• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Zaten dus alip yattim bilmiyorum takip ediyorum belimde de agri yok bu neyin nesi anlamadim :KK43: kiz olacak kizlar erken dogar diyorlar ya bi korku aldi beni :KK17:
simdi dus alip yatman farkli bisey . bide sicak dusa girip sancilarinin artmasi dahada farkli bisey. Tabi erken dogabilir kiz bebiş sonucta

Merhabalar. Ben forumda yeniyim. Bende bugün itibari ile 39+1 oldum. Bugün kontrolüm vardı ama nst de bende sancı, kasılma vs çıkmadı şimdiye kadar. Bebek baş pozisyon ama henüz doğum kanalına ilerlemiş değil :KK43: kilosu geçen hafta 3450 idi bugün 3670 dedi doktorum. 1 haftada bu kadar almış olması beni çok endişelendirdi doğrusu. Normal doğum istiyorum ama boyle giderse zor görünüyor. Cuma günü tekrar kontrolüm var çatı muayenesi yapalım dedi doktorum ona göre de artık doğum için karar veririz dedi ama ben çok endişeliyim :KK43:
ben seninle ayniyim doktor gecen hafta nst ve son kontroldü 5 gunde 1 nst icin gel dedi. ben gitmedim normalde bugunde gitmem gerekiyordu. sanci var zaten sıklaşsa gelcem hastaneye . nst tekrar cektirmeyi dusunmuyorum. gidiyorum sanci cikiyo he deyip yolluyo. bunu bende biliyom yani.

Çok uzun süre oldu yazmayalı , bazı arkadaşlar diyecek simdi buda kim diyede . Her zaman giremediğimden kaynaklı bu.
bende sizin gibi bekliyrum 39+1 e girdim an itibariyle. Sürekli her sanciyi agriyi dogum saniyorum ve surekli beklemedeyim . Önceden cok yukardaydı bebis ama simdi cok asagiya indi cikacakmis gibi . yuruyemiyorum cok baski oluyor agri oluyor aģlatacak kadar yani. Hurma yiyorum acilma olur diye. biraz iyi hissedersem kalkip dans ediyorum. Yapabildiklerim bunlar yazdiklarinizin hepsini okudum. Butun kizlarin hamislerin yani :))
Gecen hafta gittigimde nstde 80 lerde sanci cikiyordu. son muayane yapildi. 15.8 kilo almisim ve bebis 3500 gr olmus. Beklemedeyim.
Seni hatırlamaz miyim eskilerdensin sen ;) valla aynı durumlardayız demekki gerçi ben şimdi uykudan bir sancıyla uyandım iki üç dakika nefes aldırmadı şimdi devamını bekliyorum psikopat gibi:)

Amin amiin :) Evet + - 200 diye sapma yaziyor kagitlarda hatta normal sinirlarda ama o yeter :) bu arada uyuyamiyorum sanci basladi 9 dkda bir geliyo ve 1 dk kadar suruyo bugun niye boyle sık oluyor anlamadim :KK43:
Hadi inşallah bende de öyle valla biz hu gece gidip yarına da doğurmuş olalım ve bu güzel haberi yazalım.bence

Seni hatırlamaz miyim eskilerdensin sen :KK66: valla aynı durumlardayız demekki gerçi ben şimdi uykudan bir sancıyla uyandım iki üç dakika nefes aldırmadı şimdi devamını bekliyorum psikopat gibi:)
Sen bilirsinde yeni gelen kizlar bilmez :))
evet cnm aramizda yok gibi bisi zaten senle. Her sanciya psikopat gibi bekliyoz. Heyecan oluyo bi an önce gelse de öpsem koklasam diye dusunuyo insan

ben seninle ayniyim doktor gecen hafta nst ve son kontroldü 5 gunde 1 nst icin gel dedi. ben gitmedim normalde bugunde gitmem gerekiyordu. sanci var zaten sıklaşsa gelcem hastaneye . nst tekrar cektirmeyi dusunmuyorum. gidiyorum sanci cikiyo he deyip yolluyo. bunu bende biliyom yani.

