• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bildiğimden tabiki değil ama okuduğum kadarıyla gece 2 saati, gündüz 1.5 saati geçmesin diyorlar emzirme için. Allah korusun sarılık çıkacak bu sefer de başınıza. Bebiş uykuda emebiliyor mu? Daha önce de yazdın uykusu ağır diye de ağlamasını göze alıp emzirebilirsen sarılık riski azalacak. Annelerin ikisi birden olmayaymış iyiymiş, taze güç lazım deyip birini gönderme şansın yok mu?
uykuda emmesi icin cok ufak değilmi o bebişin tamamen uyanmasi gerekiyor yani bildigim kadariyla bogazina filan durur Allah korusun

Hadi inşallah bende de öyle valla biz hu gece gidip yarına da doğurmuş olalım ve bu güzel haberi yazalım.bence
Hayir ya daha degil sen dogur ya zamanin gelmis :) ben 38den sonra dogurayim :( bu arada 5dk da bir kasiliyo ama kendimi doguracak gibi hissetmiyorum ne yapsam kafam iyice karisti yaa

Ayy dur dur heyecan yaptım :KK17: 2 gün daha kalsa mı acaba? :KK70:

Evi az daha toparlamam gerek. Hala aklım işte güçte :KK33:
Valla ben hazırım gidebilirim artik aklımda su yapılacak falan dedigim bisey yok tek dusundugum arrik dogum oldu o yuzden ben gidebilirim bu gece:)

Hayir ya daha degil sen dogur ya zamanin gelmis :) ben 38den sonra dogurayim :KK43: bu arada 5dk da bir kasiliyo ama kendimi doguracak gibi hissetmiyorum ne yapsam kafam iyice karisti yaa
kasilma olabilir bendede olmustu 5 dk 1
2 3 saat olup geciyo bu dogum sancisi degil
5 dk 1 gelip surekli artmasi lazim sancinin. belden vurup karna veya kasiklara vurmasi lazim

Hayir ya daha degil sen dogur ya zamanin gelmis :) ben 38den sonra dogurayim :KK43: bu arada 5dk da bir kasiliyo ama kendimi doguracak gibi hissetmiyorum ne yapsam kafam iyice karisti yaa
Bence onlem.icin bir git hastaneye nst ye girince belli.olur herşey ben beş dakikaya düşmesini bekliyorum bu arada evet senin günün daha varmış ama.biz artik sonuna geldik son 4gun kaldi

kasilma olabilir bendede olmustu 5 dk 1
2 3 saat olup geciyo bu dogum sancisi degil
5 dk 1 gelip surekli artmasi lazim sancinin. belden vurup karna veya kasiklara vurmasi lazim
Evet bencede kasılma sadece belim agrimiyo kasiklarda baski her zaman vardi artma olmadi hep 1 dk

off çok kısır döngüdeyim uyandırmasam sarılık olcak uyandırınca sinirlenip ağlamaya başlıo hiç susmadan memeyide tutmuo gündüzleri iiyiz geceleri felaket bi düzene girseydik :KK43: ilk çocuk acemilik annemle kv bizde saçma saçma fikirler onu sürelim ağzına yok bunu içirelim yok bırak uyusun biz sizi böylemi büyüttükler beni dahs çok geriolsr gerginliğimde yavruma geçio heralde

Canim tahnik diye bisey var bi arastirsana. Hurma veya baska tatli bisey bebegin agzina suruldugu zaman daha kolay emmeye basliyomus agiz kaslarini gelistiriyomus sacma deme hem anneler daha iyi bilir bi pimpirikleniyoz herseye :) ben anneme ve kayinvalideme birakcam bazi seyleri bissuru cocuk buyutmusler iyisini bilirler aman :)

Evet bencede kasılma sadece belim agrimiyo kasiklarda baski her zaman vardi artma olmadi hep 1 dk

Bence yat uyu keyfine bak:) benim bugun lekelenmem oldu doktorum hastaneye git nst baglan muayene edip haber versinler bana dedi. Kalp atislari normal sanci 10larda kanama alani yok. Buna ragmen yatis onerdiler neymis efendim 12den sonra bisey yemicekmisim yarin sezeryan olabilirmisim. Daha 37+2deyim nereye sezeryan oluyorum psikolojim bozuldu kendimi doguma hic hazir hissetmedigimi o an anladim. :KK43:

