• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canimdan can gitti. Kedim nasil dustu ne yaptim aklim yerinde degil. Zangır zangir titriyorum aglamaktan helak oldum. Nolur bebegime de ona da bir sey olmasin.
Bilirim benimde köpeğim var kabiz olsa canım acıyor ki senn durumunu cok iyi anlıyorum...Allahın izniyle bisiycikler olmamıştır hani boyle buyuk olsa belki olurdu ama şu an daha küçük Rabbim korumuştur...

Bilirim benimde köpeğim var kabiz olsa canım acıyor ki senn durumunu cok iyi anlıyorum...Allahın izniyle bisiycikler olmamıştır hani boyle buyuk olsa belki olurdu ama şu an daha küçük Rabbim korumuştur...
Disci rontgeniymis. Bana direk gelmedi hayvana geldi ama ben de tuttugum için etrafa yayildi oyle gelmistir. Direkt batin bolgesine gelenler tehlikeli dedi doktor. Ben hastalarima dis rontgenine izin veriyorum dedi. Nasil başıma geldi böyle bir sey ben ki x ray cihazindan geçmiyordum hamileyim diye. Nasil aklima gelmedi hep soktan.

Kadin dogum doktorumun haberi yok aile hekimine gittim. Benim gozum cok hassas sene bikac kere boyle oluyor zaten. Doktor ruzgar cok oldugu icin mikrop kapmisindir dedi ilerlerse goz doktoruna git dedi. Benim karnim acikinca azcik bulaniyor. Ama bugun kasik ve bel agrim cok. normalde regl dongusu zamani acaba ondan mi
Al benden de o kadr dün ve bugn çok oluyor dün regl olmam gerekti sanırm ondan kaynaklı bu aşırı ağrı. :( Geçer inslh canm o bndede oluyordu eskiden hatta gözlerimi sabah acamazdm sıcak suyla besle yikardm acardm sonra nasıl geçti hatrlamiyorum 1 baharda br de sonbaharda olur du her sene 2 senedr olmuyo

Disci rontgeniymis. Bana direk gelmedi hayvana geldi ama ben de tuttugum için etrafa yayildi oyle gelmistir. Direkt batin bolgesine gelenler tehlikeli dedi doktor. Ben hastalarima dis rontgenine izin veriyorum dedi. Nasil başıma geldi böyle bir sey ben ki x ray cihazindan geçmiyordum hamileyim diye. Nasil aklima gelmedi hep soktan.
Canm çok şükür duymussun kalp atışlarıni umarm birsy olmamıştır ya kediye röntgen nasıl çekilir bilmiyorum ama doktorun birsy olmaz dedyse olmaz yani . İçini ferah tut sen

Al benden de o kadr dün ve bugn çok oluyor dün regl olmam gerekti sanırm ondan kaynaklı bu aşırı ağrı. :KK43: Geçer inslh canm o bndede oluyordu eskiden hatta gözlerimi sabah acamazdm sıcak suyla besle yikardm acardm sonra nasıl geçti hatrlamiyorum 1 baharda br de sonbaharda olur du her sene 2 senedr olmuyo
Insallah benim de gecer cok gıcık bi durum. Benim de sabah acilmuyir ve kapatinca hep bi batma oluyor. 2 gun rapor aldim uzanicam uic bisey yapmiycam bi yemek yaparim o kadar. Kilom fazla ama bunyem zayif düştü sanirim :(

Canm çok şükür duymussun kalp atışlarıni umarm birsy olmamıştır ya kediye röntgen nasıl çekilir bilmiyorum ama doktorun birsy olmaz dedyse olmaz yani . İçini ferah tut sen
Canim kedinin karnina isin verdi. Biz de bacaklarindan cektik. Veteriner on bacaklarini cekti ben arka bacaklarini. Ne kadar isin yansiyip bana gelmistir bilmiyorum. Korkuyorum.

Insallah benim de gecer cok gıcık bi durum. Benim de sabah acilmuyir ve kapatinca hep bi batma oluyor. 2 gun rapor aldim uzanicam uic bisey yapmiycam bi yemek yaparim o kadar. Kilom fazla ama bunyem zayif düştü sanirim :KK43:
Olabilir canm Allah yardımcın olsun geçer umarm.

Canim kedinin karnina isin verdi. Biz de bacaklarindan cektik. Veteriner on bacaklarini cekti ben arka bacaklarini. Ne kadar isin yansiyip bana gelmistir bilmiyorum. Korkuyorum.
Yokya yansimamstir sana korkma küçük br cihazdr o . Panikle unutmussundr ya küçük bebegn daha etkilememiştir daha kemikleri bile yok yani sonuçta.

Canım az da olsa vücudun almıştır radyasyon tabi bolca yoğurt tüket radyasyonu atar vücuttan artı üst kısım kıyafetlerini hepsini çıkar tül perdesinin arkasına cam önüne otur direk güneş ışığı al bi kaç gün yap bebeğin küçük olduğu için bi zararı olmamıştır ama vücudunu temizlemekte fayda var

Kızlar kasıklarımda böbreklerimde kramp bacaklarımda çekilme gibi ağrı var bu gece girdi sizde de oluyor mu

Canım baktım baya ben direkt ışınlar zararmis... kendini uzme artik x ray falanda zararli değilmiş....9nemli olan direkt yansimasiymis :)

Kızlar kasıklarımda böbreklerimde kramp bacaklarımda çekilme gibi ağrı var bu gece girdi sizde de oluyor mu
Aynen dun geceden beri cekilme hissi bende de var kollarimda kram beni bitirdi :( allah beterinden korusun ama uykum kacti bugunden beri hayalet gibiyim başım ağrıyor :(

Canm migdemi boş birakma bugn bnde bise yemedn kustm. Yumurtanın kokusundan tiksindim var karnimn etleri agridi . Çok şükür bir sıkıntı yokmuş canm bno 3 hafta sonra çağırdı :) bebeğinin boyu kaç canm

Haklısın canım 2.30 cm seninki ne kadar uzaktan cekio ultrason fotosunu net cıkmıo ya

Kan sulandırıcı kullananlar!
Ben normalde kullanmıyorum yani hiç araştırmadım ben de varmı pıhtılaşma diye.
1 saat önce limon yedim grip için, şimdi burnum kanadı biraz. Limon kanı sulandırır bilirsiniz
Sizde ilaç kullanımına bağlı burun kanaması oluyor mu.
Bende igneye baslamadan once doktorum bebegi gorene kadar aspirin kullan demisti aspirine basladiktan bir kac gun sonra kanamam oldu cok korktum aspirinden degil dedigi halde doktorum inanmadim biraktim aspirini igne kullaniyorum simdi cok sukur bir sorun yok ama evet limon kani sulandiriyor cok ta yiyorum hamilelikte:)

Back