Ben sancı da hissetmiyorum malesef. Böyle olması mı iyi bilemiyorum. Ama günler geçtikçe sanki kendiliğinden ne sancı gelecek ne de bebek doğum kanalına ilerleyecek gibi geliyor bana :(

Canim burnunu sık biraz biraz poposuna hafifce vur uyanmasi lazim 2 saatte 1 yoksa sariligi gecmez onun. bi sekilde uyandirman gerekiyor
off çok kısır döngüdeyim uyandırmasam sarılık olcak uyandırınca sinirlenip ağlamaya başlıo hiç susmadan memeyide tutmuo gündüzleri iiyiz geceleri felaket bi düzene girseydik :( ilk çocuk acemilik annemle kv bizde saçma saçma fikirler onu sürelim ağzına yok bunu içirelim yok bırak uyusun biz sizi böylemi büyüttükler beni dahs çok geriolsr gerginliğimde yavruma geçio heralde

Ben sancı da hissetmiyorum malesef. Böyle olması mı iyi bilemiyorum. Ama günler geçtikçe sanki kendiliğinden ne sancı gelecek ne de bebek doğum kanalına ilerleyecek gibi geliyor bana :KK43:
Fazla dusunme moralini bozma . Her an gelebilir bebiş. sen mutlu olki oda mutlu olsun hemen gelmek istesin. Bende bazen diyorum gelmeyecekmi diye ama daha gunumuze var sonucta kiz

Ay valla bu tekme mi tepme mi bilmiyorum. Uyurken insanı uykusundan uyandırır cinsten :)
Eminim özlerim bu günleri. Bu 2. çocuğum olacak inşallah. Ve bir daha çocuk düşünmüyorum. Finali iyi yapmak lazım :anneadayı:
Seninde gözün aydın canım güle güle büyüt bebişini, sağlıkla sıhhatle inşallah..

Ay o bende de var. Hatta sürekli wc ihtiyacı hissediyorum.. İçten içe endişelenmeye başladım
Hadi hayırlısı :110:

Bende sizdenim kızlar. Lütfen doğumlarımız aynı anda olsun beni yalnız bırakmayın :KK48:
Hadi bu gece seni de alalım aramıza ben yavaştan hazırlanıyorum valla hastane için kizlar

Çok uzun süre oldu yazmayalı , bazı arkadaşlar diyecek simdi buda kim diyede . Her zaman giremediğimden kaynaklı bu.
bende sizin gibi bekliyrum 39+1 e girdim an itibariyle. Sürekli her sanciyi agriyi dogum saniyorum ve surekli beklemedeyim . Önceden cok yukardaydı bebis ama simdi cok asagiya indi cikacakmis gibi . yuruyemiyorum cok baski oluyor agri oluyor aģlatacak kadar yani. Hurma yiyorum acilma olur diye. biraz iyi hissedersem kalkip dans ediyorum. Yapabildiklerim bunlar yazdiklarinizin hepsini okudum. Butun kizlarin hamislerin yani :))
Gecen hafta gittigimde nstde 80 lerde sanci cikiyordu. son muayane yapildi. 15.8 kilo almisim ve bebis 3500 gr olmus. Beklemedeyim.
Hayırlısıyla gelsin inşallah, vakit az kalmış :)

Merhabalar. Ben forumda yeniyim. Bende bugün itibari ile 39+1 oldum. Bugün kontrolüm vardı ama nst de bende sancı, kasılma vs çıkmadı şimdiye kadar. Bebek baş pozisyon ama henüz doğum kanalına ilerlemiş değil :KK43: kilosu geçen hafta 3450 idi bugün 3670 dedi doktorum. 1 haftada bu kadar almış olması beni çok endişelendirdi doğrusu. Normal doğum istiyorum ama boyle giderse zor görünüyor. Cuma günü tekrar kontrolüm var çatı muayenesi yapalım dedi doktorum ona göre de artık doğum için karar veririz dedi ama ben çok endişeliyim :KK43:
4000 gramı geçmez diye düşünüyorum, haftalık 200 gram alsa bile o kadar gününüz kalmamış. Gönlünüzü ferah tutun bence her şey yolunda görünüyor