Bence yat uyu keyfine bak:) benim bugun lekelenmem oldu doktorum hastaneye git nst baglan muayene edip haber versinler bana dedi. Kalp atislari normal sanci 10larda kanama alani yok. Buna ragmen yatis onerdiler neymis efendim 12den sonra bisey yemicekmisim yarin sezeryan olabilirmisim. Daha 37+2deyim nereye sezeryan oluyorum psikolojim bozuldu kendimi doguma hic hazir hissetmedigimi o an anladim. :KK43:
Sen simdi hastanede misin? Seni gercekten cok iyi anliyorum Kendine stres yapma sonucta artik yasamama evrelerini gectik insana erken gibi geliyor ama 37 den once doganlar prematüre oluyor benim simdi dogmasini istemememin sebebi babam rahatsizlandi bende gurbetteyim birde ben cikmayayim simdi diye :(

Sen simdi hastanede misin? Seni gercekten cok iyi anliyorum Kendine stres yapma sonucta artik yasamama evrelerini gectik insana erken gibi geliyor ama 37 den once doganlar prematüre oluyor benim simdi dogmasini istemememin sebebi babam rahatsizlandi bende gurbetteyim birde ben cikmayayim simdi diye :KK43:

Hayir tabiki de hastanede degilim ordan cikip devlete gittim devlette herseyin yolunda oldugunu henuz dogumun baslamadigini soyledi doktor. Bende evime geldim hastaneler zaten sagliklo adami nile hasta ediyo hic orda bekleyemem bos yere. Yarin sabah doktor geldigi zaman gidicem bi de kendisi baksin bakalim. Hemen kesip atmak ne kadar kolay geliyo ben belki dogurmak istemiyom:)

Benim annem ve kayinvalidemde uzakta dogum yaptiktan sonra gelebilecekler bende doguma yanliz gitcem sadece esim olacak yanimda bence daha guzel degil mi oyle olmasi yaninda birisi olunca daha cok panik yaparsin :) icini rahat tut Allahin izniyle kolay bi sekilde doğumu yapariz insallah bu cumada benim kontrolum var bakalim nolcak
Beni de Çarşamba tekrar çağırdı Dr durmadan çağırıyor zaten hayırlısı ile kolay doğum yaparız inşallah rabbim sabrını verir eşim de yanımda olmiycak maalesef malum devlet hastanesi son bı ay kala ozeldeki Dr yan çizdiği için böyle oldu maalesef Rabbim bütün hamilelerin arasinda bizi de sağlıcakla evladimiza kavuştursun diye dua ediyorum hep

Aksamki gelen lekelenme seklindeydi suan baya baya gorsellerdeki gibi geldi nişan. Napcam ben simdi ya sancim da yok bu saatte gitmiyim bos yere zaten doktor da.yok simdi

bebeğin ya aç doymuyo . ya gazı var cikartamiyosundur. 3. secenekte altini temizlemen bundan baska bir sorunu olmazki . bebegini uyandirman gerekiyor oyle veya boyle. sariligi yukselirse hastaneye yatirirlar. vur totosuna totosuna :)))
ay emzirdim güç bela doktora gazı olursa napcaz dedim daha gazı olmaz sendeki geçer dedi bende gaz yapan şeyleri yememeye çalışıyorum ama doğumdan beri kurtulamadm gazdan üşüttüm mü hastane de naptım bilmiyorum memeye oturtmakta zorlanıyorum 4 günde sırtım pert oldu dikişlerimden oturamıyorumda doğru düzgün

Bildiğimden tabiki değil ama okuduğum kadarıyla gece 2 saati, gündüz 1.5 saati geçmesin diyorlar emzirme için. Allah korusun sarılık çıkacak bu sefer de başınıza. Bebiş uykuda emebiliyor mu? Daha önce de yazdın uykusu ağır diye de ağlamasını göze alıp emzirebilirsen sarılık riski azalacak. Annelerin ikisi birden olmayaymış iyiymiş, taze güç lazım deyip birini gönderme şansın yok mu?
kv ztn şehir dışındsn geldi mecbur bizde annemde beni bırakmak istemio ama yarın yollıcam ztn fos fos uyuyolar gece ben ayaktayım uykuda ememiyo uyanması lazm

Back