• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Valla insalah arka arkaya doguralim en kisa zamanda benim yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktor ne kadar olmus bizim sıpa senin bebişim kilosu ne kadar buarada
3ekimde 3800g dı 6ekimde ölçemedi kilosunu. Göbeği ekrana sığmadı:KK49:
Yaptığı hatalı ölçüm de olsa şu an 3800civarıdır diye düşünüyorum. Yüzde 10hata payı olabilirmiş

Valla yararı olur mu hiç bilmiyorum ama artik o kadar ağırlastik ki zar zor hareket ediyoruz zaten. En azından ben öyleyim
Bende oyleyim valla hatta bi gun cok yorgun agir oluyorun bugun gelme emi kizim diyorum bigun iyi hissediyorum hadi gel artik enerjim iyi diyorum :) bizim kiz da diyordur ben bu manyakla ne yapcam diye :))

aşk olsun 1 haftanın lafı mı olurmuş, bizimki oğlan gelirse hayır demeyiz :KK48: ama açıkçası hiiiç beklemiyorum

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım, bana olsa doğum belirtisi derdim
Ya ilk olduğu için suyum yada nisanın gelmeden inanasım gelmiyor ama beş on dakikaya bir düşerse o zaman ciddiyeti anlarım ve kısa kısa giderim doğurmaya :)

3ekimde 3800g dı 6ekimde ölçemedi kilosunu. Göbeği ekrana sığmadı:KK49:
Yaptığı hatalı ölçüm de olsa şu an 3800civarıdır diye düşünüyorum. Yüzde 10hata payı olabilirmiş
Maşallah bebişine gelsin artık bence kilosu falan da iyi bizimki de 2 ekimde 3400 çıkmıştı doktora dedim bu olmuş artik hocam dogurtun beni ;)

Bende oyleyim valla hatta bi gun cok yorgun agir oluyorun bugun gelme emi kizim diyorum bigun iyi hissediyorum hadi gel artik enerjim iyi diyorum :) bizim kiz da diyordur ben bu manyakla ne yapcam diye :))
Senin kiz da nazlı demek ki valla bende artik tehditler etmeye rüşvetler teklif etmeye başladım:) bizim kiz da mi acaba korkudan gelmiyor:) :)

Bugün son bir umut 2.5saat yavaş yavaş yürüdüm. Son 10gündür az az yürüyorum Medine hurması yiyorum çömelip kalkıyorum. Olmayınca olmuyor:olamaz:
Hajlisiniz valla gelecekleri zamani kendileri seciyor bizde heyecanli heyecanli bekliyoruz:) bugunlerin tadini cikarmak lazim bu heyecanlar tatli heyecanlar bol bol fotograf cektik bugün ozleyince bakarim diye :)

Senin kiz da nazlı demek ki valla bende artik tehditler etmeye rüşvetler teklif etmeye başladım:) bizim kiz da mi acaba korkudan gelmiyor:) :)
Hahaha bu yeni jenerasyon anneler biraz tuhaf diyorlardir :halay: anneme soruyorum beni kacinci haftada dogurdun diyorum valla bilmiyorum takip edemiyorduk biz sizin gibi diyor :) bizde hadi gel hadi gel diye cocuklari sıkıştırıp duruyoruz:KK70:

Çok uzun süre oldu yazmayalı , bazı arkadaşlar diyecek simdi buda kim diyede . Her zaman giremediğimden kaynaklı bu.
bende sizin gibi bekliyrum 39+1 e girdim an itibariyle. Sürekli her sanciyi agriyi dogum saniyorum ve surekli beklemedeyim . Önceden cok yukardaydı bebis ama simdi cok asagiya indi cikacakmis gibi . yuruyemiyorum cok baski oluyor agri oluyor aģlatacak kadar yani. Hurma yiyorum acilma olur diye. biraz iyi hissedersem kalkip dans ediyorum. Yapabildiklerim bunlar yazdiklarinizin hepsini okudum. Butun kizlarin hamislerin yani :))
Gecen hafta gittigimde nstde 80 lerde sanci cikiyordu. son muayane yapildi. 15.8 kilo almisim ve bebis 3500 gr olmus. Beklemedeyim.