Sen bilirsinde yeni gelen kizlar bilmez :))
evet cnm aramizda yok gibi bisi zaten senle. Her sanciya psikopat gibi bekliyoz. Heyecan oluyo bi an önce gelse de öpsem koklasam diye dusunuyo insan
Valla biraz önce bir şancı gelsi sadece o şancı anında biraz daha mi beklese dedim ama onun dışında çok sabırsızlanıyorum onu görmek koklamak öpmek icin

off çok kısır döngüdeyim uyandırmasam sarılık olcak uyandırınca sinirlenip ağlamaya başlıo hiç susmadan memeyide tutmuo gündüzleri iiyiz geceleri felaket bi düzene girseydik :KK43: ilk çocuk acemilik annemle kv bizde saçma saçma fikirler onu sürelim ağzına yok bunu içirelim yok bırak uyusun biz sizi böylemi büyüttükler beni dahs çok geriolsr gerginliğimde yavruma geçio heralde
bebeğin ya aç doymuyo . ya gazı var cikartamiyosundur. 3. secenekte altini temizlemen bundan baska bir sorunu olmazki . bebegini uyandirman gerekiyor oyle veya boyle. sariligi yukselirse hastaneye yatirirlar. vur totosuna totosuna :)))

simdi dus alip yatman farkli bisey . bide sicak dusa girip sancilarinin artmasi dahada farkli bisey. Tabi erken dogabilir kiz bebiş sonucta
Suanda takipteyim bir daha dus alamam :(( duzensizlesti wc ye kalktim simdi 2 dk 5 dk da falan kisa sureli oluyo sadece kasiliyorum ve kalbime akcigerime baski hissediyorum ama sure azaldi gibi ayy dogmasin daha yaa 38i gecsin sonra dogsun :rolleyes:

Valla biraz önce bir şancı gelsi sadece o şancı anında biraz daha mi beklese dedim ama onun dışında çok sabırsızlanıyorum onu görmek koklamak öpmek icin
Valla geceleri uyku tutmuyor . geldimi gelecekmi heyecan yapiyorum. hepimiz şuan öyleyiz ayni moddayiz ya :) Doğsada görsek

Suanda takipteyim bir daha dus alamam :KK43:( duzensizlesti wc ye kalktim simdi 2 dk 5 dk da falan kisa sureli oluyo sadece kasiliyorum ve kalbime akcigerime baski hissediyorum ama sure azaldi gibi ayy dogmasin daha yaa 38i gecsin sonra dogsun :rolleyes:
e sende bi karar ver cocuk icerde kalacak degil ya :)))

off çok kısır döngüdeyim uyandırmasam sarılık olcak uyandırınca sinirlenip ağlamaya başlıo hiç susmadan memeyide tutmuo gündüzleri iiyiz geceleri felaket bi düzene girseydik :KK43: ilk çocuk acemilik annemle kv bizde saçma saçma fikirler onu sürelim ağzına yok bunu içirelim yok bırak uyusun biz sizi böylemi büyüttükler beni dahs çok geriolsr gerginliğimde yavruma geçio heralde
Bildiğimden tabiki değil ama okuduğum kadarıyla gece 2 saati, gündüz 1.5 saati geçmesin diyorlar emzirme için. Allah korusun sarılık çıkacak bu sefer de başınıza. Bebiş uykuda emebiliyor mu? Daha önce de yazdın uykusu ağır diye de ağlamasını göze alıp emzirebilirsen sarılık riski azalacak. Annelerin ikisi birden olmayaymış iyiymiş, taze güç lazım deyip birini gönderme şansın yok mu?

Fazla dusunme moralini bozma . Her an gelebilir bebiş. sen mutlu olki oda mutlu olsun hemen gelmek istesin. Bende bazen diyorum gelmeyecekmi diye ama daha gunumuze var sonucta kiz

Hayırlısıyla gelsin inşallah, vakit az kalmış :)

4000 gramı geçmez diye düşünüyorum, haftalık 200 gram alsa bile o kadar gününüz kalmamış. Gönlünüzü ferah tutun bence her şey yolunda görünüyor

Umarım öyledir. Sonlara doğru insan endişeleniyor ve ciddi bir bilinmezlik korkusu yaşıyormuş gerçekten :(

Back