bana da yalancı sancı dedi. Neyse hayırlısıysa normal doğum istiyorum vücudun kendini hazırlamasını görmek de güzel :anneadayı:
Benim kasilmalarim gecen haftaici hissettiriyodu bikac gundur yok anlamiyorumki vucudumuda bi öyle bi böyle o da şaşırdı kaldı:)

Back