Çok uzun süre oldu yazmayalı , bazı arkadaşlar diyecek simdi buda kim diyede . Her zaman giremediğimden kaynaklı bu.
bende sizin gibi bekliyrum 39+1 e girdim an itibariyle. Sürekli her sanciyi agriyi dogum saniyorum ve surekli beklemedeyim . Önceden cok yukardaydı bebis ama simdi cok asagiya indi cikacakmis gibi . yuruyemiyorum cok baski oluyor agri oluyor aģlatacak kadar yani. Hurma yiyorum acilma olur diye. biraz iyi hissedersem kalkip dans ediyorum. Yapabildiklerim bunlar yazdiklarinizin hepsini okudum. Butun kizlarin hamislerin yani :))
Gecen hafta gittigimde nstde 80 lerde sanci cikiyordu. son muayane yapildi. 15.8 kilo almisim ve bebis 3500 gr olmus. Beklemedeyim.
Ehehe seni hatirliyorum :)) bebisin kilosu iyi masallah En kisa zamanda Allah kurtarsin ve kavustursun insallah ;)

Amin cnm inş hepimiz saglicakla hayirlisiyla kavusuruz bebislerimize inş.
ultrason tahmini olarak veriyor 3100 3200 anca vardir diye dusunuyorum ben
Amin amiin :) Evet + - 200 diye sapma yaziyor kagitlarda hatta normal sinirlarda ama o yeter :) bu arada uyuyamiyorum sanci basladi 9 dkda bir geliyo ve 1 dk kadar suruyo bugun niye boyle sık oluyor anlamadim :(

Amin amiin :) Evet + - 200 diye sapma yaziyor kagitlarda hatta normal sinirlarda ama o yeter :) bu arada uyuyamiyorum sanci basladi 9 dkda bir geliyo ve 1 dk kadar suruyo bugun niye boyle sık oluyor anlamadim :KK43:
Anam geliyormu yoksa kiz bi duşa gir sicak . sancilarin artmasi lazimmis birde. kizmi seninki erkenden boyle olmaya basladi. bendede oluyordu ama artmiyodu yani. hep ayni 2 3 saat oluyo geciyo

kızlar ya benim bebek 4 günlük uyandığınds ağzına bebeği yetiştirdim yetiştirdim yoksa bi ağlamaya başlayınca ortalığı yıkıo memeyi de almıo o zaman :(
uykusunda da emmio sarılık olur diye de korkuyorum 4 saat oldu uyandıramadm hala napıcam ben :(

kızlar ya benim bebek 4 günlük uyandığınds ağzına bebeği yetiştirdim yetiştirdim yoksa bi ağlamaya başlayınca ortalığı yıkıo memeyi de almıo o zaman :KK43:
uykusunda da emmio sarılık olur diye de korkuyorum 4 saat oldu uyandıramadm hala napıcam ben :KK43:
Canim burnunu sık biraz biraz poposuna hafifce vur uyanmasi lazim 2 saatte 1 yoksa sariligi gecmez onun. bi sekilde uyandirman gerekiyor

ayyy özlemişim tekmeleri keyfini çıkart son tekmelerinin canım :)

Ay valla bu tekme mi tepme mi bilmiyorum. Uyurken insanı uykusundan uyandırır cinsten :)
Eminim özlerim bu günleri. Bu 2. çocuğum olacak inşallah. Ve bir daha çocuk düşünmüyorum. Finali iyi yapmak lazım :anneadayı:
Seninde gözün aydın canım güle güle büyüt bebişini, sağlıkla sıhhatle inşallah..

Kızlar düzenli olarak karnım kasılıp taş gibi oluyor bir iki dakika canımı yakıyor sonra geçiyor sizce bu doğum başlangıcının habercisi mi

Ay o bende de var. Hatta sürekli wc ihtiyacı hissediyorum.. İçten içe endişelenmeye başladım
Hadi hayırlısı :110:

Aynen benim de geçmeyen sabit ağrım var. Günlerimiz de aynı inş arka arkaya atlatırız doğumlarımızı.

Bende sizdenim kızlar. Lütfen doğumlarımız aynı anda olsun beni yalnız bırakmayın :KK48:

Anam geliyormu yoksa kiz bi duşa gir sicak . sancilarin artmasi lazimmis birde. kizmi seninki erkenden boyle olmaya basladi. bendede oluyordu ama artmiyodu yani. hep ayni 2 3 saat oluyo geciyo
Zaten dus alip yattim bilmiyorum takip ediyorum belimde de agri yok bu neyin nesi anlamadim :( kiz olacak kizlar erken dogar diyorlar ya bi korku aldi beni :KK17:

Merhabalar. Ben forumda yeniyim. Bende bugün itibari ile 39+1 oldum. Bugün kontrolüm vardı ama nst de bende sancı, kasılma vs çıkmadı şimdiye kadar. Bebek baş pozisyon ama henüz doğum kanalına ilerlemiş değil :( kilosu geçen hafta 3450 idi bugün 3670 dedi doktorum. 1 haftada bu kadar almış olması beni çok endişelendirdi doğrusu. Normal doğum istiyorum ama boyle giderse zor görünüyor. Cuma günü tekrar kontrolüm var çatı muayenesi yapalım dedi doktorum ona göre de artık doğum için karar veririz dedi ama ben çok endişeliyim :(

Back